• Milli

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    Älskar att pyssla och kommer att göra mycket själv till vårat bröllop :) Vårat tema är glitter, glamour och bling bling med ett inslag va 50 tal och rock´n roll med färgerna vitt, rosa och silver Tror de kommer att bli Skitbra ;)
    Här kommer iaf bilder på inbjudningskorten jag gjort, de ser kanske enkla ut men de har tagit en massa tid och än har jag bara hunnit gjort 20kort (25kvar) och redan tillbringat massvis av tid på dom. Texten är embossad och innebär att jag stämplat med genomskinlig färg, hällt på pulver och sen värmt så de smällt och blivit 3d :) Som ni kanske förstår utifrån bilden så öppnar man dom inte som en bok utan uppåt :)



  • Milli
    mlisso skrev 2013-08-27 19:38:56 följande:
    Jag lyckades! Glad
    Vilket coolt tema :) Hur har du gjort de stjärnorna som låg på bordet? Gillar dryckeslapparna också. Vi funderar på att ge några såna till alla gäster och att de sen när dom är slut får betala 10kr per öl/cider/vin som de vill ha :)
  • Milli

    Dessa bokstäver har jag målat och klistrat dit massa glitter :) De är 20cm höga och ska stå på våran scen.. :) Håller också på med våra ljusstakar som också ska blinga =)


  • Milli
    SofieCB skrev 2013-10-07 19:33:26 följande:
    Hejsan Alla!

    Har tittat mycket här men aldrig skrivt.
    Men här är lite av mitt pyssel till vårt bröllop :) Våra ljuslycktor kommer se ut såhär.
    Sedan är det vår frågelåda som jag fått tips i någon tråd här, har dock hjort den i våra färger :)



     


    Ser att du använt mina frågeblad ;) Fin låda!
  • Milli

    Här kommer bilder på mitt senaste pyssel. Om exakt 8 månader står vi i kyrkan och säger JA till varandra :)



    Har gjort 30 stycken såna ljushållare. Vårat tema är glitter, glamour och bling bling med ett inslag av 50 tal och rock´n roll som kanske märks ;)



    Istället för att döpa borden till olika siffror så har vi olika musiker från rock´n roll världen som jag gjort dessa fina hållare till. Samma bilder ska även finnas med på bordsplaceringstavlan så att de lätt kan se vart de ska sitta (ifall de inte vet hus elvis ser ut ;))


    Åh som hon ovanför skrev så är de jag som gjort dessa gästboksblad utifrån lillsmillas ide. Har dock inte gjort lådan än men de blir nästa projekt (samtidigt som jag syr 100 stolsöverdrag)







  • Milli
    SofieCB skrev 2013-10-14 15:56:28 följande:
    Ja tyckte det var en så bra idée :) kanske kommer byta ut det bruna tyget under till guld då de blev lite mörkt. :) Men de var en kanon idée
    Ja jag älskar ide´n jag med :) Hade först tänkt göra en egen gästbok med olika frågor liknande detta men att alla skulle ha likadana blad att fylla i, men denna var ju snäppet roligare så jag hoppas gästerna tycker samma :) Hur många skrev du ut och hur många gäster har du? Jag skrev ut 30 av varje och kommer ha ca 80 vuxna gäster (22barn) om alla kommer. Tänkte att de säkert inte är så troligt att verkligen alla skriver alla blad? eller?+
  • Milli

    Filibustern: Självklart får du "stjäla" idén, är bara roligt att man kan inspirera andra :) Om du använder mina blad precis som dom är och sen lägger upp bilder på internet så vill jag helst att du nämner mitt namn.

  • Milli
    LinaNordstrom skrev 2013-11-04 18:04:03 följande:
    Du råkar inte ha filen till bilderna som man kan få och skriva ut?
    MsThezzizen skrev 2013-11-04 20:40:40 följande:
    Milli: undrar samma som LinaNordström
    De är inga filer utan bilder då jag har gjort dom i ett ritprogram (paint), men visst har jag kvar bilderna :) Dock har jag nog inte tid att skicka denna veckan då jag jobbar så mycket.. Men annars såg jag någon som sparat bilderna och sen skrivit ut dom så de verkar ju funka de med.. :) 
  • Milli

    Här är mitt senaste pysselprojekt till bröllopet :) En låda att lägga alla kort i. Känns som den tog en hel dag att göra då jag först måla alla lådorna silver, sen skärde till dom (är ihålig så alla korten ramlar ner i nedersta boxen) och sen limmade jag en och en sida med pensel och strödde på glitter, gjorde sne så på alla sidor och på den översta är de massa bling-bling stenar istället :) Texten är bokstäver som jag vitglittrat och sen målat vita så att de ska synas lite bättre..



  • Milli

    Nu har jag gjort klart gästbokslådan till alla mina gästboksblad som jag knåpade ihop i paint, bilder på dom har jag redan visat men här kommer bilder på lådan. Hoppas att gästerna ska gilla idén :)



    I lådan ligger de 660 blad, skrivaren har aldrig gått så varm som nu ;)

  • Milli
    LinaNordstrom skrev 2014-01-05 19:42:56 följande:
    Hur stor är lådan? Jag har försökt söka bland mina skolådor men hittar ingen bra. Har du köpt den nån stans eller är det bara en kartong du hittat?
    Jag sparade massa kartonger jag fick när jag handlat, hade också en skokartong men den var för lång, den kan ju inte vara för djup heller.. Tror min var ca 22x20cm och den var helt perfekt den :)) 
Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)