• NannZ

    Festlokal i Sundsvall?

    Hej! Jag ska gifta mig nästa sommar och funderar då alltså på vad det finns för festlokaler i Sundsvall.  Någon som vet?  Är det någon som vet ungefär vad de kostar också? Jag vill gärna ha en lokal där en middag kan övergå i fest med dans och så :)

  • Svar på tråden Festlokal i Sundsvall?
  • NannZ

    Är det någon som hyrt nåt av dessa någon gång och har ett ungefärligt hum om kostnaden? Jag pratade med englaporten men de slutade svara då jag hade så många frågetecken i min planering :S

  • NannZ

    Åh! Va kul med någon härifrån! Hur ligger det till med festen om man ska vara där? får man ha fest och vara där sent på natten?

  • NannZ

    Jag mailade dem å de hade min helg ledig för nästa sommar...men då vill inte min mamma komma på festen om det är där vi ska vara...för att det tydligen varit ett vårdhem förut.. :s

  • NannZ

    Tror hon kände någon som fick vård där. Att det är det som tar emot, men jag är verkligen inte säker på den saken. Säg till om du får mer info om Gula Villan.

  • NannZ

    Hehe ja min klänning kommer med posten från kina imorgon :) Så jag hoppas att den faktiskt är fin hihi x) Aliexpress.com heter sidan där jag hittat min klänning. I övrigt letar jag efter mycket DIY saker för att hålla kostnaden nere + att jag ÄLSKAR att pyssla :) Annars har vi bara bestämt präst, och färgtema än så länge, Vet också vilken klänning då och vilka tärnor vi ska ha och toastmaster + madame ( vi ska ha min mamma och hans pappa så att våra släkter måste prata med varandra - Min släkt ska bara veta att hans pappa är toastmaster och min släkt ska bara veta att min mamma är toastmadame så att de måste ta kontakt med motsatt släkt) = påtvingad kontakt ;) hehe

  • NannZ

    Hej! 
    Nu är det verkligen FULL FART på planeringen trots att det är typ 8 månader kvar till bröllopet. Kyrkan bokades för en vecka sedan och festlokalen samma dag  :) Det blir Hulistugan i Granloholm :) De var billiga och hade porslin och kök och så, så det passade fin fint :) Så nu sitter jag och mina tärnor och målar ljus till borden och ska sedan börja tillverka inbjudningarna :) Allt börjar kännas så himla verkligt nu! Även dukar och annat pynt har jag köpt in och förvarar fult nog bakom soffan till det är dags att börja plocka fram dem :) 
    Klänningen är inte exakt som på bilden visade där jag beställde den men den är underbar ändå. Dock måste den strykas och en underkjol måste köpas in. :)
    Tärnornas klänningar är inköpta och även brudnäbbens är klar. Marshalkernas tophats är också beställda :) nu saknas bara mannens skor i klädväg, sedan är det kirrat :) sen är det bara dekorationer, blommor och tårtan som ska fixas. Nå tips på bra tårt eller blomster ställe?

    här är klänningen :D

  • NannZ

    Jösses vilken vacker klänning!!!! vad gällande provsmakning, hur går de till? bokar man tid för de eller? Där är ja helt lost. När ska ni gifta er förresten? :)

  • NannZ

    OK vi gifter oss den fjärde :) jag facebookar folk som ska långt att spara datumet istället, hehe fästmannen tyckte att de va slöseri med pengar att skicka save the date kort också :( Tycker du ska hålla fast vid elfte, har man ett datum som känns bra så ska man självklart hålla det! Ska ni vara många? Hulistugan är ju rätt mysig men den håller bara 50 pers så den blir nog lite liten om man ska ha fler ;) men de skulle ha 2000 för hela helgen. Dock håller ja tummar och tår för er, att ni ska få behålla stornäset!

  • NannZ

    de fanns några gamla skolor häromkring som också hyrde ut lokal. 
    Fotograf hade jag riktigt tur med faktiskt. Min mosters man är sjukt duktig fotograf så jag frågade helt enkelt honom :) så han gör det gratis åt mig :) Men jag vet några privata fotografer som är jämarns duktig! Josefin Ellström tillexempel är en av de bästa jag vet, också Amanda styrman och Emelie Böhlen är riiiktigt bra "amatör" fotografer (Alla dem har gått någon form av fotokurs och alla dem har tidigare fotat event och så :) De har med största säkerhet portfolio av deras arbeten sedan tidigare om man vill se :)

  • NannZ

    härligt! blir så glad att du fick behålla den! det blir aldrig samma om man måste ta ett andrahandsval

Svar på tråden Festlokal i Sundsvall?