• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-04-13 17:30:57 följande:
    Mäh, nehe, vi fick ingen prisuppgift alls... Hon visste ju inget, vad var syftet att ringa då... Nu ska vi dit på tors, hoppas nån är där som har lite koll iaf. Har nu pratat med dem 3 ggr totalt utan att nån kan ge nån info. Jeeze! Vill ju bara VETA om vi överhuvudtaget kan ha festen där eller inte!
    låter som görväln...
  • Sommarbrud
    FrökenSnartFru skrev 2011-04-13 17:34:15 följande:
    Mina klänningar + skorna från Milanoo. Standardstorlek 10. Bysten är ENORM på båda klänningarna. De är väldigt välsydda, men "taften" i den gula klänningen är snarare fodertyg. Satinklänningen är babyrosa (alltså inget att rekommendera om man planerar att gifta sig i klänningen, men perfekt för mig som bröllopsgäst). Det är inte tjockt satin, inte alls som brudklänningar i butik. Har själv arbetat med försäljning av brud- och festklänningar så lite koll har jag på materialen.
    Nu inser man ju i alla fall att tygkvalitén är det de framför allt drar ner priset på. Skorna sitter för övrigt som en smäck, så de kommer nog användas flitigt, men de har blivit lite tillknycklade så även här säger jag - helt okej nu, men om det vore till mitt eget bröllop hade jag inte blivit glad.

     


    Håller med om den gula, undrar om du får ngt svar från dem... Den rosa var fin framifrån men förstår ditt problem med passformen hmm. Men färgen var fin och skorna ursöta!!!
  • Sommarbrud

    1700tal: Ja se till så det känns bra annars går man bara och blir lite småsur! Har ju den känslan, MEN görväln hörde av sig igår o vi ska dit nästa vecka, ska bli spännande faktiskt.

    Nej nu ska jag byta om ska ut o springa :(

  • Sommarbrud

    Är på gång ut, men pratade just med en kompis så synd om henne. Hon har lämnat in sin klänning på hemktvätt o den blev förstörd. O han som tvättade den säger att den ska vara så.. Hon hade tänkt o sälja den så himla synd om henne!! NU ska de gå genom den ARN för att försöka få pengar från tvätten. Surt

  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-04-13 18:47:28 följande:
    Nej men? En brudklänning alltså? Fy vad tråkigt!
    Ja hennes fina brudklänning som hon köpt för 7000 kr! Hon är lagom arg just nu..
  • Sommarbrud

    1700tal: Stället ser väldigt fint ut. Gå på magkänslan (o plånboken). Görväln frågade vilket pkt vi ville ha.. hallå vi har redan betalat för ett... Ja ibland undrar man... Men tänkte ta upp det lite trevligt att det känns sådär så det inte blir en väldigt väldigt dyr dålig fest

  • Sommarbrud
    FrökenSnartFru skrev 2011-04-13 18:55:28 följande:
    Förresten, en annan grej om Milanoo. De skrev på ordersedeln att innehållet var värt 17 dollar, så jag slapp tullen.
    Fest!!!
  • Sommarbrud

    Skumboll: Vi har betalat en del, så de borde ju veta vad vi har betalat för kan man tycka. Tror vi betalat ganska mkt, det är mamma som sköter det där.. Javisst självständig Glad

    Sen klänningen, den hade blivit "randig" i tyget så det var inte så snyggt.

  • Sommarbrud
    Skumboll skrev 2011-04-13 20:59:03 följande:
    Haha, mamma, jasså.... är det till mamma man skickar fakturorna alltså?

    Fy så trist. Hoppas verkligen hon får rätt och blir ersatt. 
    hahah ja då blir hon glad :) Tror det räcker med mina faktiskt Skrattande
  • Sommarbrud

    Skumboll: Gillade loggan med kronan bättre, men tycker jag känner igen den med kronan kommer inte på vartifrån...

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!