• FreNi

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Det är just nu ett år kvar till den stora dagen, och jag tänkte att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i augusti 2013 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Flört

    Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe  planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka. Hoppas vi får många roliga stunder här i tråden! {#emotions_dlg.flower}

  • Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!
  • sommaren13
    RebeccaT skrev 2013-05-13 22:43:51 följande:
    Väldigt rolig tråd:) Kommer också gifta mig i augusti, och vårt största problem just nu är att hitta en tärnklänning. Vårt färgtema är vitt, silver och ljuslila/lavendellila, och vi vill väldigt gärna att tärnan skall ha lila klänning. Någon som har något tips på vilken hemsida man kan hitta detta?
    Bonprix om hon vill kunna prova Halens har en söt oxå, då kostar den dock 1199kr. Annars så finns det massa kinasidor.
  • Cathelica
    SingingFantacia skrev 2013-05-14 07:41:39 följande:
    Måste dela med mig av ett samtal jag fick från en vän i morse. Förstår intr hur folk tänker bara. Jag tar det på engelska för att det ska bli rätt ord. Har lite svårt att översätta ibland. Hey Girl hope everything is fine with you. Oh hi. Yes it's fine with me, you? Well I was out this weekend and tock this girl home. She told me I had nice linen all the time. Then as I took a shower the next morning she left. She took all my linen and the towels. Jag kunde inte låta bli att börja skratta. När jag slutat sa han.. Babe what do I tel my wife whe she gets home from London this afternoon. Ja vad ger ma för råd lixom? Han fick sig en rejäl muntlig avhyvling med kontexten att han var en idiot men att jag älskar honom och att han måste berätta sanningen och betala priset för sitt dåliga beteende.
    Haha, karma is a bitch :)
  • Längtandsfull

    Idag ringde jag prästen. Det var helt ok att ha psalmen på bröllopsdagen ber vi. =) Vi bokade också in tid för träff så den 13 juni ska vi till kyrkan =) Så spännande alla är =) Igår fick jag också hem klänningen som har varit hos sömmerskan ett tag nu =) härligt.

  • MissFannie

    eftr omplanering så blir det nu kyrklig vigsel även för oss! så nu letar vi också efter en psalm där budskapet till gud inte är lika tydligt.. :) är det någon som vet var man får tag i "Psalmer i 2000-talet"???

  • sofialindkvist

    Shit, nu börjar det kännas verkligt :) Nu har alla fått inbjudningskorten, lokal och kyrka är bokad. Min klänning (den andra jag beställt) har kommit och satt PERFEKT =) den första jag köpte var för stor så den ska jag sälja. Vi har kollat ut dukar och servetter på Duni.se, nån som beställt där ifrån?? Har kvar att fixa blommor... håret ska jag göra själv och smink likaså, ska prova uppsättningar i sommar :) vi har gjort en blogg där det finns information och där man kan anmäla sig :)

  • RebeccaT

    Sofialindkvisy. Jag har beställt servetter på duni. Är väldigt nöjd med kvalitén:) Och tack alla för tipsen med klänning. Jag ska försöka fixa imorgon. Bonpix har jag inte tittat på, så fortsätta där!

  • RebeccaT

    Längtansfull: vad relight AT&T vi hat Samma färtema:) vilken klänning har ni valt på jenjenhouse?

  • RebeccaT

    Såg nu den rejäla felstavningen:) men där ska självklart stå -vad roligt att vi har samma färgtema:)

  • Längtandsfull

    RebeccaT: jag och tärnorna skall beställa idag så vi får se till kvällen va dom bestämmer sig för. Det enda jag har bestämt är att dom ska vara lavendelfärg. Nästan alla klänningar på jenjenhouse går att få i lavendel. Man väljer det själv.

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!