• Annaaa

    Visa din ring! - Bildtråd ringar 2016

    Hittade ingen tråd för det "nya" året, så jag startar en egen! :)


    Tråden är för både förlovningsringar och vigselringar - hur ser din/dina ut? Vad är populärt i år? Dela med er och inspirera andra!

    Tidigare trådar:

    2013

    2014


    2015

  • Svar på tråden Visa din ring! - Bildtråd ringar 2016
  • emisun

    Gifte oss för ett år sedan, fick då min solitärring (0,76 ct briljantslipad diamant). Hade en slät vitguldsring som förlovningsring. Precis bytt ut den släta ringen mot en halvallians i rött guld med 7 briljantslipade diamanter, totalt 0,56 ct. Så nöjd!

    Ett tips till er som letar ring och vill ha mkt för pengarna: kolla till exempel på Kaplans (butik/auktion). Där köpte jag min solitärsten och alliansringen.

  • Invincible

    Här kommer jag då, fem år efter bröllopet (snart) och har uppgraderat min centersten på solitären. Hoppas det kan vara en godkänd anledning att lägga upp lite bilder! Ny fattning också, inspirerad av Tiffanys klassiska solitär.

    Detaljer för ev. Diamantnördar: Det är en 0.75ct, 3xEXCELLENT slipad, S1 (ögonren och med några minimala, ljusa, inneslutningar som syns först i 20+ gånger förstoring) i färg H.

    Till solitären en vigselallians, till 4 femtedelar täckt med 0.04 brillianter i TW/VS och färg I.

    Fattning och båda ringarna är i Palladium, det var vårt bästa beslut av alla inför bröllopet! Fantastiskt material.

    (Första bilden en jämförelse med min gamla 0.32ct sten.)

  • SomethingElse

    Här är en bild på min ringar från vår stora dag i lördags. Vi gjorde våra egna silverringar, så jag och min man har matchande fasetterade ringar och sen har jag en vigselring med en safir :)

  • Blingebling
    Blingebling skrev 2016-06-22 14:15:53 följande:

    Min förlovningsring (alliansen) och min egendesignade (tillsammans med guldsmed Annika Bertilsdotter) vigselring som jag från den 4/6-16 får bära!


  • Shoedork

    Äntligen gift! Vårt bröllop blev allt jag hade hoppats på! Jag är sååå lycklig! Nu sitter ringarna på båda två. Galet härligt. 

Svar på tråden Visa din ring! - Bildtråd ringar 2016