• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Darling Daisy skrev 2012-01-22 20:43:21 följande:
    Hur långt blir det mellan pojkarna? Har ni tidig hemgång så du får åka hem direkt?
    Jag var ju inte superpigg efter snittet, så jag tyckte det var skönt att stanna några dagar. Och då hade jag inga komplikationer öht Det var bara j-ligt jobbigt att ha fått sina magmuskler avskurna! Fast det är ju lite annorlunda med första barnet, då har man ju ingen som väntar hemma.
    Det är 1,5 år mellan dem. Jag hoppas på att få åka hem dagen efter annars vill de att man ligger två nätter men jag hatar att vara på sjukhus speciellt efter att w föddes så vi vill hem. Jag inbillar mig att jag komme rhoppa upp ur sängen.. Men det blir nog inte så. Hur länge hade du ont så du inte kunde göra saker? Vad var värst ?
  • Sommarbrud

    DD: Haha dammsuga gör W han älskar det :) Ja men ajg har typ inga magmuskler så det borde gå bra .. Hur mår du idag har du några men efter snittet ?

  • Sommarbrud

    DD : låter toppen ! Tack för info :) kommer säkert på fler frågor som jag kanske frÅgar. Nu ska jag sova är så trött ! Tittr in i veckan :)

  • Sommarbrud

    Minuz: tack :) i måndags kom han. Allt har gått jätte bra sÅ nu är vi hemma :)

  • Sommarbrud

    Vad fin klänning blev som var färgad här i tråden :) har skummat lite snabbt bara. Det är så roligt att se bilder och vad ni tänker köpa :)

  • Sommarbrud

    Daniiiel: vad duktig du e ! Får jag vara med i vikt pepp ? Behöver gÅ ner en hel del efter graviditet nu. Men får ju bara röra mig Lite nu i början men tänkte verkligen äta nyttigt och sen träna. Har som ett litet delmål att gå ner 19 kg tills maj. Men det går ju ganska fort nu i början har ju en massa vätska i kroppen :( men massa pepp behövs !!!

  • Sommarbrud

    DD: tack :) vi mår super ! Är sÅ glad att jag fick snitt denna gÅng! Känner mig jätte glad och kan vara med honom hela tiden. Storebror e lite sur över att jag inte bär honom men mannen e ju hemma o hjälper till :). Så nu ska jag viktsatsa så massa pepp behövs !

  • Sommarbrud

    DD: bara tio dagar men sen ska han vara ledi varje torsdag o fredag fram till sommaren så det ska bli jätte Roligt :)

  • Sommarbrud

    Daniiiel: men då kan vi kämpa ihop ! Jag ammar inte heller men gick ner efter förra sonen allt och lite till men denna gång så vill jag gå ner ännu lite till. Jag väger för mkt men ska försöka att titta på hur kläder sitter sitället för siffran på vågen. As svårt för jag är nog vägnings fantast... Jag gillar att träna så när snittet läkt ska jag börja med träningen på riktigt. Tycker det e skönt att springa och att spinna sen är det skönt att göra saker utan barn :)

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!