Inlägg från: Mandala |Visa alla inlägg
  • Mandala
    SiriochPer skrev 2013-03-11 07:50:23 följande:
    När det gäller vegetarisk meny så är halloumi (den från ZETA är utan löpe om jag minns rätt) ett gott alternativ =)
    Det bara känns som att halloumi är nåt vi brukar bjuda på i olika former.  Samtidigt älskar vi det och vet att våra veg. vänner också gillar det. Får se om vi kan komma på nåt mer exklusivt
  • Mandala
    sansun skrev 2013-03-12 20:17:26 följande:
    Ikväll när jag nattat sönerna och sambon jobbar borta,  ska jag börja vika inbjudningskorten. Min syster har textat såå snyggt på kuverten så nu är det nära! Innan veckans slut ska de ligga i postlådan Börjar kännas att det är på riktigt nu. På fredag ska jag prova lite klänningar. Har ett hum om dukning och dekoration, ett färg tema bestämt. Ja nu känns det som det händer grejor!
    Visst är det kul när det börjar hända saker och när man tar beslut.

    Vi har också som mål att inbjudan ska ligga på lådan innan veckan slut. Jag tänkte sätta mig och skriva avsändare på våra kuvert nu. Har skrivit nästan alla adresserna på kuverten, sen får mannen stoppa ner inbjudan, försluta och sätta frimärke på. 
  • Mandala

    Nu har jag varit och hämtat ut 100m juteväv som vi ska dekorera med Idag skickar vi våra inbjudningskort! Känns som att vi är lite sent ute, gifter oss 3e aug. Men vi skickade ut save-the-datekort i sept Spännande och se om alla kommer eller hur många som tackar nej.


  • Mandala

    Tycker också det är svårt med skor. Jag har hittat ett par som jag tycker är så söta, men färgen är silvriga och klänningen är ivory. Känns som att det kan bli svårt att ha ihop...


  • Mandala
    Carina10 skrev 2013-03-19 08:35:50 följande:
    Jag har det i mitt. Lång klänning i ivory o glittriga skor. Inga problem för min del iaf.
    Men det viktigaste är att du TRIVS i de skor du väljer o att du själv KÄNNER dig fin i dom Skrattande

    Jag var jättemisstänksam när jag beställde mina o när jag öppnade lådan tänkte ja "NEEEEEEE va dom är glittriga". Men sen kom dom på fötterna o jag bara kände WOW och min blivande make blev lika imponerad.
    Jag har visat bild på dessa skor för m2b och han tycker de e jättefina. Kanske ska beställa hem dem o prova, annars får jag skicka tillbaka dem om det skulle skära sig. Jag gillar även skor i färg, hittar liknande i en massa färger med blommor o mönster på. Det som är bra med den modell jag tänkt är att det finns rem man knäpper så vid dans sitter de kvar
  • Mandala
    johannisen skrev 2013-03-20 11:41:13 följande:
    Har ni köpt färdiga kort (typ calligraphen eller liknande) eller har ni gjort dem själva? Om man gör dem själv, hur lång tid borde man räkna med att det tar? 
    Vi gjorde våra kort själva. Jag satt några kvällar och letade typsnitt (använde rätt många) och figurer, sen tog det lite tid innan vi blev nöjda med färg, text och ja allt som hör till kortet. Sen själva pysslandet och skrivandet gjorde vi på två kvällar. Det beror ju jättemycket på vad man vill göra för kort själv. Så här ser våra ut.



     
  • Mandala

    Tack Nä för hand skrev jag bara på kuverten (adress o avs), det andra är skrivet i photoshop med olika typsnitt minst för varje rad. Sen när vi var klara skrev mannen ut det på sitt jobb. Det är fram och baksida.


  • Mandala
    Cathelica skrev 2013-03-22 16:12:39 följande:
    Har frågat i egen tråd men frågar her med ;)

    Så här har vi tenkt:

    Kött:
    Helstekt fläskfillet i olika marrinader, kallskuret.
    Kycklingfilleter, olika marrinader, kallskuret.
    Lax
    Spekeskinke (typ norsk variant av parma/seranoskinka)
    Kyckligcurry röra
    Räker

    Tillbehör:
    Potatisgrateng
    Potatissallad
    Två olika sallader
    Svamp och lökstuvning
    Bröd
    Smör

    Dressing/såser
    Vitlöksdressing
    Bearnaise
    Örtdressing
    (Majonäs, smör)

    Lite kex og ostar

    Frukt.

    Vi är 55personer.

    Alla synspunktet tages emot tacksamt :) 
    Inget vegetariskt? Eller det kanske inte är någon som äter hel vegetariskt?
Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!