Inlägg från: TheD |Visa alla inlägg
  • TheD

    BT-Veteraner

    Tryck upp cigaretten i arlset på den som röker! Fy f*n vad äckligt!

  • TheD

    daniiel - då kan du slappna av en liten stund iaf när val av tapeter är checkade från listan.snowstars -   Tack,, jag mår bra. Den smällen har fått mig att tänka: "men hur klarar man sig från krock med älg?" Krock med älg är inget jag vill uppleva eller krock med något i huvudtaget ;) Krya på dig! Det är inte kul att vara sjuk när det är sommar.  Chicita - ska ni iväg i juli? Jag funderar på att beställa tårta ;)     

  • TheD

    Hoppar in här vilket jag inte har gjort på evigheter ;)


     


    God fortsättning och Gott Nytt År (om jag nu inte tittar in innan dess)


    :)

  • TheD

    Inte helt men en tjejkompis suckade när hon såg min mage ;) men det var ju bara en vecka haha

  • TheD

    Jag är som hundar och andra djur som hatar nyår! Jag är livrädd för fyverkerier. Maken hittade mig gråtandes i fosterställning på sängen. Det har alltid varit värsta dagen på året. Om fyverkerier kan skjutas tyst vore det toppen men sån tur har jag inte. Visserligen var det inget större skjutande igår då det är förbud i det här området men det jag såg genom fönstret och det jag hörde räckte ;)


    Fyverkerier kan vara fint så totalförbud kan jag nog inte skriva upp mitt namn på men det är inte långt ifrån.


     


    Sen förstår jag mig inte på folk som tar med sina hundar till uppskjutningsplatser och sen blir arg på hunden för att den rycker och gnyr.

  • TheD

    Ja...jag kan inte joina gruppen med h-letande ;)


     


    Jag har nu gjort skoluppgifter som vi ska göra imorgon i skolan ;) Liiiiite rastlös. Nu har vi FaR-kursen så det är pluggande av 22 sjukdomar som man ska kunna hålla isär till tentan.


    Jag plöjer Grey's Anatomy för fullt, vem kan motstå McDreamy ;)


    Annars är jag trött på snön, ja den kom för nå dag sen men iaf. Eftersom maken inte åke skidor eller snowboard så blir det aldrig att jag kommer iväg till backen. har sån lust att svepa en låda vin, dansa på en bardisk och sen vakna utan att vara bakis. men det där är ju inte jag för jag tänker på konsekvenserna. Ibland är det jobbigt att vara fröken duktig, tråkig haha


     


    Hoppas ni alla får en bra start på året. Snart är det vår och sen kommer julen igen. Men jag hoppas att det inte går riktigt så fort. Jag vill hinna uppleva examensdagen :D

  • TheD

    Jag har funderat på att lämna blod men jag vet inte om jag vågar eller får osv. Nånting gör att det tar emot men det är en behövlig gärning :)

  • TheD

    Jag avskyr sprutor ;) Väga för lite...det tror jag knappast att jag gör! Ska kolla ;)
    Sen gäller det att inte ha för låg järnnivå osv...

Svar på tråden BT-Veteraner