• FreNi

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Det är just nu ett år kvar till den stora dagen, och jag tänkte att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i augusti 2013 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Flört

    Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe  planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka. Hoppas vi får många roliga stunder här i tråden! {#emotions_dlg.flower}

  • Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!
  • confuzed86

    Alvstina: haha jag har inte ens tänkt tanken att man kan vika dem på längden! Det blir ju bättre och tar mindre plats... Man lär sig något nytt varje dag ;)

  • Aug 2013

    Hade ett litet samtal med sambon häromdagen eftersom det inte händer så mycket från hans sida på bröllopsfronten, oj vad han fick eld i baken ;) hihi setat hela helgen med festhäftet och fixat och han verkar tycka att detta var roligare än mig i slutändan då han tänkt och tänk och kommit på massa roliga beskrivningar utav våra bröllopsgäster. Ska skriva något om alla 70 vilket inte är allt för lätt ;)
    Vi kommer vika A4 papper och sen ha en framsida i grönt vilket är vår temafärg.
    Kommer inte att häfta ihop alla papper utan kommer knyta ett band runt alla papper med en fin rosett eller liknande.

    Det närmar sig sista osa sakta men säkert och dom flesta har vi fått in svar ifrån.
    På Onsdag ska vi träffa vår kock och prata om maten, hoppas vi kommer fram till något bra.
    Tårtan är prel bokad ska in med antalet och sen få 2 sorter att smaka hemma innan vi väljer smak men de lutar åt Rabarbermouse och Jordgubbsmouse med färska jordgubbar.
    Fick tillbaka hindersprövningen i Fredags så nu är även det klart, tog bara några dagar att få hem.

    Det där med psalmer är jätte svårt tycker jag speciellt eftersom det i mina ögon inte känns som en viktig grej, men såklart ska vi komma på någon bra vi gillar. Tänkte att man kunde höra med prästen på vigselsamtalet vad som brukar spelas osv.

  • Augusti13

    Har fortfarande inte bestämt om vi ska ha festhäfte eller inte, vi får se! Men äntligen har vi fått boka en grym DJ och en solist, det har verkligen stått högst på priolistan i någon månad! Himla skönt. Vi har även bokat tid med vår präst och fått i uppgift att välja psalmer till dess, så ikväll ska vi gå igenom era tips här i tråden.  Smidigt ju ;)

  • Cathelica

    Vi kommer dela A4ab på två, sen vika, så våran ser ut i stlk. typ som ett cd-cover :)

    Mycket möjligt att vi är sega, men NU har vi entligen bestämd oss för mat, efter 3 omtänk :)
    Hva för mat kör ni på? 

  • soderpling

    I helgen var vi Paris på lång weekende/ reknings resa. Jag har testat hotellet (helt okej).  Varmrätt och efterrätt (vi har ingen bröllopstårta) på restaurangen. Rekat var jag kan köpa blommer i närheten av hotellet, bra parker för fotografering (stor ändring av planen där) samt insett att jag inte kommer vilja åka tunnelbana i min brudklänning.

    Vi träffade prästen som var jätte trevlig, valde in och ut gångsmusik samt psalmer. Vi övade även på cermonin i kyrkan.

  • RebeccaT

    Väldigt rolig tråd:) Kommer också gifta mig i augusti, och vårt största problem just nu är att hitta en tärnklänning. Vårt färgtema är vitt, silver och ljuslila/lavendellila, och vi vill väldigt gärna att tärnan skall ha lila klänning. Någon som har något tips på vilken hemsida man kan hitta detta?

  • Längtandsfull

    RebeccaT: vi har också lavendel /ljus lila som tema. Kul med samma=) Mina 2 tärnor ska beställa sina klänningar från jenjenhouse.com Där finns den färgen=)

  • SingingFantacia

    Måste dela med mig av ett samtal jag fick från en vän i morse. Förstår intr hur folk tänker bara. Jag tar det på engelska för att det ska bli rätt ord. Har lite svårt att översätta ibland. Hey Girl hope everything is fine with you. Oh hi. Yes it's fine with me, you? Well I was out this weekend and tock this girl home. She told me I had nice linen all the time. Then as I took a shower the next morning she left. She took all my linen and the towels. Jag kunde inte låta bli att börja skratta. När jag slutat sa han.. Babe what do I tel my wife whe she gets home from London this afternoon. Ja vad ger ma för råd lixom? Han fick sig en rejäl muntlig avhyvling med kontexten att han var en idiot men att jag älskar honom och att han måste berätta sanningen och betala priset för sitt dåliga beteende.


Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!