• Lommila1

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Drömbröllop12 skrev 2012-01-07 18:30:28 följande:
    En till
    oj igen. Vad blev det denna gång?
  • Lommila1
    Drömbröllop12 skrev 2012-01-07 18:34:40 följande:
    Inte valt än När gifter ni er?
    Jag då? 1.6
  • Lommila1
    pulmonate skrev 2012-01-08 22:49:03 följande:
    Tack! Ja jag hoppas på positiva besked ifrån skräddaren. En ny sådan har öppnat i samma hus där jag bor, så tänkte traska dit imorgon och fråga!! :)
    Jag gillar att sy själv, men såå duktig är jag inte tyvärr!! Synd man inte råkade ha en skräddare i släkten. Mormor finns ju inte mer. *saknar*
    Fin klänning!! jag gillar den o den är väl väldigt lik orginalet också!? Sen vet jag inte om jag persnligne gillar chiffong släpet? tycke inte heller att fastsättningne i midjan var skärskillt snygg, men alal tycker vi ju olika
     Min spets är likadan , dvs påsydd. jag har nog inte forskat så mycket om det står trådar eller ej borde kanske kolla:P

    Men nu bilder bilder bilder-de e lääänge tills torsda;)
  • Lommila1
    Lommila1 skrev 2012-01-09 09:03:57 följande:
    Fin klänning!! jag gillar den o den är väl väldigt lik orginalet också!? Sen vet jag inte om jag persnligne gillar chiffong släpet? tycke inte heller att fastsättningne i midjan var skärskillt snygg, men alal tycker vi ju olika
     Min spets är likadan , dvs påsydd. jag har nog inte forskat så mycket om det står trådar eller ej borde kanske kolla:P

    Men nu bilder bilder bilder-de e lääänge tills torsda;)
    Kan du beskriav och ta en bild på Bhn ochskå gärna med en beskrivning gärna ävne en recension
    . Den klänning jag funderar på att beställa är också lågryggad så det går inte att ha en vanlig BH, utan snarare en freebta- (men då man har en ordentlig hylla att lyfta upp ( typ 75 F) så funkar inte dom elelr ja största möjliga täcker inget o dröm om ngt stöd. lång parentnes slut. )
  • Lommila1
    FelizLane skrev 2012-01-09 16:52:31 följande:
    Nu kommer bilderna! Jag är mycket nöjd med klänningen. Den är välsydd, även mormor vart mycket förvånad över den fina sömnaden! Den var över förväntan bra sydd!

    Nackdelen är att den är lite stor, men jag tror att jag får skylla mig själv, tog i lite extra för att vara på den säkra sidan. Det andra var att det skulle vara ett brett skärp i midjan som jag ville ha som externt släp om ni förstår :P Det är nu det ni ser jag har i håret.... Det var alltså för smalt. Men det gör inget för jag tror klänningen blev mycket finare utan! 

    Med andra ord jag är mycket nöjd med klänningen :D
    jag tycker också den ser jättefin ut! Syns inte att den skulle vara för stor! Jag tycker nog det blir bättre med bandet runt midjan, det gör en bättre övergång mellan spetsen o chifongen då det är ngt som bryter av så att säga.
  • Lommila1
    Just Me skrev 2012-01-09 18:08:13 följande:
    Tjena brudar! 
    Long time no see för min del, vi fick en liten överraskning för ett tag sen, vi ska få tillökning i familjen nästa sommar så bröllops planeran har legat litegrann på is... Men nu är jag i gång igen! (Fast jag väntar med att beställa klänning till migs själv hehee)

    Nu till min fråga:
    Är det någon här som beställt fr DHGate och kan rekommendera en säljare?
    Gätna en billig en  
    Men grattis! Är det planerat till före eller efter bröllopet?
  • Lommila1
    Lommila1 skrev 2012-01-09 19:07:56 följande:
    Men grattis! Är det planerat till före eller efter bröllopet?
    heh* planerat= beräknat :D
  • Lommila1
    EmmaLSA skrev 2012-01-10 19:19:23 följande:
    Grr har stirrat några dagar i rad nu på den här klänningen: www.lightinthebox.com/Sheath--Column-Bateau-S...

    Men är ganska rädd eftersom det känns som det inte är ovanlig att klänningen som skickas behöver ändras eller är en total katastrof ! Det käns som mycket pengar att leka med och inte vet om klänningen man beställt är även "the one", let alone en bra sydd klänning ! Och folk som har problem har svårt att få problemet löst. Också fundersam över tull, om jag köpa en klänning som sen behöver betala, jag tror det var någon som betalade 1200?!? i tull.... käns bättre att vänter på rea här. :/

    Har också sätt att Mylove-bridals hemsida dog igår och bara första sidan fungerar idag, jag kan inte sluta att tänka hur dem sajterna ser liknande ut.. särskild efter jag såg någon som skrev att kinaföretag brukar har många websites och när de får för många dåliga reviews så stänger dem ner den sidan och börja om.

    Kanske jag är över orolig 
    Tror nog du är lite överorolig... Jag har besällt från light in the box o var super nöjd... de flesta som beställt därifrån verkar vara nöjda-dvs inga katastof klänningar i kvaitet har ngn fått men sen kan man ju bli besviken för att klänningen endå inte var som på ens inre bild.
    Fördelen med LITB är att de har ett relativt eget sortiment och egna bilder,  och inte har upp bilder på en massa märkesklänningar på sina sidor som de sedan försöker kopiera... För om man har prövat en pronovias eller en La sposa i butiken och tror det är det samma man får då man beställer från kina föe en 1/10 av priset är det klart att man blir besviken..
    Lycka till på din jakt!
  • Lommila1

    Har haft ledig dag och har sytt på min klännign i närmare 5 timmar, så nu är den mindre, kortare och lite snyggare...
    Men ännu är det inte klart för dagen D. Tänkte visa upp mellan stadiet här iaf, den har ändrat en del sen den kom från Kina...
    och sen fråga 2, är det bättre med eller utan jackan? Jag har ssvårt att bestämma mig



  • Lommila1
    M0K skrev 2012-01-11 20:13:23 följande:

    snyggare utan, tycker jag :)


    Fröken Söt skrev 2012-01-11 20:14:32 följande:
    Åh, den var verkligen vacker! Särskilt med jackan, spetsärmarna och ringningen är så fint ihop!
    Delade åsikter här också:P en hel del syjobb kvar på den (=jobbigt) men jag tänker om det är lite kallar ekan den vara skön...
    Fler oponenter?
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!