Inlägg från: RebeccaT |Visa alla inlägg
  • RebeccaT

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Väldigt rolig tråd:) Kommer också gifta mig i augusti, och vårt största problem just nu är att hitta en tärnklänning. Vårt färgtema är vitt, silver och ljuslila/lavendellila, och vi vill väldigt gärna att tärnan skall ha lila klänning. Någon som har något tips på vilken hemsida man kan hitta detta?

  • RebeccaT

    Sofialindkvisy. Jag har beställt servetter på duni. Är väldigt nöjd med kvalitén:) Och tack alla för tipsen med klänning. Jag ska försöka fixa imorgon. Bonpix har jag inte tittat på, så fortsätta där!

  • RebeccaT

    Längtansfull: vad relight AT&T vi hat Samma färtema:) vilken klänning har ni valt på jenjenhouse?

  • RebeccaT

    Såg nu den rejäla felstavningen:) men där ska självklart stå -vad roligt att vi har samma färgtema:)

  • RebeccaT

    Vi fick tips från skatteverket att inte byta efternamn förrän efter bröllopsresan så det inte skulle bli krångel med pass. Så fylde i att vi behöll vara vanliga efternamn och ska sen skicka in nya eftercresan:)

  • RebeccaT

    Jag börjar få lite panik. Tycker att jag ligger bra till i planeringen och känner ingen stress. Och det är det jag känner lite panik över. Vet inte om det är något jag har missat att planera..
    Jag tänkte att jag skriver upp vad vi har fixat så får ni jättegärna säga om ni tycker att jag har missat något.. 
    Vi har lokal, kyrka, präst, inbjudningskorten är skickade och senast osa är den 1 juni. Klänning har jag köpt och hänger redo i affären att hämtas när det är dags. Har även skor, ring och slöja fixade. Min blivande har hyrt kläder och har bara skor kvar att fixa. Tärnan har beställt klänning som bör kommer i nästa vecka. bestman har hyrt sina kläder. Florist och frisör är bokad till mig, ska endast fixa till en tid till min täna för håruppsättning också. Ska till floristen i juni för att bestämma blommor. Cateringfirma är bokad och meny faststäld. Har dricka kvar att ordna samt servitriser. Har bokat bil för dagen samt pratat med fotograf och vi kommer leta upp fina fotoplatser i juni. Tårta kommer göras av en vän om vi ska få provsmaka inom snarast.  Har börjat fixa mina placeringskort och fått hem servetter som bara ska vikas. Har även fixas vasar och ljuslyckor inför dagen. Hindersprövningen är inskickad och vi har fått tillbaka den samt att vigselsamtal med präst är klart. Skall bara göra klart vårt vigselprogram och informera musiker och solister vad de ska spela och sjunga. Känns det som om jag har missat något såhär långt? Är det något mer jag borde ha fixat?

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!