• Brud_2005

    BT-träff Göteborg 3

    Måste också tacka för den senaste träffen trots att den inte blev så lång för mig heller... Hoppas att vi kan träffas snart igen!

  • Brud_2005

    Jag blev hippad i lördags- underbart! Vilka fantastiska vänner man har !

    I eftermiddag skall jag till sömmerskan med klänningen- jag är supernervös för att den inte går att ta in tillräckligt, men det MÅSTE helt enkelt gå!!!

    När blir nästa träff?!

    Patsa! Åh vad roligt att du fått din klänning!!!

  • Brud_2005

    Jippie! Klänningen gick att sy in (fast det skulle vara ganska besvärligt...). Provade den för första gången med underkjol och slöja och det känns verkligen jättebra och för första gången kändes det helt rätt att jag köpte en "riktig" brudklänning!

    Guldsmeden ringde även idag och sade att min ring var klar och att han blev nöjd med den ! Nu skall den bara graveras och sedan skickas den hit så att vi nog har den i nästa vecka!

  • Brud_2005

    Jag har tyvärr också svårt att följa med på AW den 29:e... Det verkar som om det är relativt många som inte kan- kanske kan vi försöka hitta datum för en träff ett annat datum istället?!

    solkatt! Jag har köpt en underkjol och jag provade klänningen plus underkjol för första gången hos Mikaela och det kändes faktiskt riktigt bra . Om din klänning skall läggas upp så rekommenderar jag dig att ta med dig underkjolen dit då du lämnar in klänningen.

  • Brud_2005

    Jag skall försöka att vara med på tisdag, men vi har en hel del saker vi måste ordna med inför den stora dagen så jag kan inte lova att jag hinner... Skriver i alla fall upp mig på listan:

    BT Träff 3 maj klockan 18.00
    Froggy
    Anna GBG
    Martins pingla
    Brud_2005

    Kram Linda

  • Brud_2005

    Jag har inte fått något mail- någon som kan vara snäll och vidarebefordra?!

  • Brud_2005

    Patsa! Har mailat dig, men fick tillbaka mailet... Har du bytt e-mail adress?! Var snäll och skicka ett mail till mig så att jag vet att jag har rätt adress...

    Britza Zep! Jag gifter mig den 14 maj och är mao en av dem som är först ut...

  • Brud_2005

    Tror tyvärr inte att jag kan på måndag- har alltför många saker som jag måste ordna med...

    Idag kom i alla fall äntligen min vigselring och den är bra mycket finare än vad jag någonsin kunnat drömma om . Dessutom är det en sak mindre att bli stressad för- skönt!

  • Brud_2005

    Nu är jag äntligen fru ! Det var en helt sagolik dag och det finns absolut inget jag skulle vilja ändra på. I söndags morse träffade vi Sharon och hennes man då vi åt frukost och de verkar också ha haft en helt underbar dag!

    I morgon bär det av på bröllopsresa! Vi kommer hem den 26 maj så blir det en BT-träff i slutet av nästa vecka så skulle jag kanske kunna vara med (om nu fruar är välkomna vill säga ).

    Petra! Vad roligt med "knatten"!!! När är det dags för "leverans"?

    Kramar från världens lyckligaste fru!

  • Brud_2005

    Nu är jag hemma från en underbar bröllopsresa- blev visserligen dunderförkyld den sista dagen i NYC, men vi hade det jättebra ändå!

    Jag är gärna med på en träff i nästa vecka, men har just nu lite svårt att säga vilken dag jag kan eftersom jag inte vet hur arbetsbelastningen ser ut på jobbet efter min semester... Har dock inget annat inplanerat så jag kan förhoppningsvis vara med den dag ni bestämmer er för!

Svar på tråden BT-träff Göteborg 3