• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Villa fina klänningar ni lägger it bilder/ länkar på ! Man vill ju gifta sig igen !!!!

  • Sommarbrud

    Ngn i tråden som känner till Norrköping ? Funderar på att boka en hotell natt där men är det en skoj stad ? Har nog bara varit där en gång men då satt vi på en sport bar ett gäng ,.. Tänkte affärer o så :)

  • Sommarbrud

    1700: vi tänkte bo en natten åka på dagen så man hinner gå inlite affärer.är det fint i n- Köping ? Finns det ngt skoj att göra ? Har du andra förslag ?

  • Sommarbrud

    Idagotland: ha ha man hinner beställa en klänning till innan den kommer :). Nej men det är så jobbigt att vänta jag vågade knappt gå hemifrån på en månad för att inte missa när de skulle lämna den :)

  • Sommarbrud

    1700: ja link bodde vi en natt när en kompis pluggade där super mysig stad tyckte vi men kanske kul att se ngt annat... Men hm kanske får kolla på andra ställen. Men det e svårt för de första ställen är ju fina om det är fint väder sen om det regnar vill man ju ha affärer :)

  • Sommarbrud

    Är så avis på er som gifter er i år!! Skulle vilja ha mitt namn på listan o få planera o beställa o framförallt hänga i tråden :)

  • Sommarbrud

    1700tal; Ja kanske det... Men inte alls lika roligt som att gifta sig :). Gillar att fixa o planera lite därför satsar jag nu på att fixa ett hotell tills mannen fyller år , lite plnaering i alla fall ;)

  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2012-02-26 21:07:45 följande:

    Du får starta eget som bröllopsplanerare..


     


    How ironic att du sitter och kollar på hotell och Norrk samtidigt som jag letar hotell i Sthlm... Usch, vad dyrt det är! Ingen rolig resa heller, bara i jobbet.


    Ja i sthm kan det bli syrt tyvärr :( Det är dörför sthlm e tråkigt! Men vart tittar du ? Ska du bo inne i city ?


    Ja jag sitter o tittar norrköping o link tror det var daniiel som tipsade om ett hotell som verkar bra i norrköping. Ganska bra pris ca 1600 för en natt men då var det ett lite bättre rum

  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2012-02-26 21:15:30 följande:

    Nä, Kista. Verkar bara finnas Ibis som inte vill ha mer för ett enkelrum än vad Elite tar för juniorsviten här i Link, jeez liksom!


     


    Tipsade Pinki om Norrk/Link? Hon som bor så långt härifrån.. Det missade jag. Vad rekommenderade hon då? Norrk eller Link? Skulle ta grand i Norrk och Elite eller Scandic Frimurar i Link, om man vill bo mitt bland shoppinggatorna.


    Ska du på mässa? Ja det är tyvärr dyrt, plus att i kista är det durt för där rör sig alla affärsnissar. Så det kan ta betalt :/ Du får bo hemma hos mig gratis om du tar hand om W :)


     


    Ja men tror det var hon som la ut en länk med ett hotell som även fanns i norrköping. Jag måste kolla runt lite men nu sitter jag med datorn för en gångs skull o J är nyfiken så han kollar vad jag gör.. SÅ kan inte kolla nu för det ska ju bli en present.

  • Sommarbrud
    Anny skrev 2012-02-26 21:19:02 följande:
    Det var nog jag. Och bara ett hotell jag såg på nätet. Verkar nytt. www.thelamphotel.se/sidor/
    Verkar coolt dock
    Ja du ser så virrig e jag :) Blir nog ingen bra planerare..
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!