• FelizLane

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Håller på att kika! Gillar den första, men är ju lite fundersam på det där med att den är mermaid.. Men snart kommer bilder!

  • FelizLane
    Anny skrev 2012-02-28 16:08:27 följande:
    snyggt med svart i midjan. snygg rygg!
     



    Kan absolut tänka mig den här modellen på mermaid... Lagomt sådär... Men frågan, Spets? Eller inte? Spets över brösten som jag hade på min tidigare? Vill helst inte ha någon färg på klännigen förutom att kanske vita pärlor i ett band i midjan. 

    Ni är ju så gulliga som hjälper mig! 
  • FelizLane
    MsChevy skrev 2012-04-03 09:03:16 följande:
    Hallå alla "proffs"!!! Är det nån som vet nåt om www.jenjenhouse.com/se/Br%C3%B6llopskl%C3%A4n... ? 
    Den ser ju ut som alla andra kinasidor, men är på svenska o i svenska priser... De är lite dyrare än t ex milly o landy, men det kanske blir samma pris om man räknar med tullavgiften från landy o milly eller tillkommer det på de här priserna oxå?
    mylove-bridals sida har försvunnit, typiskt nog... 
    Det kan väl komma tullavgift om man skickar efter från denna sida också antar jag. Dom verkar vara lokaliserade i honkong.. Men dom ser ju onekligen seriösa ut och ganska bra svenska. 
  • FelizLane
    Minuz skrev 2012-04-23 08:18:40 följande:
    Så typiskt! Igår när jag lagt klänningen i klorin, tror ni inte att en tjej hör av sig och är intresserad av den APRIKOSA klänningen.......
    Attans!!!!!!!!
  • FelizLane
    Monstertjejen skrev 2012-06-05 11:49:04 följande:

    Jag baaaaaara måste berätta en sak


     


    Jag e FUCKING grym!


     


  • FelizLane

    Haha vet ni tjejer! I natt drömde jag att vi "stängde" tråden så BARA vi som skrivit förrut kunde skirva... Ja, vad var det bra för? Ingen aning :P Kanske bröllopsnerverna som börjar....

  • FelizLane

    Så länge sedan jag var här! Vill bara visa hur jag såg ut den 16 juni i min kinaklänning :) Skärpet i midjan har jag dock gjort själv. Är väldigt NÖJD till slut efter många om och men. :)



Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!