• Chicita

    BT-Veteraner

    Känner att jag saknar nånstans att bara snacka om allt mellan himmel och jord med alla trevliga människor som varit här länge. Och som alltså redan är gifta...
    Inte om något speciellt ämne utan bara prata.
    Ett ställe att umgås, att kanske ta en cyberfika, bestämma träff eller bara "vara".
    En plats att prata om jobb, hundar, gymmet, bil, hus och hem osv...

    Jag har sett att det finns trådar där det pratas om barn och familj.
    Men när man inte har barn så känns det inte som rätt ställe att hänga. Även om man säkert skulle vara välkommen. Jag vill inte förbjuda barnprat här, men det är alltså inte så att man "måste" ha barn för att få vara med och prata.

    Skulle gärna se att vi undviker bröllopsämnen så det här inte blir en "fråga dom gifta-tråden".
     

  • Svar på tråden BT-Veteraner
  • Chicita
    Lenblo skrev 2014-05-30 16:51:22 följande:

    Ibland önskar jag att jag kunde skriva ut en hund på recept. :) Dagliga promenader och visst socialt umgänge med mötande personer + blodtryckssänkande kel.


    Det beror nog på vilken hund det är ;) 


    Vår hund kan vara både blodtryckssänkande och blodtryckshöjande då han är väldigt social och kelig med de han lärt känna (hans flock så att säga). Men han är livrädd att någon ska ta oss ifrån honom också, han är ju redan omplacerad en gång och har förlorat en matte och husse. Samt att han är så rädd för andra hundar att han blir agressiv... :/

  • Lenblo

    Jag har äntligen kommit mig för att lägga in en profilbild. Det tog bara fyra år. :) Det är jag som matar en kattunge som inte fattar att botemedlet för den ångestdrivande hungern är att öppna munnen och suga. (Inte direkt blodtryckssänkande för matte.) Det kan vara likadant både på jobbet och med Lillan: Man ser till att de får vad de ska och överlever, vare sig de fattar att det måste göras eller inte. :) Därefter gläds man över hur de växer/tillfrisknar.

    Jag har förresten lyckats få tag i en ny avelshankatt. :) Eftersom den skulle ragdoll, lila, colourpoint och av avelskvalitet så var det inte det lättaste. Lyckligtvis hade jag en uppfödarbekant som tipsade mig om en hemsida där någon tänkte sälja en av sina avelshankatter - som var perfekt för mig. Extra lång päls dessutom. Två år gammal, men i den åldern vet jag säkert att han är bra, inte bara lovande.Nu sitter han och gömmer sig i källaren, men han vänjer sig vad det lider. Vi kommer att få sååå fina kattungar till våren. När min honkatts antihormonspruta gått ur kroppen, vill säja.

  • snowstars

    Här var det stiltje! Tänkte bara titta och in och tala om att idag var min första lediga dag, och att jag nu är ledig tills i mitten av augusti! :D 

  • Chicita

    Grattis snowstars ;)

    Ja det har varit lite lugnt. 
    Dels har BT haft lite trassel så det har inte gått att skriva i trådarna på några dagar (om man inte loggar in på gamla BT eller surfar mobilt).
    och dels har vi väl alla haft fullt upp :) 

  • snowstars

    Ja, man har väl annat för sig den här tiden på året, antar jag :)  Men tråkigt om BT strular mycket. Jag har inte varit här så himla mycket sen de gjorde om, men en hel del funkar ju inte som jag vill att det ska göra :P 

    Hur är det med alla just nu? Planer för midsommar? 

  • Chicita

    Jag lyckades nog bromsa innan jag gick helt in i väggen.


    Har kommit igång med träning (även om jag inte tränat denna vecka än och inte är helt säker på om jag ska göra det i morgon bitti heller... Har varit hängig och ont i halsen sen i helgen, men bättre nu även om det inte är riktigt bra...


    Letar just nu efter någon reception (helst inte hotell, men jag har ett sånt som backup) där jag kan få arbetsträna via AF. 

    Midsommar firas hos svärföräldrarna :) 

    Du då? 

  • snowstars

    Jag har klarat alla tentor (utom en kurs som jag hoppade av då, men det tänker vi inte på) och fick som sagt semester igår. Försöker träna men har svårt att hålla igång själv. Jag behöver verkligen gruppträning med någon som står och säger vad jag ska göra.. 

    Nu under sommarlovet blir det nog en massa bröllopsplanering och inte så mycket mer. Har mutat mig själv med en IKEA-resa så det kommer det bli :) 

    Och midsommar firas i fjällen. Tippar på att vi kommer få tio plusgrader och regn, men det gör inte så mycket. Vi är lediga ändå :) 

  • Chicita

    Vi var helt övertygade om att i morgon skulle det tränas.
    Jag får bara träna måndag till fredag 7-15,30 i gymmet + några lättpass med typ yoga och lite sånt som jag inte är intresserad av ;) 


    Men nu var maken inte så sugen på att träna i morgon och jag behöver ändå packa och fixa lite inför midsommar och jag skulle behöva göra ett till försök att få tag i företagen jag har kontaktat angående arbetsträning eftersom det börjar bli semestertider nu också.
    Så det blir nog ingen träning i morgon trots allt... :/

  • Lenblo

    Vi tänkte fira midsommar med öppna förskolan. De hade bara glömt bort att säga att de tänkte fira dagen FÖRE midsommarafton och att de dessutom skulle ha stängt på eftermiddagen sen. Så jag dyker upp idag, glad i hågen, kl 13.30 och inser att jag både missat midsommarfirandet och den allmänt trevliga eftermiddag jag tänkt mig. :(

    Jaja, det kommer nya chanser. Rebecca kryper så det står härliga till nu - och sover motsvarande sämre. Många nya intryck att smälta tänker jag. Det är i alla fall härligt att se hur glad hon blir av att utforska världen.

    Vi ska vara hemma och ta det lugnt annars. Men vi är förvarnade om att pappa kanske dyker upp. I så fall kommer det att bli fullt upp: Sätta klinkers i nedre hallen, nytt laminatgolv i nedre allrummet och en massa spotlights i köket. Trots att vi behöver ta det lite lugnt så hoppas vi verkligen att han kommer. Det där skulle fixats i slutet av maj.

    Jag tycker att det är tråkigt att det bara är mesiga lättpass på Friskis och Svettis dagtid. Det är ju då jag har tid att träna, även om Lillan får följa med. Finns det inga tränande föräldralediga/arbetslösa i den här stan?