Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Brud 2013

    ANGELSNUTTAN skrev 2013-01-16 19:48:57 följande:
    min lillasyster är utbildad fotograf o jätteduktig , så min present från henne blir att hon är med från morgon till kväll o fotar =) o att det är nån jag verkligen kan "fula" mej med som kan ta superknäppa bilder men också fånga glimtarna under dagen kvällen natten =) känns så skönt att det är nåt av alla dyra saker man inte behöver betala.

    hoppas ni därute hittar nån ni trivs med o känner att ni kan vara er själva med <3
    jag har en nära vän som också är fotograf så det är jätteskönt och precis som du säger dom kan fånga det här roliga och lite personliga.
  • Pagnie

    nästa fredag tjejer så hämtar jag min klänning plus åker till skräddaren med den för att göra några små ändringar.
    kommer bli sååå bra.
    tänkte dessutom köpa slöja och fixa underkjol då.

    plus att idag så har jag bokat frisör. kl 09 den 13 juli så ska jag vara hos frisören. kommer bli underbart. nu börjar allt falla på plats.

  • Pagnie
    Sjörå skrev 2013-01-17 20:28:25 följande:
    Oh så roligt, du kommer att bli så vacker i din klänning. Jag har ju sett dig i den eftersom vi var i affären samtidigt, en riktig prinsessdröm. 
    jaså? jag trodde jag hade hunnit ta av mig den då? eller?
  • Pagnie
    Sjörå skrev 2013-01-17 21:56:19 följande:
    Jag vill minnas att jag såg den på dig. Men det kan vara så att jag såg den i handen på dig eller butiksbiträdet. Överdelen är jag helt säker på att jag såg
    haha ja den är ju en prinsessdröm. bara tyll och grejer. du kanske såg den då. ;) roligt att vi var där samtidigt. överdelen testade jag idag och helt underbar är den. älskar den och gud vad den glittrar.
  • Pagnie
    Millisch skrev 2013-01-18 16:30:15 följande:
    Har precis bokat tid för frisör och smink efteråt jag med, får jag fråga vilken tid du gifter dig?
    Är svårt det där med hur man ska lägga upp timmarna under den stora dagen =) 
    jättesvårt att lägga upp tiden. vi gifter oss kl 16 på dagen men vi ska fota före.
  • Pagnie

    jag kommer fixa med frisören vid 11 tiden kanske då hon kommer till mig och sa att hon skulle ta två timmar på sig. sen kommer vi fota innan. porträttfoton alltså. Men vår fotograf sover hos mig och sedan är hon med från morgonen, hos frisören och sedan med heeela dagen/kvällen/natten. plus att vi har en extra fotograf som är med från kyrkan och en kameraman som är med hemifrån hos mig.
    men vigseln är 16 och sedan kommer vi har en persisk vigsel också runt 17.30 och därefter serveras mat runt 18.15.
    sedan har vi inte kommit så mycket längre.

  • Pagnie

    capen ser mer mysigt ut och man får känslan av prinsessfilm lite romantisk medan kappan känns mer fin så att säga. Känns lite som en fin kvinna från 40 talet eller något.

  • Pagnie
    FruHassel skrev 2013-04-11 21:29:58 följande:
    100 dagar kvar .... har beställt mängder med pompoms på ebay och det kommer bli såååååå fint!!!!
    vad roligt. Ebay är såååå bra att ha. här är det 93 dagar kvar och papperen från skatteverket med hindersprövningen kom idag.
  • Pagnie

    åh jag vill också ha ballonger. men vart får man tag i helium?

    Bröllopsresan bestämd.

    okinawa 6 dagar
    på landet runt tokyo 4 dagar
    tokyo 3 dagar

    Spa-hotell i okinawa.



  • Pagnie
    FruHassel skrev 2013-04-21 15:18:40 följande:
    Ååååå vilken härlig resa, vi åker en vecka till Kreta, till detta stället. Jag vågar inte flyga så länge och sen kan vi inte vara iväg mer än en vecka iom att vi har två små barn varav ett med grav cp så det blir tufft för mormor och morfar att passa mer än så.
    ja jag tycker inte heller om att flyga men vad gör man inte för att få se världen. jag tror det kommer gå bra ändå. :D

    Ser jättemysigt ut det med. Helt underbart. vi har ju bara hundarna som svärföräldrarna tar hand om så det går ju bra för oss att var aborta
  • Pagnie
    FruHassel skrev 2013-04-30 14:34:26 följande:
    Är det någon mer här som är rädd att det inte blir någon möhippa?! Bestman har hört av sig till mig flera gånger och påbörjade planeringen tidigt. Jag vet att min tärna inte känner någon av mina andra vänner och släktingar och hon har inte bett om gästlista, hon kan inte ha fått den av min sambo eftersom han inte har koll på de sakerna alls ... :(
    inte alls faktiskt. min tärna sa redan på vår förlovningsfest att hon såg fram emot att planera den då hon vet att jag hatar att inte ha kontroll. så jag fick ge henne namn och nummer på alla jag ville ha med och nu vet jag att dom planerar för fullt för syrran försa sig lite om att min tärna startade en gemensam tråd för alla på FB och där diskuterar dom.
  • Pagnie
    FruHassel skrev 2013-04-30 14:34:26 följande:
    Är det någon mer här som är rädd att det inte blir någon möhippa?! Bestman har hört av sig till mig flera gånger och påbörjade planeringen tidigt. Jag vet att min tärna inte känner någon av mina andra vänner och släktingar och hon har inte bett om gästlista, hon kan inte ha fått den av min sambo eftersom han inte har koll på de sakerna alls ... :(
    håller dock med föregående talare. fråga henne om hon behöver gästlista och fråga om hon tänkt på något. för hon kanske inte alls har tänkt på det. jag har lärt mig att människor är inte tankeläsare tyvärr.
Svar på tråden Brud 2013