Inlägg från: sommaren13 |Visa alla inlägg
  • sommaren13

    Brud 2013

    Jag vill vara med här :) Vi ska förlova oss på nyårsafton och planerar att gifta oss augusti 2013. Håller på att planera för fullt ;)

  • sommaren13

    Nu är kyrka och lokal bokad Glad nu börjar det kännas ännu mer verkligt Vi ska gifta oss i augusti, när bör man skicka ut inbjudningarna?
    Vi har snart gjort klart alla inbjudningar och jag vill bara få skicka ut dom  

  • sommaren13

    Vi hittade en bygdegård att hyra för 3700kr och då får vi ha den från fredag-söndag, det är skönt, för då kan man duka i lugn och ro på fredagen och städa av den på söndagen utan stress. Vad har ni bokat för lokaler?

  • sommaren13
    CoG skrev 2012-05-10 08:22:37 följande:
    Vi pratar om att skicka ut inbjudningarna i februari...varför inte 13 feb så att dom landar i lådorna på Alla hjärtans dag? :)

    Vi gifter oss i slutet på juli.
    Ja vi pratade lite om att gör det faktiskt, men vi har osa 1 juni, blir inte det för långt innan då?
  • sommaren13
    drömmer skrev 2012-06-05 17:32:41 följande:
    Superfin ju! Vilket kap
    Tack Har dock precis fått veta att det är några gula fläckar lite här och var på släpet, den har bara legat i en garderob så jag vet inte vad det kan vara för fläckar. Hon frågade om hon skulle testa och tvätta upp den eller om jag ville ha den till billigare pris. Känns lite trist, men jag tänker köpa den till billigare pris och se om jag kan göra nåt åt det, alternativt sy om den lite...
  • sommaren13

    Hon skickade klänningen i fredags, så nu väntar jag spänt på att den ska komma nästa vecka Hoppas att fläckarna inte är alltför allvarliga och att jag kan få bort dom utan att behöva lägga ner alltför mycket pengar. Köpte även två par skor igår från skopunkten som jag ska ha på bröllopet, ett par pumps och ett par ballerinaskor och byta till.

  • sommaren13

    Här kommer bilder på skorna, har valt rätt enkla skor då jag inte använder pumps och ballerina så ofta pga mina knän




     Sammanlagt så har skorna kostat mig 300kr och är inköpta på skopunkten
  • sommaren13

    Min klänning har kommit och jag är sååå nöjd!!!! Går bara runt och lerSkrattande 
    Den satt jättebra, måste ev justeras lite under armarna och kortas av lite då den var lite lång, men innan jag gör det så ska jag prova med underkjolen och skorna.
    Det står lilly by sourse i den...menas det då att det är en kopia av en lilly-klänning?
    Det var riktigt tjockt och härligt material i den.
    Min sambo bara skrattar åt mina fånleenden här hemma Tungan ute 

  • sommaren13

    Nu får ni ta bilderna som dom är, jag pratar i telefon samtidigt med ena tärnan





    Oj bilderna hamnade på snisken...ja ja ni ser lite iallafall, det är likadana broderier och pärlor på bysten som på släpet och på ryggen.
     
  • sommaren13
    fruwesterlund skrev 2012-06-11 19:23:10 följande:
    Jättefin!

    Var har du köpt den? 
    Av en tjej på tradera, den är ny och oanvänd. Fick den för 280kr istället för 584kr då det är nån fläck i bak på klänningen, men det är inget som syns och jag kommer kemtvätta den innan bröllopet så jag hoppas att den försvinner, i annat fall så tror jag inte att nån kommer se den.
  • sommaren13
    ChristineL skrev 2012-06-12 13:15:07 följande:
    Idag var vi och kollade på Gräfsnäs Byggdegård www.grafsnas.com/bygdegard/ och vi blev nog lika kära i den irl som vi var bara genom bilderna på hemsidan :D 2000:- kostar den fredag-söndag. Imorron ska vi ringa kyrkan och kolla när vi kan komma och kolla på den :D
    Otroligt fin bygdegård och bra pris
    Vi har hyrt Sorunda Bygdegård och betalar 3700kr för fredag till söndag.

  • sommaren13

    Vi börjar verkligen komma nånstans, idag har vi suttit och pysslat med festhäftena och har nu en mall på dom som vi ska skriva ut sen när vi har fixat bordsplacering och info om gästerna, men det blir ju efter osa den 30:e juni nästa år
    Men det är skönt att  ha det på papper nu, så sen behöver vi bara skriva ut den sen.

    Vi ska sätta oss och komma fram till hur vi ska forma placeringskorten så det är klart också. Skönt när man kan ta lite pö om pö och sprida utgifterna.

    Sen har jag fått för mig att jag ska sy stolsöverdrag och det kommer ju ta sin lilla tid, det kommer bli rätt många vändor på ikea haha Behöver sy runt 100 överdrag...puh....nåt att göra under dom trista vintermånaderna

    Hur går det för er andra? 

  • sommaren13

    Nån som börjat fundera på håruppsättningar och slöja eller inte slöja? Jag känner mig lite kluven, vill och både inte vill ha slöja...funderar ev på att kolla efter en slöja som sitter under uppsättningen...känns inte lika stort då...

  • sommaren13
    Millisch skrev 2013-01-18 16:30:15 följande:
    Har precis bokat tid för frisör och smink efteråt jag med, får jag fråga vilken tid du gifter dig?
    Är svårt det där med hur man ska lägga upp timmarna under den stora dagen =) 
    Våran vigsel börjar kl 15.30. Jag ska vara hos frisören mellan 8-11, sen åker vi för att fotograferas och få i oss lite lunch innan vi åker till vigseln. Så det känns rätt ok. Det tar bara en kvart från frisören till platsen där vi ska fotograferas, vi ska inte vara där förräns 12, men vi ville ha lite extratid hos frisören utifall nåt strular. 
Svar på tråden Brud 2013