• Krazzzy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    awarwen skrev 2011-04-13 11:05:34 följande:
    Nu gick jag helt wild and crazy in på en ny firma, vet inte var jag hittad den. Hittade den här klänning för ca 800kr som de kan lev på 10 dgr. Vad tycker ni?

     


    Den är super fin !! Och inte tala om priset Skrattande När det inte är så mycket pengar vågar man beställa, blir man lurad är man förhoppningsvis inte bankrutt iaf.
  • Krazzzy
    Skumboll skrev 2011-04-13 13:52:15 följande:
    Här kommer några bilder! Syns kanske att jag gillar det minimalistiska.

     


     


     


     


     


    Verkligen jätte fina Solig 
    Japp du har  en framtid innom det med {#emotions_dlg.flower}
  • Krazzzy

    Ni brudar som vet ALLT Flört 
    Jag har en liten undran om hur jag kan göra vid själva middagen...
    Det är så att både min mamma och pappa inte lever längre Gråter Så jag hade en tanke att de ändå skulle kunna få vara med på vårt bröllop ändå på ngt vis, men hur??

    Kan man ha lite större ljus(typ blockljus)  på honnörsbordet med band runt med deras namn elöler är det för mycket begravining??

    Är så svårt, men jag vill nog att "hedersgästerna "Hjärtaska få vara med, det är ju min stora dag (förutom barnen då)

    Hjälp !!!

  • Krazzzy
    tigerlily skrev 2011-04-14 10:33:50 följande:
    Nu har jag äntligen lite bilder att presentera på min fina nya klänning.

    Trots att jag hade dragit av en del på mina mått är den ändå rätt stor, så det var tur att jag inte gav dem mina riktiga mått, då hade jag fått sy in den, trots snörningen! Nu provade vi den bara som hastigast i går när mamma och pappa skulle komma och passa lillskrutten så att de också kunde få se den, och sambon lyckades inte dra åt snörningen så bra i ryggen så den sitter väääldigt löst, den ska snöras in mycket mer än på bilderna.

    I övrigt måste jag säga att den är jättefin! Väldigt välsydd överlag. Slöjan blev också fin, även om spetskanten blev mycket bredare än vad jag hade tänkt mig. Jag fick också med ett par avtagbara axelband med samma spetsmönster, men jag tror inte att jag kommer att använda dem, vi får se.

    De hade ingen underkjol av den sorten jag ville ha, så underkjolen köpte jag av en tjej här på BT. Den är lite smalare än den jag skulle beställt, men det är bara bra, större kjol vill jag nog inte ha. Och så har jag inga skor på mig på bilden. Nu när jag vet hur lång klänningen är vågar jag investera i ett par lagom höga klackar, jag var ju rädd att den skulle bli för kort annars...

    Okej, sluttjatat. Här kommer bilderna. En i helfigur och en närbild på broderierna.

     


    Wow, gud så fin !! Jag är lite svag för den modellen själv Oskyldig
  • Krazzzy
    Sommarbrud skrev 2011-04-14 10:16:37 följande:
    Oj mkt att göra :/ Vi har gjort det enkelt för oss (för att vi har dåligt med tid) Vi har köpt ett färdigt paket, där mat, vin, efterätt o boende ingår i priser. De fixar även dekor o allt sånt. Så det enda vi ska göra är att fixa våra kläder, tårtan och ringar o sånt. Vi har inga festhäften heller så inget o tånka på där. Och ja vi beställde färdiga kort på nätet. Så vi lägger inte så mkt tid faktiskt. Har letat band och fotograf själva.

    Kan du inte fråga dina nära o hjälp?  Dela ut lite olika uppgifter :)
    Vi har samma typ av upplägg Glad Vi har hyrt ett hotell, där brudskål, mat dricka, tårta mm ingår.
    Vi beställde också inbjudningarna på nätet.
    Har fixat band och fotograf, klänning till mig (jag väntar på den iaf, och hoppas för mitt liv att den blir bra ) även en näbbklänning.

    Det som är kvar att fixa är kläder till min blivande, samt till min son. Även brudbuketten är kvar att fixa, men jag har en bild på hur det ska vara iaf.Solig

    Men jag har 4½ månad kvar .... Så ingen panik än Tungan ute 

    Oj just det !! Glömde att vi inte fixat eller ens kollat på ringar än Skrattande
  • Krazzzy
    tigerlily skrev 2011-04-14 10:45:44 följande:
    Tack så mycket! Jag beställde den från Millys systersida myweddingdressforless.co.uk (medan Millys låg nere) och den är gjord i bridal satin med ett överlager i organza. Polyester alltihop, men det kändes inte så varmt och plastigt när jag provade den, det kändes bra. Återstår att se hur det känns i mitten av juni...
    ÅHH! Därifrån beställde jag min Skrattande WEEEE, får lite hopp om att den skall vara lika fin!!
  • Krazzzy
    Sommarbrud skrev 2011-04-14 11:08:12 följande:
    Kan du inte ha deras favoritblommor eller liknande med i dekoren? I din bukett kanske? Så det blir ett tema över hela dagen. Vi ska ha lite så fast för min mormor och morfar, sen sätta en bukett på hennes grav som är som min fast mindre
    Jo, jag tänkte ha det med. Eller iallafall mammas, min pappa har jag inget minne av då han blev sjuk och dog redan när jag var 2½ år. Min mamma fick jag ha tills för 7 årsedan iaf. Ska ha champanjefärgade rosor bla i buketten och vita orkideér. Ska se om jag hittar deras bröllops bilder så jag kan studera mammas bukett lite närmare.
  • Krazzzy
    Miceme skrev 2011-04-14 11:12:13 följande:
    Tigerlily!! WOW!!! Jättefint!Det är jättesvårt, personligen skulle jag inte skriva ut namnen men känns det bra för dig så självklart ska du göra så. Du har ingen sak ifrån dem som du kan få in i dekorationerna av honnörsbordet, något som har ett affektionsvärde för dig?

    Min älskade morfar gick bort för två år sedan 64 år gammal, därför känner jag att jag vill få med honom på något vis för att han skulle varit med om han inte blivit sjuk.
    Hans favorit blomma var liljekonvalj och så länge de blommade plockade han hem det varje dag, därför ska mina tärnor ha liljekonvaljbuketter.
    nica83 skrev 2011-04-14 10:47:35 följande:
    Tack snälla du. Blev helt kär i klänningen och har mailat min blivande make redan . Så bra pris också!! Har du beställt något därifrån? Är kvaliteten bra?
    för det priset kan man nog inte räkna med superkvalitet men många jag sett har varit väldigt nöjda med sina klänningar. Frökensnartfru fick klänningar därifrån igår och en av dem var tyget inget vidare på detta var inga brudklänningar, läs några sidor  bak i tråden.
    Har tyvärr inte så mycket Gråter mer än några fotografier, framförallt på min far som dog så ung ( 29 år)
    Inte heller något sådant efter mamma, en ring som jag alltid har. Men ingen sak direkt Rynkar på näsan
    Så svårt ....
  • Krazzzy
     
    nica83 skrev 2011-04-14 11:14:20 följande:
    Beklagar att de inte får vara med på din dag Men jag är övertygad om att de vakar över dig i varje fall och så finns de ju med i ditt hjärta.

    Det är en fin tanke att de ska finnas representerade på bröllopet i varje fall. Hur ni väljer att göra det beror nog helt på hur ni i vardagen ser på dem och deras bortgång. För en del faller det säkert jättenaturligt med deras namn och blockljus medan det för andra kan kännas lite begravning. Har du testat att googla efter lite inspiration kring detta? Finns säkert.
    Tack ! Va fint du skriver Hjärta
    Det är ju så många år sedan iaf min far dog, så det är ju inget jätte dramatiskt runt detta. Inte heller mamma. Men såklart vid sådanna här tillställngar faller ju alltid en tanke till dem siom verkligen skulle varit med. Samma sak när vi döpte barnen.

    Så smart du är ! Google here i come Flört 

    Sa ju att ni kan hjälpa till med ALLT !!!!
  • Krazzzy
    nica83 skrev 2011-04-14 11:09:20 följande:
    Ooooh. Kolla på ringar kan spräcka budgeten . Det är typ det enda vi har gjort och jag hittade drömringen till den fina prislappen på 22000. Inte extremt i sammanhanget men det var typ 5000 över vad vi tänkt från början Skäms
    Haha, ja man får passa sig. Hittade en ring på nätet härom dagen ...... 188 500 sek !Tungan ute

    jag frågade (på skoj såklart) min blivande om han tyckte det låg liiite i överkant Skrattande Det gjorde han ...

    Nädå,vi ska se om vi hittar något i bra prisklass. Men å andra sidan så är ju ringen något jag ska ha resten av mitt liv (förhoppningsvis) . Vi har en del guld som vi kommer att sälja då också
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!