Svensexa i Göteborg: 10 tips för en lyckad svensexa på bästkusten

Planera en svensexa till din kompis i Göteborg med våra roliga tips!

Svensexan blir bäst på bästkusten i Göteborg!
Svensexan blir bäst på bästkusten i Göteborg!

Är det dags att överraska polaren med en riktigt underhållande svensexa i Göteborg? Då har du hittat helt rätt - här får du tio smarta tips för en lyckad svensexa på västkusten. Från grymmaste partyt till de sportiga aktiviteterna - häng med!

10 tips: Så firar ni svensexan i Göteborg

1. Svensexa till havs

Fira den blivande brudgummen en hel dag till havs med härlig stämning, god mat och om vädret tillåter, ett par dopp i det blå. Det här är ett utmärkt alternativ för dig som planerar svensexa i Göteborg med dess närhet till havet.

2. Adrenalin och aktiviteter

Som den storstad Göteborg är har du mängder av roliga aktiviteter att välja bland. Lägg upp ett häftigt aktivitetsschema för dagen där ni provar på allt från gokart till paintball. Avsluta med en soft BBQ hos någon av polarna!

Tipslista:

  • Gokart
  • Paintball
  • Bumperball
  • Hinderbana
  • Strippaerobics
  • Escape box

Yup, allt detta finns i Göteborg och går att boka till svensexan. Så länge ni är ute i GOD TID.

3. Skål och åter skål

Är det en riktig festprisse som ska gifta sig hör det väl till att svensexan går i partyts tecken. En hejdundrande pubrunda i Göteborgs glada partyliv är inte svårt att planera. Pubrundor ges även ute i skärgården, var kreativa!

4. Utmana brudgummen

En tidlös klassiker är att ge den blivande brudgummen något i uppdrag under dagen. På en svensexa i Göteborg passar det att utmana honom som gatumusikant på stans livliga gator!

Läs också: Tips, aktiviteter och uppdrag att utföra på svensexan

5. Kock hemma

På senare tid har det blivit en trend att boka en kock som kommer hem och lagar mat. Ett kul inslag som dessutom gör det möjligt att ha hela svensexan i hemmet.

6. Svensexa på Liseberg

Det här är ett utmärkt upplägg för dig som planerar svensexa i Göteborg. Berg- och dalbana varvat med tävlingar i de olika stånden. Avsluta med middag på stan!

7. Från ovan

Vänd på formatet och börja svensexan genom att se Göteborg från ovan i helikopter. En fantastisk upplevelse och minnesvärd svensexa!

8. Ölprovning

En svensexa i Göteborg kan med fördel handla om ölprovning på något av stadens många bryggerier. Annorlunda och kul!

9. Escape room

Utmana brudgummen i det här roliga upplägget som handlar om kluriga lösningar och samarbete. Alltid en uppskattad aktivitet.

10. Våga mysa

Allt behöver inte vara macho när det gäller svensexa - tvärtom kan du planera in en lugn och skön dag med grabbarna. Gå på spa, boka en personal shopper eller lira tv-spel!

Powered by Labrador CMS