• Hvidbrud

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Vassegoa! Loppan kör runt med sin dockvagn. Hon stannar och packar den med grejer hon gillar och hittar på vägen... (som pappas strumpa...) nu får jag fint trådbesök vilken sekund som helst! Oj vad det ska snackas!

  • Hvidbrud

    Hoppar in för att gratta lilla grodan i tråden och ser att du är här bruttan! Välkommen hem!

    Flamman: Perfekt! Snygg bild, får mig till att återigen längta efter att någon gång få uppleva det!

    Vi har varit på dagis idag för första gången! Blev emottagna av den andra småbarnsavdelningen och ungarna där fick e till att slita sig från mina armar och ville ner och springa in till dem, men då kom föreståndaren på e's avdelning och sa : kom med här.
    Inne på  den rätta avdelningen, satt ungarna helt apatiska... (tyckte jag... helt totalt subjektivt) -Fick klämma en liten tår...
    När jag ryst bort tanken om att ingen kan leva upp till den standard, jag gärna vill att mitt barn ska passas i, tittade jag på min dotter leka så fint med de andra.
    De var nyfikna och gulliga. E rynkade näsan och röt till när någon försökte ta hennes leksak (heja e!) så det såg lovande ut!

    Ska bli kul att se hur det blir i morgon!

  • Hvidbrud

    Har skrivit nya ansökningar... inte kul....

    Ingen som sitter med ett jobb till mig? Jag är snäll och duktig....

  • Hvidbrud

    Ska hoppa i säng innan liten v¨cker mig... Längtar efter en hel natts sömn och ett jobb. Att leva av maken får mig att känna mig så värdelööös! (en dag sen mens och pms-hormoner, kombinerat med ïnskolning är inte roligt heller, vill bara låsa in mig på toa och stortjuta )

  • Hvidbrud

     


    Heloise skrev 2010-08-24 00:32:24 följande:
    Hello Flamman( vacker namn och bild på en vacker tjej) och fjället Som Batman och Robin ungefär         

    Ha ha! Då är det jag som får byta nick till hemlige Robin! (har ju batman här himma...)

    Själv fick jag utskälning av nämde Batman för att han får städa hela tiden... Jo, sant, men jag har fan inte sovit på 1½år. jag orkar inte släpa runt på den  där satans-uppfinningen-damsugaren, städa och ändå höra att det inte är tillräkligt bra, då SKITER jag i att städa. (jepp! sömnbrist gör en mycket mogen också...)

    Hittade kanske ett program jag vill gå här på malmö högskola som fortfarande har platser kvar! Iii! Ska sova på saken...
    Puss och kram!

  • Hvidbrud

    Nej men! Bror! Hmpf! International Migration and Ethnic Relations heter programet 180p men vad blir man av det? Lika bra arbetsutsiktet som när jag läste antropologi... D-uppsats! Hejja dig! Ska se om det dyker upp någon ide under natten! Åh! Kan inte somna idag.... Kommer vara ett kadaver i morgon... Men jag ska till frissan och klippa topparna, så då kan jag passa på att sova lite...

  • Hvidbrud

    Fru sy: seaband får användas av gravida. De lär ta toppen av det värsta illamåendet. Stackars dig. Hoppas att det går över snart!

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans