• Hvidbrud

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Jag fick gå och läggamig med barn som vägrar somna... Fyyy vad jobbigt det är! Ville lite slänga henne i golvet en liten stund... Det har blivit helt hopplöst sen honbörjade sova på dagis. Honvägrar släppa taget om mig om ens en sekund och sen när honväl är bortdomnadochjag försökerlösriva mig, så vaknar hon igen och det börjar om igen... sen kl 19...

  • Hvidbrud

    Blommis: det gör ni alldeles rätt i! Köpekaka sparar flera timmar i köket. Visst är det kul att baka, men inte när man har lite tid eller lust.

  • Hvidbrud

    Blommis: grrrrrr! Åh, vad jag förstår dig och med primolut noir med i leken... Nä! Messa inte med blommis i hennes eget hus! Min syster är lika dan och jag får hålla henne i mycket strama tyglar när hon är på besök... Och mig själv med för den sakens skull annars ryker hårtussarna... på riktigt...

  • Hvidbrud

    Loggade in för att tacka två härliga madammer med underbara små charmtroll för mysig fika idag! Kyl att äntligen få se dig fina lanovia!

  • Hvidbrud

    Lillmuffin tog sina första steg idag förresten! Hur glad som helst promenerade hon fyra steg, satte sig på huk, reste sig igen och tog ett par steg till! Min stooora flicka! (som började dagen med att ge sin mamma två stora våra pussar på munnen...)

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans