• FelizLane

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    håhå! Nu skickade jag in mina mått, så nu antar jag att jag har lagt beställning.... Men dom gjorde ingen testklänning längre. Men jag skrev att jag ville att dom skulle skicka kort som jag skulle godkänna innan dom skickade den till sverige, hoppas att dom gör det. 
    Tänkte även beställa tärnklänningarna därifrån.
    Hoppas verkligen att det blir bra :D

    Hoppas också att jag har mätt rätt nu.... skulle vara jobbigt annars.... Man är ju lite rädd faktiskt.

    Använde ni er av paypal när ni betalade? 

  • FelizLane
    Helena8403 skrev 2011-11-06 18:42:48 följande:
    Jag beställde min klänning från kina, har precis fått hem den & är nöjd...förutom en sak...den är för kort upptill.  från bysten ner till höfterna ska överdelen vara, men den går bara ner till midjan... fler som fått samma problem? Jag måste lämna in den till en skräddare & får förmodligen sy en helt ny överdel...
    Kan vi få se bild på din och orginalet? 
  • FelizLane

    Haloj tjejer! Känns som att man har blivit lite knäpp. Men funderar på att beställa en klänning till så att jag kan välja. Dumt?! Har ju två "drömklänningar" Har hittat en spetsdröm, som jag också vill beställa. Det står att klänningen är i satin och tulle. Men för 399 extra kan man få den i silk vad är silk? 

    Kanske ska vänta tills jag har fått hem den andra. Men kan inte riktigt släppa drömmen om en spetsklänning. Men när jag var och provade passade den modell jag beställt nu bäst.. SUCK! Önskar man kunde ha flera klänningar ;) 

  • FelizLane
    pulmonate skrev 2011-11-14 16:39:27 följande:
    Skillnaden mellan Silk-satin och vanligt satin som jag har förstått det är att Silk är naturligt och gjort av så kallade silk worms. Det är mjukare, osv. Vanligt satin är däremot polyester, nylon och en andel silk och med andra ord är syntetiskt.

    Exakt hur mycket finare det känns vet jag inte. När jag frågade på en brudataljer hur jag skulle se skillnaden så sa hon "du får helt enkelt lita på att de säger sanningen, för det är oehört svårt att se skillnaden".. 

    Jag fick också prisuppgiften att det skulle kosta 2,5x mer om det gjordes i silk. Hade det bara varit typ 20% mer hade jag nog gjort det, men jag tyckte att det blev tok för dyrt då helt plötsligt. 
    Åh tack! Tror jag hoppar silk då ;) Det var ju som sagt gansak mycket mer pengar.
  • FelizLane

    hollow to hem vad är det. Trodde det var haka till golv, men är det halsgropen eller vad?! :O

  • FelizLane
    Darling Daisy skrev 2011-11-21 20:30:38 följande:
    Kolla på ditt företags hemsida, de brukar ha nån mätinstruktion med bilder. 
    Tror att det är halsgropen till fåll, men är inte säker. 
    jooo har tittat på bilderna och instruktionerna på bilden ser det ut som haka, men när jag har sett när ni pratat tidigare tyckte jag att ni sa från typ halsgropen..? Blir osäker nu..
  • FelizLane

    Någon av er som har beställt skor från dreamBride? Man kan tydligen ändra färg, klack och bredd på skon.. Tycker det verkar intressant..

  • FelizLane

    Vilken sorts spets ska jag välja, dom frågade från Kina och jag vet inte ritkigt vad jag ska svara. Det ska ju alltså vara spets istället för chifong uppe vid bysten. Nån med tips på vilken spets jag ska välja? Tänker mig vitt under och någon tunn spets ovanpå. 


Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!