Inlägg från: leula |Visa alla inlägg
  • leula

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Tycker inte man ska ha dåligt samvete om man lägger för mkt/lite. Det är ju upp till var och en. Kan va minst lika romantiskt med en enkel vermoni, vittnen och en skål jordgubbar som en fest på slottet! Jag får inte till det att citera eller ladda upp bilder via Ipad, någon som har tips?

  • leula

    Visst är det härligt att det börjar kännas "på riktigt" :). Har inte bestämt mej för hur jag vill ha håret, och tänkte lägga upp bild på klänningen för tips.. Men det gick ju sisådär på paddan., den verkar inte gilla radbyte heller så mina inlägg ser ju sådär spännande ut..........,... OM någon ändå vill å teor jag klänningen ligger som bild i min profil, tror man kan se den där iaf. Och sen har jag ett runt, kanske åt det fyrkantiga hållet på ansiktsformen :)

  • leula

    Ang smak på tårta. Vi kommer ha en liten tårta (mest för att skära i) och cupcakes resten. Tänker nog ha tobleronemousse och hallon i tårtan. Ev sån frosting som jag har på morotskaka (vanilj) på cupcake Och till/brevid cupcake så blir det kahluhapannacotta Glasskräm är ju annars tacksamt :)

  • leula

    Om bordsplacering. Vi kör en blandning. Kommer inte ha långbord utan små bord med 4-6per per bord. Vi sätter en skylt med vilket bord man tillhör, så sätter man sig där man vill vid det bordet. Inte kille/tjej, par etc. Även om vi har tänkt på att kommer man som ett par så sitter man vid samma bord. Gillar inte att gå på fetst och sen bara hamna med sånna man inte känner. Har oxo en månad kvar (igår) och idag fick jag tummen ur och beställde sånna piller man kan skjuta upp mensen med. Trist att ha den på bröllopsresan....

  • leula

    Vc sa att jag inte fick ta det två månader i rad. Och bröllopet i 10 aug och bröllopsresan 1sept.. Så jag håller tummarna att den inte får fnatt och kommer på brölloppet med ( den är inte bjuden, hahaha) Primolut nor är det jag fick med, skönt att höra att den funkat bra för er :) Kvällens projekt blir fakta till bröllopshäftet och ev kör schema och planering med sambon över ett glas vin när barnen somnat... Nu har vi båda semester :)

  • leula

    Fina ringar! Jag ligger just nu ute i solen och jobbar lite på en bränna som inte har vita sträck på axlarna.. Axelbandslös klämning :)

  • leula

    Jag har gjort en secret box till sambon som morgongåva. Blir han inte glad så jäklar Imorgon är hans svensexa, har hjälpt hans vänner packa väskan åt honom, vet att min syster ska hålla i min möhippa, men har noll koll på när. Jag är lite av ett kontrollfreak så det är lite svårt... Men men Ang bordsplacering så kör vi mer på vilka personer som passar ihop än kille/tjej Är inte jämna par heller Vi ska ha bubblor ist för ris, för jag är löjligt förjust i bubblor, precis som våra barn

  • leula

    Vi gör små korgar till toaletterna med " bra att ha" saker i. Deo, tandtråd, trosskydd, tandkräm, borste, kam, tuggummi etc Så får den som behöver ta...

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!