Inlägg från: drömmer |Visa alla inlägg
  • drömmer

    Brud 2013

    Mette81: Sommarfin tycker jag låter jättebra! För mig är det festligt uppklätt men inte för mycket liksom. Min syster hade det och alla var jättefina!

  • drömmer

    För oss står planerna ganska stilla för tillfället. Vi har så mycket annat runt oss, men i höst måste planerna igång på allvar. Då ska det pysslas inbjudningskort !!!

    Annars är kyrka, lokal, fotograf och trubadur bokat. Vi funderar nu på catering, men det kommer bli buffé och det mesta kallt så vi har en del o välja mellan. Vi kommer också vilja hålla ner priserna, så det lutar lite åt ICA och sen fixa det lite lyxigt själv med ost o kex, frukter, lite mer kött osv...

    Tärnornas klänningar har kommit, men ska sys in början på nästa år (gifter oss i Maj) och mannen har köpt sin kostym. Nu är det klänning till mig som ska inhandlas i höst, ringen ska beställas och kläder till barnen ska inhandlas. Massa roligt kvar !!!

  • drömmer
    Sjörå skrev 2012-08-08 18:30:37 följande:

    Åh jag håller precis på och budar på en brudklänning på Tradera. Inte alls en sådan som jag hade tänkt mig men får jag den och jag gillar den så kostar den mig 600 kronor. Om inte jag gillar den så kan jag säkert sälja den vidare. Så håll nu tummarna för mig.


    Åh spännande!!! Du får visa bild sen !!
  • drömmer
    FruHassel skrev 2012-08-09 18:16:01 följande:
    Har börjat prova klänningar nu ... Denna satt absolut bäst så modellen är den jag kommer trivas bäst med men klänningen i sig var jag inte 100 med ... eller så är jag det eller jag vet inte.... 


    Åh den satt ju som en smäck !! Jag tyckte den var jättefin på dig verkligen. Sen om det är sån du vill ha kan bara då svara på . Jag gillade underdelen, men själv hade jag nog inte velat ha svart band (har man temafärg svart är det ju snyggt dock!) Jag är ute efter något snarlikt, fast mera puff i kjolen, och så vitt band. Gillar ändå blomman i midjan tror jag... Det blir liksom lite liv i den annars "enkla" överdelen.  Men jag tyckte denna klänningen var jättefin!!
  • drömmer
    FruHassel skrev 2012-08-09 20:16:59 följande:
    Jag förstår precis hur du menar med att den är nåt med nederdelen på klänningen, jag störde mig lite på det som blir som en tofs på sidan i det sneda. 
    drömmer skrev 2012-08-09 19:31:53 följande:
    Åh den satt ju som en smäck !! Jag tyckte den var jättefin på dig verkligen. Sen om det är sån du vill ha kan bara då svara på . Jag gillade underdelen, men själv hade jag nog inte velat ha svart band (har man temafärg svart är det ju snyggt dock!) Jag är ute efter något snarlikt, fast mera puff i kjolen, och så vitt band. Gillar ändå blomman i midjan tror jag... Det blir liksom lite liv i den annars "enkla" överdelen.  Men jag tyckte denna klänningen var jättefin!!
    Jag provade massor av klänningar med och utan svartband men det blev alltid bäst med bandet på mig. Gubben min är lite rockig så det skulle passa bra tillsammans med honom. I love it! Jag trodde att jag skulle vilja ha en klänning i bara tyll, fick på mig tre såna och alla var rent kaos på mig, kände inte igen mig själv alls så de gick bort helt och en snävare variant blev de som jag gillade bäst.
    Då blir ju det svarta bandet perfekt ! Superfin!!
    Sjörå skrev 2012-08-09 19:42:49 följande:
    Jag vann auktionen på klänningen. Så nu är den min för 399 kronor plus en del i frakt. Hoppas att den är lika fin i verkligenheten som på bild.
    Visa bild nu då!!
  • drömmer
    Vingabrud skrev 2012-08-16 20:12:48 följande:
    Nu har vi bokat bröllopsresan, yippie! !!!! Känns jättekul och första riktiga steget på väg mot dagen D :) Det blev en medelhavskryssning med MSC och deras sprillans nya skepp Preziosa som går sin jungfrufärd i mars nästa år. Sen ska vi snart kontakta prästen oxo. Härligt att äntligen börja boka upp och planera på riktigt! :)
    Vad spännande!! Hur går kryssningen? Vad får ni betala? Någon länk??
    CoG skrev 2012-08-16 18:28:16 följande:


    Här är klänningen :)
    Riktigt fin och sitter som en smäck på dig!!!
  • drömmer

    Har kollat upp lite ang maten och fått prisförslag på cateringbuffé.
    Från början hade vi tänkt att laga all vår mat själva, med hjälp av tärnor för att få ner kostnaderna, men vi kommer satsa på att dekorera lokalen och vara utvilade för dagen D kommer vara fullspäckad iaf

    Vi vill inte betala sjuka summor för maten, samtidigt som vi inte vill att det ska se snålt ut....
    Vad tror ni om förslagen?

    Antingen väljer vi en enklare för 65kr/person där det ingår:
    Rostbiff,kassler och grillad kycklingfile,
    5 sorters frukter(passion,melon,ananas,vindruvor,kiwi)
    Potatisgratäng
    (komplettera själva med fläskfilé, ost, smör, bröd, brie, kex, såser, potatissallad, paj, pastasallad, grönsallad.

    Eller så har vi fått förslag för 100kr/person där det ingår:
    Chilimarinerad kyckling,  Marinerad fläskfilé och Grillspett,
     vitlöksmarinerade champinjoner, Exotiska frukter,
    Potatisgratäng, Potatissallad,  smör, bröd & BRIE
    Tzatsiki,
    (här skulle vi isf komplettera med ost, kex, ngn mild kall sås, paj, pastasallad, grönsallad,)

    Är det värt att lägga till 35kr/person för att själv slippa göra fläskfilé, bröd, brie, tzatsiki och potatissallad (det sistnämnda är inget måste utan kanske kan ta bort det och lägga till mer potatisgratäng på andra förslaget)??

    Utöver detta ska vi även ha förrätt och efterrätt, samt bröllopstårta.

  • drömmer

    Tro mig det finns dyrare alternativ här med, men då vi från början tänkt laga allt själva så känns det ändå okej att välja ngt av dessa alternativ och sedan laga det vi vill lägga till.. 

    Det ena alternativet är ICA och det andra är en resturang i grannstaden som även erbjuder catering...

  • drömmer
    Äriqa skrev 2012-08-20 21:57:31 följande:
    VAR har ni lyckats få de prisförslagen?
     
    Som jag skrev ett par meddelande upp så är det ena ICA och det andra en restaurang i grannstaden. Jag bor i Blekinge. Får gärna tycka till om vilket du själv hade valt .
  • drömmer
    fruwesterlund: Kanonsnygg klänning!!

    Hur tänker ni med musik? Vi väljer just nu mellan en DJ eller trubadur som spelar det mesta. Vad ade ni valt? Blir ju mer ös med DJ kanske, men mysig stämning med levande musik .
  • drömmer
    fruwesterlund skrev 2012-08-24 15:45:49 följande:
    vill tipsa er om att det är REA på Lillys brudklänningar nu. Köpte efter många om och men en i morse ww.lilly.dk

     
    Missade helt ditt inlägg. Vilken blev det??
  • drömmer
    fruwesterlund skrev 2012-08-24 15:48:20 följande:
    vad tycker ni om helt släta guldringar? 

    jag har en schalins 720-5 nu som förlovningsring. JAg kan verkligen inte bestämma mig för vilken vigselring jag ska ha! Nu börjar jag fundera på att ta en likadan ring som förlovningsringen, och i framtiden sätta in diamanter eller så när man kommer på hur man vill ha det.

    Vad tror ni? är det tråkigt? 
    Jag har inte bestämt mig men ev ska jag låta göra en exakt kopia av förlovningsringen och sätta in 7st diamanter däri som symboliserar våra 7 år tillsammans innan giftermålet .
  • drömmer

    Vi kommer skicka inbjudningarna 4 mån innan (gifter oss på våren), och jag hade gärna skickat de ngn månad tidigare men då krockar de med alla julkort .
    Tror det är jättebra att vara ute i god tid i semestertider och vi kommer ha osa 3 månader innan. Tycker inte det alls är lång tid. Jag som planeringsmänniska behöver det för mina nerver tror jag

Svar på tråden Brud 2013