• FreNi

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Det är just nu ett år kvar till den stora dagen, och jag tänkte att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i augusti 2013 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Flört

    Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe  planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka. Hoppas vi får många roliga stunder här i tråden! {#emotions_dlg.flower}

  • Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!
  • Längtandsfull

    Lillasofie : låter som ni haft en underbar dag har don blivande haft sin svensexa??

  • lillasofie

    Ja det var en underbar dag med mycket skratt!

    Jag såg ju till att vara nyduschad och rakade benen kvällen innan, men smink hanns inte med på morgonen. Håret fick jag upp lite snabbt.

    Ungarna sov till 9 och då hade de inte kommit så jag tänkte att då blir det väl inte denna helg och började fundera på vad vi skulle göra på dagen. Sa till min sambo "det hade ju varit trevligt om det hade blivit hippa idag, men nu kan vi åka ner på stan istället" bokstavligen talat 5 minuter innan de stormade in

    Jag räknade med nångång mellan 8-9, eftersom vi har barn borde de ju inte komma alltför tidigt och riskera att väcka dem Men de kom inte förrän närmare 9.30 och fast jag lite hade räknat med det blev jag jätteöverraskad och stressad när jag skulle packa ihop allt!

    Sambon får sin svensexa om 2 helger  

  • Längtandsfull

    Vi har också barn men jag har en sån underbar man som går upp med barnen och jag får sova så jag får nog helt enkelt gå upp tidigare än va jag brukar då.. Vill ju hinna vakna till ordentligt och ha ätit. =)

  • Karolajia

    Hade brudvals träning idag! Det var svårt och kändes stelt. Men vi har två till så det ska väl gå :) Tyvärr tyckte han inte vårt val av blu danube var bra så det var himla trist. Får väl se hur vi gör i slutet.... 

  • Johannaty

    Jag hade min möhippa i lördags och blev överaskad klockan tio på morgonen, min blivande hade packat min väska så där låg bland annat bikini från när jag var gravid. :) några storlekar stor. Jag fick ögonbindel mellan alla destinationer, det blev klättring på höga höjder, spa och middag ute och dagen var helt fantastisk. :)


  • Längtandsfull

    Johannaty : skulle säkert bli tokigt om min blivande skötte packa för mig =) Runt 10 kanske är en vanlig tid att bli hämtad. Vi pratar om detta varje dag vad vi tror kommer hända och när. Jag vet inget om svensexan och min blivande vet inget om min möhippa.. Men det är bara 2 helger kvar som jag är ledig så troligtvis blir det på dom helgerna. .

  • soderpling

    Jag var på möhippa för en kompis i helgen och hade min den 29/6. Man brukar bli uppplockad mellan 9-10 på morgonen beroende på dagen aktiviteter.

    Det är verkligen jätte roligt och jag mådde som jag förtjänade dagen efter.

    På min kompis möhippa traskade jag hem lagon till att solen gick upp över Stockholm, hemma väntade m2b som låg och fylle snarkade efter svensexan som varit samma dag.
    Roligt hade vi det dock.

  • Augusti13

    Hade min andra möhippa i lördags och blev hämtad redan 08.30. Vi hade inte ens gått upp då, haha. Fick dock tid att duscha och göra mig i ordning, så det var ingen fara.

  • Mpta

    Klockan 10 skulle jag vara redo för min hippa, då skulle ja stå efter vägen å vänta, dom kom dock inte förns 10.20(allt för att göra mig nervös över hur å när ja egentligen skulle bli hämtad). Visst får man ett lyckorus under å efter hippan, det slår en verkligen vilka underbara människor som man har runtomkring sig som gör allt detta för en:)

  • Mpta

    Idag känner jag mig sådär extra glad, har haft en låt som ja länge sagt att när ja gifter mig vill ja ha den som ingångsmusik å får ja inte d vill ja ha den på min begravning! Trodde ju inte d skulle bli möjligt att ja skulle få den men nu är det fixat! Killen som ska spela med sololåtarna ska spela den för oss, sen utgångsmusiken blir en överraskning för både oss å de som kommer, den ska min blivandes musikaliska kusin med barn å man fixa ihop ;) känns spännande, roligt och speciellt! Det är även kusinens barn som ska sjunga under vigseln. Vi kommer nog avsäga oss kantor å låta killen som ska spela till sköta hela vigseln och det känns så himla bra, tidigare har ja tänkt att en vigsel är som vilken vigsel som helst men nu känner ja verkligen att detta blir vår vigsel vår speciella! Längtar ännu mer till dagen nu!

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!