Inlägg från: Willow |Visa alla inlägg
  • Willow

    Visa era bröllopstårtor! :)

    Har ar varan brollopstarta fran i lordags. Den absolut godaste brollopstarta jag nansin atit och flera gaster som sa detsamma. Den kommer fran En Nypa Socker, jag kan varmt rekommendera dem. Tjejen vi var i kontakt med var fantastisk, vi bollade ideer via email och traffades pa smakprovning och hon erbjod service pa absolut hogsta niva! Smaken var chocklad, med rarorda hjortron och vit chocklad mousse, spacklad med vaniljsmorkram. (gillar inte smaken av sugar paste). 
    ennypasocker.blogg.se/2012/july/rustic-weddingcake.html
    p.s bilden ar inte tagen av mig, utan fran deras hemsida (har inga egna bilder annu)


  • Willow
    Jalle skrev 2012-08-12 14:37:00 följande:
    Här är vår tårta. Den är gjord efter detta receptet; bakochdessert.se/recept/visa-recept/lime-och-... men bytte ut jordgubbarna mot färska hallon i limemoussen. Gjorde den en vecka innan bröllopet och frös ned, funkade jättebra. Kanske inte den vackraste bröllopstårtan, men den var väldigt god. Gick åt som smör i solsken. Och eftersom jag gjorde den själv så blev den ju billig också.

     


    Superfint med bjorkstubbarna
  • Willow
    Minuz skrev 2012-08-13 13:53:39 följande:
    Vi eller gubben rättare sagt vill inte ha choklad medan jag älskar choklad och anser att det aldrig kan bli för mycket. Men iaf så har vi kommer fram till att vi vill ha en "fräsch" tårta. Kommer nu inte ihåg vilka smaker vi pratade om men vet iaf att päronmousse var med och något till den ev vit chokladmousse iaf......

    eller har ni någon bra smak kombo på en fräsch och lätt tårta?
    Varfor inte ha olika smaker pa tartorna sa att ni bada far det ni vill ha? Vi hade vanlig tartbotten med rabarber/jordgubbs mousse i botten och tva oversta tartorna var chockladbotten (brownie liknande fast inte lika kladdig som brownie lite mittimellan) med rarorda hjortron och vitchokladmousse - alla var mer an nojda och belatna
    Minuz skrev 2012-08-13 13:46:15 följande:
    Så underbar!!!!!!!!!!!!!!
    Tack
  • Willow
    LyckligaBruden skrev 2012-08-13 17:24:38 följande:
    Nej dubbla portioner känns lite overkill, då får folk ta med sig doggybag
    Om vi blir 40 så kan man ju ta 50 bitar, bara för att vara supersäker.

    Brukar man ta ut tårtan när man fikat klart så att säga, eller står den kvar där hela kvällen så att folk kan gå och mumsa lite som de vill? *Noll koll*
    Vi bestallde tarta for 60 pers - vi blev 68 i slutandan och vi hade lite mindre an halva nedersta (storsta) tartan kvar och da hade vi tartan som efterratt, sa folk var inte proppmatta nar det var dags for den. Vi bad att stalla undan den nar alla hade fatt tarta da jag tyckte det kandes 'ofrascht' att ha den framme, det ar ju en kylvara trots allt, sen beror det val pa vad man har for slags tarta och hur varmt det ar, han man en med icing/sockerpasta sa kan den klara sig ute langre. Tyvarr sa tappade dem tartan nar den bars fran lokalen/ladan till koket, vilket vi fick veta dagen efter sa vi fick iaf inget over vilket var lite trist, men men.

    Jag tror inte att man behover bestalla extra portioner, det blir med all sakerhet tarta over anda.
  • Willow
    ungbrud skrev 2012-09-03 12:34:56 följande:


    Här är vår tårta, den va underbart god!
     


    Ar den fran En Nypa Socker?
  • Willow
    ungbrud skrev 2012-09-03 20:58:39 följande:
    Japp :D Bilderna är därifrån också
    Jag kande igen 'stilen' pa en gang  Er tarta var jattefin, roligt med blommorna som ett mellanskikt, blir fint nar det bryter upp litegrann! Sandra gor fantastiska tartor, varan brollopstarta var darifran ocksa.
Svar på tråden Visa era bröllopstårtor! :)