Inlägg från: TheD |Visa alla inlägg
  • TheD

    BT-Veteraner

    Det programmet har jag inte sett. Masterchef och Hell's kitschen gillar jag:D

  • TheD

    Oliver tycker jag inte om...pojkaktig och avtändade haha. Nigella vet jag inte vad det är. Det jag gillar med masterchef är tävlandet men att man lär sig så mycket. Även kul att se hur vissa tror att vara uppkäftig mot Gordon är en bra idé. Junior masterchef är nog bland det häftigaste jag har sett. Som vuxen känner man sig totalt värdelös på matlagning haha

  • TheD

    Har inte sett Sveriges mästerkock och det vill jag inte heller. Moberg är äcklig, snuskhummer, allt för stort ego...... Eeiiiuuu gillade inte han som kapten i rederiet heller.

  • TheD

    Krya på dig Nikkita. Själv åker jag tillbaka till Sundsvall idag för skola tis-tors och sen hem igen :)

  • TheD
    Chicita skrev 2013-03-11 21:18:05 följande:
    Hehe jag gillar inte heller Moberg, varken som person eller alla hans viner och grejor Tungan ute
    Och när det gäller Masterchef så håller jag med om att Australiens version är bäst (orginalet tror jag det är till och med)...
    Nepp, det startade i the UK för många år sedan. Jag har börjat se på Australiens version och tycker den är konstig Det är så mååånga avsnitt och folk försvinner aldrig. Så jag håller nog fast vid att jag föredrar USA's version. Det blir tomt utan Gordon, Graham och John...(heter väl den sista killen) :)

    Ska snart gå och träna, Body Combat... får se hur det går med tanke på att jag trampade snett på söndagens träning ;)
  • TheD

    Nu mår jag illa. Såg ett klipp på fb som jag sa till mig själv innan jag tryckte på play "jag ska inte se det här.." men vad gjorde jag? Tryckte play. Skillnad mellan hund och människa när en hund hjälper en hund som blivit överkörd och när männiksor inte hjälper ett överkört barn..... Min mage darrar...


     


     

  • TheD
    Chicita skrev 2013-03-21 21:00:46 följande:
    TheD: Jag kollar aldrig på sådana klipp... Det är hemskt. Jag klarar inte av att se sån grymhet Skrikandes
    Jag ångrar att jag såg på det. Usch! Hjärnceller - hallå???. Maken som kan se filmer som jag inte vill/kan se vägrade se filmklippet. Blev lite förvånad men lite mer kär ;)
  • TheD

    Jag längtar till maken och jag kan köpa hus för att fixa i alla rum...Förhoppningsvis ser det bra ut när det köps men det är ju inte garanterat ;)

    Idag packar jag för hemfärd i nästan åtta veckor. Praktik! Efter det har vi fyra veckor skola och sen sommarlov :D Jag spelar musik på hög volym. Imorgon kommer jag resa hem med en stor resväska, träningsväska och ryggsäck..... Men jag har packat inför sommaren också.

Svar på tråden BT-Veteraner