• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    airamo skrev 2013-06-09 15:27:21 följande:
    Tack snälla för stöttning, precis vad jag behövde nu :)  {#emotions_dlg.flower}

    Jag tror att det kommer bli kanon bara jag vänjer mig. Jag har som plan att försöka, notera försöka;) , att använda mer klänning och kjol i sommar så jag vänjer mig lite. Nu känns det mer som att det inte är på riktigt :) 
    Men jag är som sagt nöjd med klänningen i sig. 
    Jag ska kika på underkjolarna i kväll, hoppas att det är ok om jag kommer tillbaka mer mer frågor om jag kör fast i djungeln :D
    Så lite så :)

    Haha det låter som en bra plan, hoppas att den ska funka :) Och jag hoppas att du ska känna dig mer bekväm i brudklänningen sen också :)
  • daniiel
    muppen skrev 2013-06-09 21:29:04 följande:
    Hoppas på råd.. :)
    Man kan inte riktigt räkna med annat än plastpärlor om man beställer kinaklänningar ;)

    Har du bilder där du har klänningarna på dig? Lättare att avgöra om man får se helheten. Hm. Men rent generellt sett så skulle jag säga att du bör välja den som du känner dig mest bekväm och vacker i :)
  • daniiel
    muppen skrev 2013-06-09 21:54:43 följande:
    Nej, jag har förstått det :) Gillar dock att pyssla och sy, så kan absolut tänka mig att ta bort dem och sy på egna!
    Här är lite mer av klänningarna med mig i dem, om det hjälper i rådgivandet.

    Vet själv hur svårt det är att se från en bild dock... En kompis hjälpte mig på med den, och hon tyckte inte det var något problem med att pärlorna låg i raka rader och tyckte inte de såg plastiga ut, så jag vet inte riktigt hur jag skall resonera...
    Jag tycker vecken och draperingen i midjan/över höften ser finare ut på den första, och om det även är den som du tycker sitter bäst på, så talar det ännu mer för att jag tycker du bör välja den :) Men. Jag tycker att om du nu tycker om att pyssla och sy, att du ska byta ut pärlorna på överdelen, för jag tycker inte pärlorna som sitter på den var så fina ;)
  • daniiel
    jenniferochaugust skrev 2013-06-10 13:04:56 följande:
    Då har min tredje tärnklänning äntligen kommit.
    Den blev ju toppenfin! Ja, alla tre klänningarna är jättefina och nog syns det allt att dom hör till samma brudfölje ;)
  • daniiel
    jkbr skrev 2013-06-11 09:54:44 följande:
    är det någon som vet vad som har hänt med milly bridal och landybridal dom har inga egna bilder på egna klänningar längre? finns det nån sida som har det?
    Landy har, men man får bläddra ett par sidor bakåt. Den här tex www.landybridal.co/a-line-sweetheart-chapel-train-white-wedding-dress-h1lbld1371.html och om har många fler såna bilder. Är det någon speciell klänning du är ute efter, så går det ju alltid att mejla och fråga om real sample-bilder.

    Även Milly, har då förut, gärna skickat real sample-bilder.
  • daniiel
    Madicken skrev 2013-06-11 12:17:52 följande:
    Här kommer bilder på klänningen jag köpte på ebay för 599:-!
    Jättefint sydd, verkligen! Men jag är inte nöjd med överdelen, jag fick det till att det skulle vara tyll på överdelen också, men det var ju satin eller vad det heter. Mitt fel, men det går nog att ordna till den. 
    Kjolen är fantastiskt, jäklar vilken vidd och vilket släp! WOW!

    Så, vad säger ni? Daniiel, vad tycker du? Visst måste man kunna fixa överdelen på nåt sätt?
    RÖR INTE ÖVERDELEN!!! ;D

    Helt klart en av mina favoritklänningar, någonsin. Vilket kap! Helt och hållet i min smak och den ser väldigt fin ut. Plus att du ser ut att passa bra i den. Om du ska göra något med överdelen, så skulle det väl vara att pressa och kanske sätta något stygn i vecken.

    Men, nu är det ju (tyvärr) inte jag som ska ha klänningen ;) Vad skulle du vilja göra med överdelen?
  • daniiel
    Madicken skrev 2013-06-11 13:44:30 följande:
    daniiel 

    Är det? Ja visst är den fin? TACK!! Solig
    Jag har funderat lite och kommer nog lämna in den och be dom pressa vecken och sy fast dom ordentligt som du skrev Har mailat ett företag i närheten redan :-P 

    Jag är lite fundersam över midjan, vill ha ett band runt som markerar den mer! Men det är ju lätt fixat
    Absolut! Den är jättefin :) Och jag tycker personligen att det är finare med en överdel i satin än tyll. Tyll gör sig bra på/i en kjol, men en överdel.. nja. Klänningen blir lite mer spännande och intressant också när den inte är helt i samma tyg. Om, OM, du nu inte skulle kunna leva med satinet, så skulle du kunna höra med en sömmerska om överdelen går att "klä in" i tex matt organza eller chiffong.
  • daniiel
    Asal skrev 2013-06-11 22:53:00 följande:
    ÅÅÅÅÅÅÅh blir galen på mig själv. Sitter här och ska vänta till mitten av juli för att få hem min klänning från Landy men ni tjejer gör det ju inte lätt för mig att vänta när ni lägger upp bilder på era vackra klänningar.

    Kan ju inte hålla mig från att kolla vidare och bara vilja beställa hem flera klänningar.

    Men jag har faktiskt bestämt att jag ska ha en fluffig klänning till den borgerliga vigseln och den kanske någon av er kan tipsa om.

    Tyll skulle vara härlig och till knäna :D
    Och sen helst från någonstans som inte tar tusen år att få hem klänningen. Vill ha något att prova fort :D 
    En klänning från Dino kanske? Brukar vara snabbare än Landy åtminstone ;)

    www.dinobridals.com/discount-store-2012-adorable-ball-gown-tea-length-lace-dress-inlay-patterns-sweetheart-neck-strapless-swd026-p-537.html
    www.dinobridals.com/discount-store-2012-delicated-ball-gown-tea-length-cocktail-featured-flowers-swd076-p-629.html
    www.dinobridals.com/discount-store-2012-engaging-tulle-bubble-like-bonny-scoop-neck-mini-dress-swd045-p-596.html
    www.dinobridals.com/discount-store-2012-feminine-floral-pricess-ball-gown-flat-neck-strapless-tulle-ankle-length-dress-swd028-p-538.html
    www.dinobridals.com/discount-store-2012-formal-lace-bateau-neck-with-balloon-dress-tea-length-swd066-p-620.html
    www.dinobridals.com/discount-store-2012-lovely-ball-gown-holy-sweetheart-neck-dropped-with-beads-layed-dress-swd044-p-591.html
    www.dinobridals.com/discount-store-2012-peculiar-a-line-elaborate-ball-gown-sleek-strapless-scallopededge-neckline-dress-swd030-p-588.html
    www.dinobridals.com/discount-store-2012-precious-column-ball-gown-ruched-flat-neck-ankle-length-tulle-made-wedding-dress-swd065-p-616.html
    www.dinobridals.com/discount-store-2012-pure-column-princess-outline-charming-sweetheart-waist-ribbon-bubble-wedding-dress-with-wrap-swd077-p-633.html
  • daniiel
    Hanno39 skrev 2013-06-11 20:45:59 följande:
    Phuu.. Jag börjar tvivla på min klänning... Klänningen är jättefin och välsydd, men är det verkligen jag?! Organzan är lite för glansig för min smak, men jag kan leva med det! Finns det någon anan modell som passar min kroppsform bättre.. Många tankar som surrar.. Min mamma kommer till helgen så jag får väl vänta tills dess. inte blir det bättre av att jag sitter och kollar på andra klänningar ;)
    Nämen.. din fina volangklänning!

    Men, känns det inte rätt så gör det inte. Du måste ju känna dig vacker och bekväm på bröllopsdagen.
    Hanno39 skrev 2013-06-11 21:04:47 följande:
    Kollar på något som är lite enklare... Typ något så här.. www.jenjenhouse.com/se/Sheath-Klaenning-Hjaer... Jag borde nog gått till en bröllopsaffär och provat innan jag beställde. Jag hade fått för mig att en figurnära klänning skulle passa mig men nu vet jag inte.. Mamma som är sömmerska får ge ett ärligt uttalande. hon känner ju mig och vet nog mer vad som är jag och vad som inte är ...min blivande man tycker jag är fin men han tycker jag är fin i allt, haha ..
    Det är ju en betydligt enklare modell, ja. Känns den mer som du, så satsa på något sådant. Har du varit och prövat klänningar?
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!