Inlägg från: Mysullis |Visa alla inlägg
  • Mysullis

    Idag har min ring från England kommit!!! (bild)

    Lillis82: Men då kommer det ju se ut som på min hand precis! För min morgongåva är ju en enkel vitguldsring. Fast jag har den enkla ringen utanför den fr 77 D. Mest för att jag vill ha som en säkerhet utanför den finaste av dem. Min förlovningsring ligger lite vilande nu, ska nog göra om den till ett halsbandssmycke eller nåt. :)

  • Mysullis
    Lillis82 skrev 2012-05-24 09:48:53 följande:
    Nu har min ring kommit! De har dock skickat fel Rynkar på näsan fick den utan diamanter på skenan... 

    Min förlovningsring är inte putsad än så den ser lite sleten ut nu.. 



     
    Ring till dem direkt och skicka tillbaka ringen, så att de skickar den rätta!!!
  • Mysullis
    Willow skrev 2012-05-29 14:15:19 följande:

    Ser fran denna sida att ni handlat av 77 diamonds och varit nojda.
    Funderar pa att kopa vara vigselringar darifran oxo, men ar lite 'orolig' over att kopa sant pa natet. Jag ar ju bosatt i London och vi kopte min forlovningsring fran en liten butik i Hatton Gardens och dem sa att vi skulle komma tillbaka sa skulle vi fa bra pris pa vigselringarn oxo, sa vi gick dit i lordags men dem kandes valdigt dyra. Speciellt nar jag jamforde med dem pa 77 diamonds hemsida och det lutar mot det nu, speciellt da det ar halva eller mer an halva priset. Killen kommer bara ha en enkel slat vitguldsring, jag forsoker valja mellan dessa tva:
    www.77diamonds.com/claw_set_eternity_rings.ht...

    www.77diamonds.com/classic_wedding_rings.html
    Kan inte bestamma mig Obestämd Ringen med stenar fran 77 D ar faktiskt billigare an en slat platinaring fran butiken jag kopte forlovningsringen fran. Sa kanns ju som man kanske har rad med det da, men ar den for tunn for att gravera tro?
    Ar det samma kvalite pa metallerna dem anvander? Hur kan dem vara sa mycket billigare?

    Har ar lank till bild pa forlovningsringen www.brollopstorget.se/Forum-1-30/m4106992-13....


    Hej!
    Men kan du inte åka till 77diamonds butik i London, eftersom du bor där, och fråga dem direkt om metaller/priser/modeller? :) Det skulle jag ha gjort! Då kan du ju även prova i butiken, och sen beställa på nätet om det är billigare där.

    Jag älskar alliansringen med stenar som du länkade till, även fast jag själv har en slät ring (1477 court 2,5 mm bred vitt guld, 1,3 mm hög) till min vigselring därifrån. Som också ses på alla bilder på min hand i denna tråd. *s*

    Du har ju liksom jag en ring med stenar på sidorna om mittenstenen (eller du har ju flera stenar i mitten). Och jag personligen tyckte att det var snyggare med en slät ring till det, eftersom det lyfter fram ringen med stenar. Om även alliansringen har stenar så förtar det lite av den "finare" ringen. Fast båda blir jättefint! Berätta hur du gör!

    Är också nyfiken på din förlovningsring. Kan du inte berätta lite om den? Vilka stenar det är och storleken på dem? Vitguld eller Platina?
  • Mysullis
    Lillis82 skrev 2012-05-25 23:55:28 följande:
    Har pratat med dem och de skickar efter ringen i nästa vecka med bud och skall lösa det..

    tycker ringen va fin utan stenar också, dock vill man ju ha det man betalat för samt att jag tycker det blir lite finare med stenar.. Glad
     
    Nu fick man ju testat storleken iallafall och den va perfekt!! tycker det va superbra med deras 3/4 storlekar.. Glad 

    Tack igen Mysullis,, hade aldrig hittat min drömring om jag inte snubblat in på den här tråden!! 
    Lillis82, glöm inte att lägga in bild igen när rätta ringen kommit!!! :)
  • Mysullis
    Willow skrev 2012-05-29 22:13:25 följande:
    Ah tack for svaret och asikter. Funderar pa att boka en tid med dem faktiskt, bara det att vi inte har allt for mycket tid pa oss. Gifter oss 14 juli och aker till Sverige 6juli, men tycker ju vi borde hinna anda. Hinner inte denna veckan, sa det far bli nasta vecka i sa fall. 

    Jag gillar ocksa alliansringen, provade med bade en slat och en halvallians i lordags och det var fint med bada och kan inte riktigt bestamma mig. Som sagt var en slat i platina pa butiken dyrare an halvalliansringen pa 77D. Men jag vet vad du menar med en slat ring, da far ju den andra ringen mer uppmarksamhet liksom.  Hmmm, har som sagt lite beslutsangest... Obestämd

    Min forlovningsring ar i platina med en 0.62ct cushion cut, farg E, VS1, excellent cut, med en halofattning och sa kallad micropave, millgrain, knifedge med sma stenar runt halva ringen. 
    Jättefin är din ring! Meddela hur du gör med den andra ringen! :)
  • Mysullis

    Lomilla1: Ja bild vill vi se!!!! Och berätta gärna vilken sten (form, karat mm.) och vilken skena det är också! :)

  • Mysullis
    Loveit skrev 2012-06-11 08:04:58 följande:
    Hej! Har kikat runt på 77D och fastnade verkligen för några ringar. Det Jag undrar nu är om någon av er som köpt därifrån har värderat ringen i Sverige? Hur kan det vara så pass mycket billigare på 77D? Hoppas på fler bilder! :)
    Jajjamen, och ringen är värd  nästan det dubbla av det vi betalde! :D Värdering gjord på Kaplans i Stockholm.
  • Mysullis
    Lillis82 skrev 2012-06-19 12:42:22 följande:
    Men så fina den är (säger jag som har en nästan precis likadan *s*)!!! Är du nöjd nu?
  • Mysullis
    Tveket skrev 2012-06-21 10:24:54 följande:

    Ok, jag vill nog bara ha en vacker sten som glittrar rejält. Det är väl det som är problemet, jag har inget konkret att gå på då jag inte har så stor erfarenhet av diamanter. Har en klocka med små briljanter i som glittrar otroligt vackert i solen och den beundrar jag varje dag. Vill att det ska vara samma med vigselringen. Sammtidigt vill jag ju ha en så stor sten som möjligt utan att kunna betala en hel förmögenhet.

    Har du (eller nån annan) nåt tips på vilka mått och kriterier man bör leta efter för att få ut så mycket som möjligt av stenen? Måste allt vara Excellent cut, polish, symmetry eller räcker det med Very good cut, polish, symmetry till exempel. Vilke kriterier bör man prioirtera och vilka behöver man inte vara lika petig med?


    Jag är absolut inte expert heller. Men vågade inte chansa, så valde att bara kolla på Excellent cut-diamanter på 77diamonds.com . Polish och symmetry hade jag inte med som kriterier. Och min sten glittrar massor! Men sen beror det tydligen också på vilken form stenen har hur viktigt det är med kriterierna.

    Läs här:
    http://www.77diamonds.com/diamond-shapes.html 

    Denna form har ju min sten:
    http://www.77diamonds.com/radiant-cut-diamonds.html 

    Och sen formen döljer tydligen inneslutningar väldigt bra.

    Vilken form vill du ha?

    Jag prioriterade färg (F), "cut" = excellent, "clairity" = VS1.... och då tillät vår budget en sten på 0,56. Och den är jättestor, med radiant cut ser stenen nämligen mkt större ut. Kollade på en ring på Hallbergs guld i ett annat ärende. Och min sten ser lika stor ut som deras 0,75 prinsess-stensring, minst! :)
Svar på tråden Idag har min ring från England kommit!!! (bild)