• Cantaton

    Har samma upplevelse. Bra att Tanttråden är tillbaka

    Dock har jag inget internet i nya lägenheten än, så jag hänger nog på lite sporadiskt. Idag dessutom med galen huvudvärk Tror att lite spänningar släppte igår när jag tränade.


    Bobou skrev 2010-11-03 10:49:58 följande:
    Men o! Den här hade jag missat! Hej till alla tanter! Jag har läst lite i vått&torrt, man vill ju gärna hålla sig uppdaterad med hur folk har det, men det skrivs så mycket där... Orkar ju inte läsa allt. Och så slängde jag in ett inlägg igår, men det kändes verkligen som om jag klampade in i deras personliga och privata sfär. Som blomman beskrev det... Kul att se er!

     

  • Cantaton

    Fyller hon år idag?


    I vår nya hemkommun snöade det lite gulligt. I stan är det regnoväder, typ. Jättetrist och blött.


     


    Bobou skrev 2010-11-09 10:44:33 följande:
    Tjena Cantis! Här snöar det inte än, men jag hoppas att det börjar, för min syster önskar sig det på sin födelsedag!
  • Cantaton

    Åh Förrädiskt väder. Hoppas allt gick bra med dig iaf.


    TinkerBelle skrev 2010-11-09 15:26:12 följande:
    Hej tanter, här har ni en som kört i diket idag eller gled snarare skulle jag vilja säga för jag krypkörde i snö modden, men inte hjälpte det. Inte hller hjälpte det med dubbdäck fanns likson inget annat än asfaalt och snöslak att greppa i... Som tur var var det nära hem. Sitter och väntar på att maken ska komma hem så vi kan dra upp lilla bilen med stora bilen.
  • Cantaton

    Snällt Skönt. Hur klarade sig bilen?


    TinkerBelle skrev 2010-11-09 16:21:02 följande:
    Nu är bilen uppe! Två snälla herrar i en "monstertruck" drog upp min lilla focus. Finns vänliga själar där ute.
  • Cantaton

    Mm, och tunnelbanetågen bildade kö igår. Jag gav upp, klev av och tog en buss istället. Den gick åtminstone framåt. Mitt morgontåg kom dock enligt tidtabell :)


    TinkerBelle skrev 2010-11-10 10:36:04 följande:
      God morgon tanter,Jag jobbar nummera på ett stort företag som sitter i ett stort glashus ovanför E4....Visst brukar det vara köer norrgående utanför under rusnignstid, men idag har det varit köer åt alla håll och kanter. Jisses vad snön får folk på fall. Eller jag ändra mig för det är inte så mycket snön som snöblasket. Bara det blir kallt och inte håller på och smälter helat tiden skulle det förmodligen gå bra. Värst är änd bildårarna som inte har fattat hur halt det är UTAN IS!

     

  • Cantaton

    Lycka till, Aleta!!


    Aleta skrev 2010-11-15 06:26:55 följande:
    Godmorgon!Idag börjar jag på nytt jobb! Ska strax väcka ungarna som får äta frukost på fritids/förskolan. Så himla skönt att slippa försöka få i dem något att äta på morgonen. Jag misstänker att de äter betydligt bättre tillsammans med andra barn.
Svar på tråden Tantvarning – om igen!