• Lommila1

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Sitter o surfar kinaklänningar nu dygnet runt känns det som o blir snart tokig. dvs jag måste snart få beställt så jag kan ägna energin åt annat;

    Nåväl några funderingar;
    jag hade bestämt mig att beställa en pronovias kopia från tuterabridal, men nu sådär lagom till så ligger sidan nere. dvs dom har inte betalt för domän namnet eller ngt liknade,
    dethär känns ju int som ett värst seriöst företag och jag undrar just om man vågar beställa därifrån? Har något beställt däifrån? Kommentarer?
     jag har varit i kontakt med deras kundservice o hon jag talade med var hur trevlig som helst! snabba svar dessutom...

    Är Milly bridal o Light in the box samma företag? då man läser revieiwsen på milly så tackar folk Litb, det känns ju också lite märkligt?

  • Lommila1

    Hmm knepigt knepigt.

    Alltså jag har haft meilkontakt med en typ på tutera och frågat, saker eftersom innan sidan låg helt nere fungerade den inte... Typen i fråga har sagt att jag kan beställa min modell därifrån men att jag skall göra det via hemsidan. mitt svar på det var att hemsidan ligger ju nere hur skall jag då beställa? svaret blev ordagrant "Thanks for your mail. We feel quite sorry for the inconvenience brought to you and will solve the problem quite soon"
    okei, men ja skickade ännu o frågade priset, sen dess har jag inte hört något. iofs är det ju bara några dagar sen jag skickade det, men tidigare har svaret kommit innom ngn timme...

    Gällande Milly o Litb så har jag tidigare beställt klänning från Litb och var supernöjd

  • Lommila1

    Där åkte min bröllopsklänningsbeställning ivär.. huu nu är det nervöst. bara att vänta de utlovande 28-35 dagarna då...

    Andersson 1970! Vi vill ju se bilder, många bilder;) om klänningen är fin o blir använd så har du verkligen gjort ett kap!

  • Lommila1

    jag beställde min klänning för ca 3 v sen och nu fick jag en fråga från Kina.företaget om jag vill ha pärlor på den eller inte

    VI tänker en helsptesklänning med 3/4 ärm.

    Jag har ingen aning om var just pärlorna skulle komma..
    På min bild i huvudet så har den inga pärlor, men tillika så tänker jag attdet är enklare att ta bort än lägga dit sen...

    Är rädd att det skall börja se billigt ut o "blingbling" är verkligen inte min stil...

    Har nån annan fått spetsklännign med pärlor? hur blev det?

  • Lommila1

    nu har jag fått se bilder på min klänning, nu e det nära:) tror dock mitt kina företag är en dam nånstans i nån skabbig förort som sitter och syr i cardagsrummet... men duktig verkar hon vara!

  • Lommila1

    så här ser den ut. så nu hoppas vi på att den passar och att tyget är ok. ännu kommer det ärmar på...


  • Lommila1

    NU har jag hämtat ut mmin klänning, bokstavligen hämtat ut då den fastnade i tullen:(

    DEn var faktiskt över all förväntan!:):) eftersom den är i spets o tyll var jag orolig för utseendet men den är helt ok! Klart det märks att den inte är en Pronovias, då man prövat dem, men för att vara på mig i 3-4 timmar duger den bra:)

    Som trevlig överraskning fick jag en pälsbolero och en slöja, som jag direkt inte vet vad jag skall göra med men det var ju trevligt i alla fall:)

    den satt som en smäck bortsett från den lilla detaljen att den är ca 20 cm för lång:/ Vilket är ganska knepigt då den är custom made. Jag mäter endå 1.75 över marken och dethär är nog första gången något har varit för långt för mig... men det är enkelt fixat med saxen..
    Återkommer med bilder!

  • Lommila1
    123ost skrev 2011-10-18 13:07:01 följande:
    Vad kul! Som du förstår väntar vi med spänning på bilder!
    Du får gärna skriva en recension i den andra kinaklänningstråden.. den har som börjat dö ut nu tycker jag Flört
    ja jäklar endå, jag är själv helt uppåt. Skulle helst vandra runt i lägenheten iförd klänningne o vifta med diamantringen, men jag måste väl behärska mig;)

    ska fixa till ett ordentligt utlåtande såfort sambon har kommit hem o fått fixat lite bilder..
  • Lommila1
    ewaulrica skrev 2011-10-18 12:15:23 följande:
    har du bild på pälsboleron möjligen? :) har beställt en päls men är inte alls nöjd med den, gifter mig när det är kallt och behöver nåt över.. kan du kanske tänka dig att sälja den för en billig penning till mig? Tungan uteFlört (beroende på hur den ser ut då förstås)
    Jag säljer den utan vidare, laddar upp bilder senare. Om du är intresserad kan vi säkert göra en bra deal!
  • Lommila1

    Nåja nu har jag fått lite bilder fixade





    Vad tycks? Alla kommentarer mottages tacksamt, även dom negativa! Är det Bättre med eller utan jackan på de två första bilderna?
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!