• Hvidbrud

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Ninnis: vilken jycke ni har! Heja honom. Åh, här är så dålig nätverksförbindelse! Grrr! Eller så är det bra server som krånglar... Jag tror att kg förflyttar mig Elsewhere. Även om det var mysigt här!

  • Hvidbrud

    Jo, det käns ok inför måndag. Var och tittade och snackade med husfrun igår. Hon var jätte gullig! Magen känns mest mensvärkig idag. Känner mig intr gravid, men igår somnade jag kl åtta och sov nästan tolv timmar! Med uppvakning ca en gång i timmen av liten e som vill vara nära nära nära... Kanske har grav. tröttheten inte slagit till ännu, eller så är jag redan så trött att jag inte känner skilnad...

  • Hvidbrud

    Blomis: Jo, så ära bor vi faktiskt. Vi har faktiskt lågt liggande planer på att komma ännu närmre.. Men altså... jag är ju kattmänniska ut i fingersptsarna. Kominerat med kattpensionat kanske?
    Eller så får jag tita lite mer på han hundmannen, millan, eller nått, han får mig till att vilja gilla hundar!

    Men jag är absolut öppen om ninnis vill! Ideerf har jag alltid massor av!

  • Hvidbrud

    Flamman: lilla gumman. Här! *sträcker fram en näduk och en stooor kram*

    krya på dig heloise! Nä, bebben lider inte av din förkylning, men din förkylning kan ta längre tid än vanligt eftersom din kropp struntar i dig just nu och har fullt upp med att bygga bebis! (kanske inte struntar i dig, men har prioriterat ner dig lite)

  • Hvidbrud

    Grattis till första steget mot nya möjligheter flamman!
     Kramar i mängder! Puh!
    och du, inboxa om du behöver ventilera mer och behöver du ork oh stöd så är vi här!
    Det är ju svårt att riva upp roten utan att lite jord virvlar upp...

  • Hvidbrud

    Ninnis: jo, vi pratar ju lite löst om att köpa hua istället för att betala en förmögenhet i hyra varje månad. Det ska vara på bra pendlingsavstånd osv då kommer vi ju onekligen närmre er!

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans