Inlägg från: leula |Visa alla inlägg
  • leula

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Hallå. Kastar m in här. Planerat för bröllop 10 augusti och nu börjar det ju verkligen närma sig! Börjar bli dags för att lägga in andra växeln i bröllopspysslet nu... Ska läsa lite i tråden, men ville bara hojta hej :)

  • leula

    Vi har fått ett nej tack (ett par) sedan en del singlar som vi bjöd + göst kommer men utan göst. Ser ut att bli 61 göster (inkl våra barn) Vi har vårt bröllop 10 aug och nu pysslas det för fullt :) Idag shar jag gjort sockerblommor så det står härliga till. Tror jag fått till det med bordsplaceringen nu, och insåg att vi inte sökt hindersprövning än!!! Gah. Blir lite mkt iland,

  • leula

    Helipa, jag är inte bra på smink.. Så jag behöver hjälp :) Har inte provat men bokade min vanliga frisör för hår och smink... Lite fin vill man ju va. Har en brudklänning med bara axlar så någon frisyr med lite längd blir det nog

  • leula

    Karolajia. Fint, kan tänka mej att det känns ovant, men snyggt. Idag shoppade jag skor till brudklänningen, de jag köpt innan va liiite för stora och glipade, så nu blir det att gå in de nya. Kunde inte riktigt brstämma mig så jag köpte två par. Klackskor går alltid åt :)

  • leula

    Testar att lägga upp en bild på klänningen. Men något är knas, förmodligen för att jag surfar på paddan,. Kan inte citera heller..

  • leula

    Vinhar tänkt såhär på alkoholen. Vi står för den, inga biljetter el så. Fördrink/skål med tilltugg 7 flaskor ,. Ska va smultronbubbel blandat med soda Vitt vin bib 5 st till förrätten Rött vin 7 st till varmrätten Avec, amarula och xant'e till tårta/efterrätten Öl i kylbox (självplock) Drinkbord med två- tre sorters drink, Piggelin, Rom +sprite+ bär Och ev någon mer... Vi är totalt 63 st på brölloppet, men 4 får inte dricka och iaf 5 till som inte vill. ?2--------- Ang ekonomin så här jag en sån planeringsnörd så sambon friade feb 2012 så vi har haft gott om tid att lägga undan pengar Sen vill vi inte lägga hur mycket som helst, utan mer fokus på att få det som vi vill ha det.

  • leula

    Elinjz näe du har nog inte missat något.. Bara olika hur mkt man vill/kan lägga på ett bröllop. För mej är det viktigaste inte att ha allt bäst och dyrast, utan att alla mina vänner kan vara med :) Är alla mina kära där så löser sig nog resten. Vet inte vad det kommer kosta, men inga 200 000 iaf. Vi pysslar en del själva , mest för att få det som vi vill. Kommer ha svart/vitt tema på brölloppet !

  • leula

    Vi lånar lokalen. Ca 60 gäster Vi gör förrätt Catering buffe Vi gör cupcake tårta själva, samt pannacotta. Fri dricka. Fotograf Jag kommer göra hår och smink hos frisören. Borgelig vigsel... Egen musik samt vänner som ska sjunga

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!