Inlägg från: Mysullis |Visa alla inlägg
  • Mysullis

    Idag har min ring från England kommit!!! (bild)

    Lillis82 skrev 2012-03-14 19:24:11 följande:
    Ok.. jag har snöat in mig på samma modell som du, Radiant, fast med skenan Countor då min syster köpt en liknande ring jag först tänkt som förlovningsring känner jag att jag vill ha något annat.. Och din ring är grymt fin!! Den jag kollar på är 0,57 carat men det finns två på 0,57 och måtten är lite olika på dem.. därför jag blev nyfiken på vilket mått det var på din.. då jag målade upp efter måtten såg de nämligen fyrkantiga ut, men förväntade mig att de skulle se ut som din ..
    Kul! Min ring har ju skenan Contour! Men det kanske var det du menade. Glad Men tror att alla Radiant-stenar är avlångt fyrkantiga, den uppfattningen fick jag i alla fall. Tror att måtten på stenen inte skiljde på lång- och kortsida så mycket som man kunde tro, men stenen ser ändå avlång ut.
  • Mysullis
    Lillis82 skrev 2012-03-16 21:32:41 följande:
    Aha.. trodde du hade den som hette något med vintage..Tungan ute men fullkomligt älskar Contourskenan... Då känns det ännu bättre om det är den du har.. så man får se den på ett finger också.. 

    skall beställa nu i mars/april tror jag beroende på hur det går med att sälja min soffa =)  
    Haha, ja då kan du verkligen se hur en sån ring ser ut annat än på deras hemsida! Skrattande 

    Vi håller tummarna för att soffan blir såld! Och du måste lova att visa bild på din ring när den kommer sen i denna tråd!!! 

    35 dagar kvar tills jag får bära min Contour-ring, med Radiant-sten! Tungan ute 
  • Mysullis
    Tveket skrev 2012-04-25 11:00:54 följande:Grattis! Gud vilka fina ringar! Hur hög är vigselringen?

     


    Har inga mått på höjden, men så här ser den ut:

  • Mysullis
    Tveket skrev 2012-04-25 11:14:32 följande:
    Ok, är det "svårt" att bära en så hög ring? Fastnar man i allt? Är sugen på en liknande tre stens ring som är 6 mm hög men är orolig att det skulle kännas svårt att bära den... Kan ju inte titta på ringen live heller tyvärr. (den är från samma företag som du beställt från)
    Jag har faktiskt inga som helst problem med att stenen sticker upp! Inga alls! Fastnar inte och har varken skadat mig själv eller någon annan.... Glad Och jag älskar mig ring!

    Så beställ du! Skrattande
  • Mysullis
    tagetuss skrev 2012-04-26 10:26:25 följande:

    Tack för denna tråden och grattis till giftemålet!


    Jag och sambon bestämde nyligen att det efter 4 år som förlovade och två barn senare var dags att gifta oss! Nu ska vi visserligen inte gifta oss förrän maj 2013 men jag har alltid vetat hur jag vill att ringen ska se ut och gillar tanken på att kunna dela upp kostnaderna under året så man slipper betala hela bröllopet i en klumpsumma, blir mkt pengar i slutet ändå :)


    I vilket fall så gick jag in på 77diamonds efter att ha läst din tråd och nu blir jag snart stolt ägare till en solitär Ballerina i vitguld med 0,5 carat prinsesslipad diamant. Ringen hade i sverige gått på mellan 30000-40000kr å nu blev priset ca 11000kr.


    Frågan är bara hur man ska kunna låta den vara i ett år :)


     


     


    Grattis själv till kommande bröllop!! Åh vad fint, och förstår att det är svårt att låta bli den!

    Skrattande
  • Mysullis

    När jag fick leveransen av mina ringar ringde leveransfirman på morgonen och hörde vilken adress de skulle komma till. Även fast vi skrivit adress vid beställningen. Fast det var bra för då kunde de komma till mitt jobb istället för hem. :)

  • Mysullis

    Lillis82: Ska bli jättespännande att se den! Tog 2 eller 3 veckor att få min, kommer inte ihåg exakt. Ska du ha ngn mer ring tillsammans med den? Jag har ju morgongåvan, en slät smal vitguldsring. Väldigt nöjd! Ska du ha vitt guld? Stod mellan det och Platina för min del. Tog vitt guld för budgeten satte stopp för platina, och hade redan bestämt en sån fin sten att jag inte ville ändra. :)

Svar på tråden Idag har min ring från England kommit!!! (bild)