Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Brud 2013

    Doofie skrev 2012-12-21 12:24:42 följande:
    Joo jag har haft helt galet mycket att göra denna höst!! Från att ha suttit flera timmar här hela våren och surfat på bröllop varje dag till nästan inget se senaste månaderna :P
    Jag tänkte faktiskt att jag kanske skulle hitta några fina skor i mellandagarna.

    Är mest orolig för ev sång i kyrkan.. har inte löst det än och det börjar ju minst sagt vara dags om man vill ha det.. Hur ska ni göra med det? Någon som ska sjunga i kyrkan (eller under vigselnakten)?
    Måste man ha det?! :P Känns som att alla har det..
    ja jag förstår det. ibland har man inte tid helt enkelt. jag har faktiskt ganska nyligen kommit tillbaka hit jag med. var ett tag när man verkligen inte hade tid med något alls.
    Ja hoppas du hittar några fina då. Jag hittade faktiskt mina på etsy. Fick dom på två dagar :D helt underbara var dom.

    ja det är ju ett problem det. vi har bokat en solist till kyrkan som kommer sjunga. Min systers bästa kompis ska sjunga i kyrkan så hon kommer sjunga två låtar.
    Hon sjöng på min systers bröllop också så vi vet att hon är jätte duktig. Men kan ni inte kolla med någon gymnasieskola eller något som har estetprogrammet eller liknande?
  • Pagnie

    äntligen är mitt internet tillbaka efter flytten. Välkommen alla 13 brudar som tillkommit. Snart får jag hämta mina vigselringar plus min förlovningsring som är inne på gravering. På tisdag är dom klara och kan hämtas. äntligen. man har kännt sig så naken nu på sista tiden. haha. klänningen kommer nog i mars. men det känns som att det ändå är hundra grejer som ska göras.
    ju mer saker man gör klart desto mer ska göras.

  • Pagnie
    ANGELSNUTTAN skrev 2013-01-05 09:08:45 följande:
    är det nån som ska gifta sej i örebro ???
    tyvärrt inte. vi ville det och leta lokaler som galna eftersom vi bodde där men hittade verkligen ingenting. vilket är jätte synd för örebro är ju en sådan fin stad.
    vart i örebro gifter ni er?
  • Pagnie
    ANGELSNUTTAN skrev 2013-01-06 09:39:13 följande:
    pagnie : vi gifter oss i länbro kyrka o festen ska vara ute i eker i en lokal =)
    okej det hade jag lite dålig koll på vad det var men det blir säkert jättebra. som sagt, örebro är en jättefin stad. och jag hade lätt kunnat bo kvar där.
  • Pagnie
    PimPim83 skrev 2013-01-07 21:32:26 följande:
    Om vi bokar lokalen vi vill ha så får vi betala 1200 kr/person, men då ingår lokalhyra, personal, ljudanläggning, dukning med linnedukar och proslin samt ljus, blomsterdekorationer, mousserande välkomstdrink, 3 glas vin, trerätters middag, kaffe/te, tårta. Så det verkar som om vårt slutpris per person blir likt ert. :)
    jättebra pris ni har fått. ingår ju massor :D
  • Pagnie
    PimPim83 skrev 2013-01-09 08:14:55 följande:
    Ja det tycker vi också. Glad
    Först tyckte vi att det lät dyrt, men sen när man tittar på vad vi faktiskt får för priset så känns det jättebra. Tror till och med detta blir billigare för oss än om vi hade hyrt lokal, fixat maten med catering, ordnat dekorationer, dukning osv själva. Vi vill inte lyfta att finger på vår bröllopsdag och inte behöva tänka på att städa en lokal dagen efter så detta upplägget passar oss perfekt!
    ja men det tror jag också. vi har också tagit en sådan paketlösning och det känns bättre. i vårt ingår ju verkligen allt också. mat, fruktbuffe, öppenbar, välkomstdrink, blommor, dekorationer, fotograf, kameramän, dj, tårta, limousine. ja allt egentligen. Så det känns skitbra.
  • Pagnie
    Limba skrev 2013-01-09 21:47:05 följande:
    Pagnie,
    pimpim83

    Var i landet gifter ni er? 
    vi gifter oss i Stockholm i alla fall :D
  • Pagnie
    Limba skrev 2013-01-10 13:49:14 följande:
    Pagnie

    Vart i sthlm? Vi bor i norrort, men kommer ha bröllopet i småland haha. 
    Bra kuvertpris ni hade, vilken restaurang?
     
    i norra delarna av sthlm. Olles krog heter stället. enda tillräckligt stora vi hitta som har persisk mat. Letade ställe i dalarna då jag är därifrån men fanns inte tillräckligt stora ställen med bra mat åt våra 160 gäster.
  • Pagnie
    sommaren13 skrev 2013-01-10 16:51:49 följande:
    Nån som börjat fundera på håruppsättningar och slöja eller inte slöja? Jag känner mig lite kluven, vill och både inte vill ha slöja...funderar ev på att kolla efter en slöja som sitter under uppsättningen...känns inte lika stort då...
    har mer eller mindre bestämt uppsättning. ska även ha slöja. det har varit klart länge. en utav de roligaste grejerna ju. :P
Svar på tråden Brud 2013