• Doris

    Malmö brudar 2011/2012

    Hej tjejer! Den här tråden vill jag gärna haka på. Jag och min sambo, som båda är från Malmö, har precis bestämt oss för att gifta oss i augusti 2012. Spännande, men jag har ingen aning om hur man planerar ett bröllop.... :) Vi har upptäckt att det är svårt att hitta en fin lokal i Malmö (eller utanför) där man får ta med drickan själv. Någon som har förslag?

    Midsommardagen 2011: Visst var det du som ska ha din fest på Operan? Får man fråga vad det kostar och vad som ingår i priset? Är det i Opera grillen då?

    Doris: 27 år, inga barn än, gifter oss i augusti 2012 och har precis börjat planera bröllopet.

  • Doris

    Theka: Haha, ja jag läste oxå det så först men sen förstod jag vad du menade! Glad

    Tack båda två för era tips! Jag ska kolla upp det. Skönt att ha andra blivande brudar i Malmö som man kan rådfråga under vägen.

  • Doris

    Theka - Vilka fina inbjudningskort!! Jättevackra. Jag önskar att jag oxå skulle kunna göra mina själv men jag har tummen mitt i handen :(

    Ska ut en runda på stan i dag.....kanske ska gå förbi och se om det fortfarande finns en gästbok kvar. Hoppas!

  • Doris

    Freakie: Jättefin! Hade kunnat tänka mig en likadan. Får jag fråga vad du fick betala för den?

  • Doris

    Freakie: Tack för snabbt svar!! Jag ska absolut kolla runt på ebay Skrattande

  • Doris

    Hej på er!

    Är det någon av er som redan varit och provsmakat tårtor :) Tänkte höra om ni kan rekommendera ett ställe med goda tårtor som inte tar hela bugeten i anspråk.... Vi vill gärna ha en maffig chokladtårta.

  • Doris

    Freakie: Jag såg i en annan tråd att du beställt tårta i ett midre samhälle utanför Malmö för 35 kr biten. Var är det någonstans?

  • Doris

    Theka: Vilka underbara bilder! Vad fina ni är. Vilken fotograf hade ni? Vi tänkte kanske ha Carloine L Jacobsson, någon som vet om hon är bra?

    Freakie: Vilken otur ni har.....han kan väl inte först åta sig uppdraget och sen hoppa av?! Jag vet tyvärr ingen gitarrist.

    Jag ska ju inte gifta mig förrän nästa sommar så jag tänkte höra med er som kommit lite längre, vem har ni använt som frisör och sminkös? Håret är jätteviktigt för mig men jag känner inte till någon som göer fina uppsättningar i Malmö.

    Och just det, varifrån har ni köpt era brudbuketter?

  • Doris

    Mikaela86: Vad var det som gjorde att ni bestämde er för en annan fotograf till bröllopet trots allt?

    Vad spännande med provsminkning/uppsättning!!! Jag har hört att The Wellness room ska vara jättebra. Får man fråga vad ni får betala?

  • Doris

    Mikaela86: Stort grattis! Det låter som att er dag blev lyckad.
    Hur blev ditt hår och smink? Kan du inte berätta lite om din upplevelse av Wellness room? Såg att du skrivit att du var där och gjorde provuppsättning. Får jag fråga vad du fick betala? Vad ingick i priset? Är hon som gör håruppsättningen frisör? Har du några bilder? Tacksam för all hjälp jag kan få.

    Jag är på jakt efter någon som kan göra mitt hår och smik men det är jättesvårt.....rena djungeln :)

  • Doris

    Usch....kostnaderna bara drar iväg hur vi än försöker hålla dem nere. Har ni några bra tips på hur ni gör för att hålla kostnaderna nere och vad har ni för budget?

  • Doris

    Hej på er!

    Har inte hört något på länge. Hur går det med er planering, hur långt har ni kommit?
    Vi håller just nu på med tårtan :) Ska åka och prova i helgen!

  • Doris

    Hej tjejer!

    Har inte hört något på länge..... Hur går det för er? Ni som ska gifta er i sommar, hur långt har ni kommit?

    Jag letar make up artist som kan göra håret och sminket, rena djungeln...... Någon som har erfarenhet?

    Imorgon ska jag prova klänning!! Är lite nervös, hoppas hitta drömmen. Var på Lilly i DK förra veckan men de hade knappt någon i min storlek (36/38) inne och tillät inte att jag provade fel storlek..... Tycker att de borde ha mer hemma i så fall annars kan de ju inte boka in för provning.

  • Doris

    Vi ska oxå gå på mässan! Men på söndag får det bli. Ska bli kul tycker jag.

    Hittade för övrigt min klänning förra fredagen och blir bara mer och mer nöjd varje dag. Det var inte alls en sådan som jag tänkt från början men det var den rätta helt enkelt :)

Svar på tråden Malmö brudar 2011/2012