Inlägg från: drömmer |Visa alla inlägg
  • drömmer

    Brud 2013

    Doofie skrev 2012-05-07 19:48:39 följande:
    Förresten brudisar!
    Jag ska ju gifta mig i februari och har funderat lite på vad jag egentligen ska ha för ytterkläder. Tycker det skulle vara supersnyggt med en päls, men.. päls är ju päls (ska man ha päls eller inte) och päls är dessutom dyrt. Så hittade en lite snyggare varaiant av fuskpäls men med läderdetaljer som var på rea, halva ord. pris! Är dock inte helt säker på den.. borde jag ha en vit istället (har ju iofs inte hittat någon sådan) eller något helt annat? Min blivande tyckte inte denna var så snygg, men ibland saknar han smak haha ;P vad tycker NI?


    Jag tyckte den var skitsnygg, men lite synd att den inte finns i ljusare just till bröllopet. Själv hade jag nog velat ha en ljus, men annars var den som sagt snygg !!
  • drömmer
    Doofie skrev 2012-05-08 08:59:04 följande:
    Jaa.. kanske hade varit snyggare med vitt ändå, :/ får se om jag hittar någon lika passande men i vitt! Men kan ju vara lite snyggt med mörkt till vit klänning också, tänker jag..
    Ja det kan det absolut vara. Och till ett bra pris, kör på!!

    Som ekna säger, ska du bara ha den en kort tid spelar det ju inte ingn roll om den är mörk. Festen kommer ni ju ha inomhus sen gissar jag .
  • drömmer
    RosieThomas skrev 2012-05-10 08:01:08 följande:
    Nu är kyrka och lokal bokad Glad nu börjar det kännas ännu mer verkligt Vi ska gifta oss i augusti, när bör man skicka ut inbjudningarna?
    Vi har snart gjort klart alla inbjudningar och jag vill bara få skicka ut dom  
    Oj nu känner jag mig lite stressad här. Vi ska gifta oss i Maj (1 år imorgon !! ) och jag har inte ens börjat handla inför att göra inbjudningarna. men våra ska inte förrän januari tänkte vi så jag hinner nog .
  • drömmer

    CoG: nu blir jag ju nyfiken på vad för ring o klänning du vill ha?

  • drömmer
    CoG skrev 2012-05-11 20:10:49 följande:

     


    Hur får man in bilder här?


    Antingen så bara kopierar du och sen klistrar in här, eller så klickar du på "Ladda upp en bild" härunder där du skriver....
  • drömmer
    Just Me skrev 2012-05-11 19:48:49 följande:
    Jag ska nog beställa något som denna att ha som ytterkläder:

    www.dhgate.com/winter-gorgeous-hooded-wedding...

    Vi letar festlokal med ljus o lykta!!! Vi blir många hur vi än vänder och vrider på det (ca 110) och vill inte ha för liten lokal (trångt mm) och inte för stort.... rädd att det blir omysigt då!
     
    Du & Jag 23/3-2013
    Åh vad fin!!

    Vi hade också problem att hitta lokal, men äntligen har det löst sig. Vi hyr ett folkets hus, som dessvärre inte är jättevackert på utsidan, men vi får väl se till att pynta utsidan och tänka på vart vi står när det ska fotograferas .
  • drömmer
    MsChevy skrev 2012-05-16 08:35:48 följande:
    Här har bröllopsplanerna fått kliva lite åt sidan, vi har äntligen fått lånelöfte o har lagt bud på ett husGlad

    Pagnie: oj va skönt att få hjälp med allt, men vad kostar det kalaset? Blir väl rätt dyrt?
    Åh vad kul!! Hoppas ni vinner budgivningen !!
  • drömmer

    Väntar spänt på mina 4 tärnors klänningar från Kina och hoppas de kommer i veckan !!
    Nu har jag också skickat iväg en offertförfrågan på catering. Det som var tänkt som ett budgetbröllop blir dyrare och dyrare, men just "budget" försvann väl i samma veva vi bokade fotograf hela dagen .

Svar på tråden Brud 2013