Inlägg från: Mandala |Visa alla inlägg
  • Mandala

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Hoppar in här jag med. 2013-08-03 är datumet Idag tror jag att vi har bestämt mer eller mindre hur våra save-the-date kort ska se ut. Kyrkan är bokad och lokal prel.bokad. Värdpar ordnat. Har planterat en brudrabatt o hoppas den ska växa till sig och gå att använda till buketten.

  • Mandala

    Jag vill gärna vara ute i god tid med allt men gissar att jag kommer vara sent ute ändå. Vi var och kollade på en lokal som vi ville ha och prel.bokade den. Han som hade den sa att vi bokar inte fullt nu utan han vet att vi vill ha den och han kommer återkomma inom ett par v. Igår kände jag att vi måste ringa o kolla, för han har inte hört av sig och det har gått över en månad sedan vi var där. Vår bokning fanns inte och hon som svarade sa, det är nog inga bekymmer så länge ingen annan har bokat den redan!!

    Fy vad arg jag blev! Kände att nu är det kört, vi har ingen lokal och måste ge oss ut och leta.

    Hon ringde tillbaka lite senare och sa att det var lungt, ingen hade bokat så vi kunde ta helgen. Men vilken tur, tänk om någon annan hade hunnit i mellan fast att vi egentligen redan sagt att vi ville ha den. Gissar att man kommer stöta på sånt här under året...

    Startade idag en bröllopsblogg också så nu kan jag samla mina tankar och försöka strukturera upp upplägget fram till bröllopet. Kommer skriva om träning, kost och förstås lägga ut favoritinspirationsbilder  

    http://edenrosebride.blogg.se/


  • Mandala

    Tack, vad kul! Vi har tagit fotot, inte riktigt det som ligger på bloggen, eller jo likadant fast mer beskuret så just save-the-date syns mer. Vi ska skriva ut det på papper och sen på baksidan sätta dit ett papper med bara kort info om vem de ska spara datumet för och att det kommer mer info. Jag hoppas vi hinner få ut korten inom en vecka. Har ju förstått att 3/8 e ett poppis datum så vi får kanske skynda oss lite.


  • Mandala

    Idag lägger vi våra save-The-date kort på lådan. Tänkte sen skicka riktiga inbjudan i början på nästa år. Har inte riktigt bestämt när. Annars har vi inte hunnit med så mycket.

  • Mandala

    Vi har bokat en hembygdsgård ganska nära där vi, svärföräldrar o min mamma bor, den är mellan kyrkan och där vi bor, känns praktiskt för då är det ganska nära om många vill övernatta hos oss eller de andra som bor i närheten. Vi bokade den under tre dagar för 4000, men då har vi hela fre, lör o sön på oss. Sen har vi inte bestämt vad vi ska ha för mat. Dryck bjuder vi på.


  • Mandala

    Nu börjar jag känna att jag borde ta tag i det hela med bröllopet, jag har inte gjort något sedan i aug och då skickade vi bara ut save-the-date-korten. Tanken var ju att vi skulle vara ute i god tid men nu börjar det nästan närma sig! Kanske dags att skriva fullständig gästlista, bestämma budget och sendå...vet inte var jag ska börja.

    Det jag gjorde idag i alla fall var att jag ringt och bokat tid för att prova bröllopsklänning! Det känns så kul! 


  • Mandala

    Idag köpte jag min klänning! Så spännande det känns nu Min vän fotade lite i provrummet om ni vill se den edenrosebride.blogg.se/ 

    Kommer ni visa era män er klänning innan bröllopet? Jag tänkte att den skulle bli en överraskning men han tjatar lite och tycker att jag är gammalmodig när jag säger det. 


  • Mandala
    rosadröm skrev 2012-12-30 22:43:16 följande:
    Jättefin klänning! Satt perfekt på dig :)
    Tack! Det känns som att den satt bra upptill, sen får den kortas av och justeras lite. Men jag har en klänning! Jag trodde inte att det skulle gå så fort att bestämma mig.
  • Mandala

    Idag börjar ju året med stort Å jag börjar också med rätt kost och ska börja träna, 5 kg ska bort och armar ska trimmas

    Kommer era män se er klänning innan bröllopet? 


Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!