• Chicita

    BT-Veteraner

    Känner att jag saknar nånstans att bara snacka om allt mellan himmel och jord med alla trevliga människor som varit här länge. Och som alltså redan är gifta...
    Inte om något speciellt ämne utan bara prata.
    Ett ställe att umgås, att kanske ta en cyberfika, bestämma träff eller bara "vara".
    En plats att prata om jobb, hundar, gymmet, bil, hus och hem osv...

    Jag har sett att det finns trådar där det pratas om barn och familj.
    Men när man inte har barn så känns det inte som rätt ställe att hänga. Även om man säkert skulle vara välkommen. Jag vill inte förbjuda barnprat här, men det är alltså inte så att man "måste" ha barn för att få vara med och prata.

    Skulle gärna se att vi undviker bröllopsämnen så det här inte blir en "fråga dom gifta-tråden".
     

  • Svar på tråden BT-Veteraner
  • TheD

    Japp och solen tittar fram :)  April är ju...April. Snö, storm, sol, regn...Som en godispåse haha

  • daniiel

    fotografen som fotade våra döttrar för numera ganska längesedan, i slutet av februari. Jag vet att hon har fullt upp, att vi inte betalade för fotograferingen osv osv, men jag frågade henne för ca 3 veckor sedan om när fotona skulle vara klara och hon sa då "På fredag", alltså fredag för 2, snart 3, veckor sedan. Vi, våra föräldrar och mor- och farföräldrar vill ju se bilder så vi kan välja ut vilka vi vill beställa. Nu har det alltså gått snart 3 veckor efter det att hon sa att dom skulle vara klara och vi har inte hört ett ljud. Jag vill ju inte tjata heller, eftersom vi inte betalat för det, men vi står ju här och väntar på att få köpa bilder av henne. Kan jag skicka igen och fråga? Utan att verka supertjatig alltså.


  • snowstars
    daniiel: det tycker jag att du kan. Du kan ju fråga om hon har rätt mail/adress/telefonnummer eftersom du inte fått bilderna ännu. 

    Jag har påsklov i veckan, vilket behövs! På torsdag åker vi upp till fjällen för lite snö, (förhoppningsvis) sol och skoterkörning. Yey! :) 
  • daniiel

    Ja, hon ska skicka en länk på facebook till en sida där vi kan kika på alla bilder och välja ut vilka vi vill ha. Eftersom vi skrivit med varandra på facebook, så antar jag att hon har rätt "mejladress" :P Men skulle kanske skriva och fråga.. Jag ville ju använda någon av dom bilderna till dopinbjudan och det är hög tid att beställa dom! Tar ca 3 veckor innan vi får hem dom från att vi beställt dom och vill få dom utskickade före juni. 

    Vad skönt med påsklov snowstars! Dottern har också det, men vi håller oss på hemmaplan ;) Jag hoppas att ni får lite snö i fjällen och bra väder :) Vart ska ni?


  • snowstars

    Haha, okej, då gick det ju inte att linda in det så. Men fråga bara om de är färdiga. Du kan ju säga också att du gärna vill ha en bild till dopinbjudan, så har du en förklaring :) 

    Ja, det känns jätteskönt. Jag hade en jättejobbig vecka mentalt förra veckan. Slutade bland annat med att jag fick ändra om mina studier lite och anpassa examen efter vad som är rimligt att klara av. Och så gjorde jag en omtenta där ingen av frågorna var samma som på ordinarie tentan så det gick ju.. inte så bra. 

    Mina föräldrar har en stuga i Tärnaby/Hemavanområdet. Så dit ska vi, och det ska bli så skönt. Där uppe kan jag verkligen koppla av. 

  • Chicita

    Sånt där är ju jätteirriterande daniiel 
    Jag skulle nog helt enkelt höra av mig och säga att det nu har gått 3 veckor sen datumet hon hade angett att bilderna skulle vara klara men att du ännu inte sett några bilder. Och att du är beroende av dom för bland annat inbjudningarna. Så om hon kunde få tummen ur så vore det bra :P

  • daniiel

    Nej, jag vågar inte säga det till henne, för hon säljer ju dopinbjudningar också, men betydligt dyrare! Så jag vill rent inte säga att jag vill ha bilderna för att kunna beställa inbjudningarna någon annanstans :P

    Då förstår jag att påsklovet är extra välkommet! Vad tråkigt att det inte gick så bra för dig, men jag hoppas att du kan samla lite krafter nu då :) Tärna/Hemavan är ju jättemysigt, även om det var flera år sedan jag var där. Vi brukar alltid ta en tur till Mo i Rana också :) Jag längtar efter att åka till fjällen. Sist "vi" var iväg, så stannade jag hemma för jag hade så mkt i skolan just då som jag inte kunde missa. 

    Men som sagt, jag hoppas att ni ska få det riktigt bra i fjällen och förhoppningsvis ligger det kvar en del snö. Det skulle visst snöa där under veckan, så det bådar kanske gott :D


  • snowstars

    Haha, nähä, då gick inte det heller. Men kontakta henne ändå och fråga vart bilderna är :P 

    Ja, men det blir nog bra till slut ändå. Jag sitter just nu och grunnar på hur jag ska få ihop poäng till min examen, det känns inte riktigt solklart. Och man ska ju välja kurser idag ;) 

  • daniiel

    Ja, jag skrev att både vi och våra föräldrar väntade på att shoppa av henne och att vi var nyfikna på bilderna :)

    Åh, på det viset. Haha ja, det är inte alltid tvärenkelt och jag förstår pressen då du ska ha valt idag ;) Jag har ju inte valt till högskola, men till Vux, och bara det tycker jag är svårt. Det känns som att det är ännu viktigare när det är högskola dock.


  • Chicita

    Tja då hade jag kanske sagt att jag undrade varför det hade tagit 3 veckor längre än hon sagt, och sen sagt att jag ska beställa dopinbjudningar och funderar på om jag skulle beställa från henne om någon av bilderna blev bra, eller beställa andra någon annan stans ifrån :P


    Då kanske hon hade erbjudit rabatt också på dopinbjudningar från henne eftersom det tagit så lång tid för er att få bilderna ;)