Inlägg från: TheD |Visa alla inlägg
  • TheD
    Chicita skrev 2013-04-18 21:50:17 följande:
    Det blev en riktigt trevlig kväll faktiskt Glad
    Vi hade lite begränsad budget, men jag fick en fördrink, varmrätt och efterrätt med kaffe i alla fall.
    Och det blev hjortytterfilé så det är ju inte det billigaste i alla fall Flört
    Hjort är jättegott! Åt det på en After Dark-kväll :)
  • TheD
    snowstars skrev 2013-04-20 19:32:44 följande:


    Vi TROR vi vill ha nåt sånt här. Den kostar ca 17 000 hos MIO och hos lokala möbelaffären här. Och jag tycker inte den är så märkvärdig alls. Just nu har vi typ en sån här fast utan hörnet till höger och den kostade 4000 på IKEA :P Ju mer jag tänker på det ju mer funderar jag dock på om det inte blir för litet mellanrum mellan schäslongen och "hörnet".


     


    Såjag vet inte, vi kanske får tänka bort det där hörnet och sätta dit en tresits istället. Vi har lite speciell planslösning i vardagsrummet så vi är lite begränsade..


    Riv ner väggar och gör om rummet :p
  • TheD
    daniiel skrev 2013-04-23 19:48:38 följande:
    Är det möjligtvis någon här som har tips på mat som dottern kan ha med sig i matlåda på skolan till lunch?

    Strejk på gång, så dom måste ha med sig lunch till skolan. Det finns inte tillgång till kyl och det går inte heller värma maten, så något som klarar sig i ryggsäcken från ca kl.07.30 på morgonen till kl.11.00 på dagen då dom har lunch. Det står helt still i mitt huvud.
    Men stackars elever. Inte ens ett kylskåp? Hm. det mesta om man nu ska ha bra mat kräver antingen kyl eller micro... Tonfisk klarar sig iofs. Konserv dvs.
  • TheD
    Chicita skrev 2013-04-30 12:38:16 följande:
    Vi hade personalmöte i går (bara 1,5 timme) och så skulle jag varit ledig i morgon.
    Men nu fick dom problem så då är det ju bara att hoppa in i morgon med GladMan får ju passa på när det finns jobb liksom...
    Men den här veckan blir tung. 6 dagar jobb och i går möte då som sagt...
    Som tur är så är jag ledig måndag nästa vecka så jag hinner sova ut lite i alla fall Flört
    6 dagar är det vanliga för tidningsbud :p Så för mig är det semester med fem dagar haha
  • TheD
    Chicita skrev 2013-05-01 10:16:41 följande:
    Jo men tänk på att jag först varit arbetslös i 8 månader och bara gått hemma... Och sen jobbat deltid. Max 6 timmar på en dag. Så att jobba 6 8-timmarspass plus ett möte (efter en vecka med 5 8 timmarspass) känns rätt bra i kroppen Flört
    Det gör det och sen när pengarna kommer :)
  • TheD

    Hej på er. ja, jag vet att jag har varit dålig på att skriva...Idag var jag på en kompletterad undersökning på mammografiavdelningen. Dvs. två läkare och 40 minuters plågning. Stick i ena bröstet och sen det andra som har en knöl som känner tydligt skulle bedövas med två sprutor och sen provtagning. jag har gjort hela cirkusen en gång tidigare och inte var det roligare den här gången. Så nu ska jag vänta på provsvar, får inte träna, putsa fönster eller andra rörelser som gör att armen sträcks ut.Lucky me (inte för att fönsterputsning står på schemat men att klä av och på sig blir ungefär samma sak ;))     

  • TheD

    snowstars skrev 2013-05-21 20:24:03 följande:TheD: låter inte kul alls, hoppas provsvaren är bra!   Här börjar livet lugna ner sig lite. Har två tentor kvar innan jag kan gå på sommarlov. Förutsatt att jag klarar dom då, är inte hundra på det. Och på jobbet är det heller inte mycket kvar innan sommarlov. Börjar ha en bild över vilket betyg mina elever ska få, vilket känns skönt.   Och sen, sen, sen är jag ledig i minst SJU veckor. Så himla underbart. Jag håller på att längta ihjäl mig.Ja det hoppas jag också :)Jag har faktiskt inga tentor kvar. Det vi har på schemat är fyspass och massage fram till sista skoldagen :D 

  • TheD

    Hej...Jag har inte varit inne på den här tråden sen....ja...Sommarlov och jobb. Natten till onsdag kände ett rådjur för att springa framför bilen. den sprang ut så nära bilen att jag inte han styra undan bilen utan körde rakt på. Glaset från extralysena splittrades totalt och regnade över bilen. Rådjuret flög iväg 15 meter enligt jägaren. den dog.... Miin första viltolycka och jag vill inte vara med om det igen. Det är intressan´t hur mycket man hinner tänka på milliskeunder. Jag vet att jag tänkte när jag såg rådjuret "Det här kommer inte gå bra. Om du vore en älg ska jag satsa på bakbenen men du är ingen älg. Var ska jag satsa på dig? Neeej, nu kommer tidningarna att flyga runt i bilen" Jag var chockad för resten av natten. Sen när jag vaknade på eftermiddagen så gick till läkare för att få det hela antecknat om det skulle visa sig senare att jag får ännu ondare. Som det var onsdag och torsdag var det ömhet och spänningar. Inte så konstigt med tanke på hur mycket man spänner sig när man bromsar som en tok.så ja. Hoppas ni har en bra sommar med allt vad det innebär :D   Ang. tapeter: sånt är svårt. Har man en tanke om hur tapeten ska se ut då ska man också hitta just den men det är sällan butiker   känner för att ha det utbudet man söker ;) Hoppas ni hittar det ni söker :)

Svar på tråden BT-Veteraner