• Ore

    Livets toppar och dalar

    Frullan: Jag tycker också att det framgick att det var mer än bara litet nojigt, det var synd att de inte tog dig på allvar långt tidigare, så du börjat få bättre hjälp innan födseln.... Det var intressant att få litet mer info! Och tycker också att du verkar ha kommit enormt långt, och det är inte lätt, när det handlar om en själv och ens känslor!


    PB: Klokt skrivet om handling, konsekvens och resultat!


    Lappis: Ja du, när du kommit så långt från barnkarusellen på biologiskt vis så kanske det är onödigt att ge sig in i den? Samtidigt som det kan vara skönt att inte behöva undra "om".


    September: Hoppas tiden fram till VUL går fort, och att det visar att allt är bra!


    Nenne: JÄTTEFIN och STOR mage! (Fast jag inbillar mig att den storleken är ganska normal, för jag hade typ lika stor...!)


    Och jag tycker, tvärtemot vårt trådorakel, att du ser ut att ha en pojkmage!


    Telis: Jag hade också tänkt fråga om overall! Jag har insett att om lillkillen följer sin kurva så är han 86 cm i sommar, så jag tror jag satsar på en storlek 80 till honom, och så ser jag om jag kan komma över litet tunnare skalkläder i stl 86, som kan användas ihop med fleecekläder om det behövs framemot slutet av vintern...


    Jag är annars sugen på en "ballong-overall" i den typ som Reima har för små barn. Men å andra sidan så tror jag inte att det är just i år som han kommer vara som mest aktiv ute i snön, och ha behov av en overall som klarar att man badar med den, typ...? Så det känns onödigt dyrt med en sådan overall. Kanske blir en från Ullared istället?


     

  • Ore

    Vinkar till Izzie


    Vinkar även till Snartis, även om jag nog mest smygläste när du hängde här


    Och Smint: Kul att du skriver litet ibland!

  • Ore

    Mer overall-funderingar från mig: Om jag blandar in aspekten att lillkillen börjar på dagis i januari - vad behöver man i ytterklädesväg då? Dubbla uppsättningar?


    Hjääälp vad svårt det här är!!!

  • Ore

    Puh, ikapp!


    Nu ska vi se vad det trötta huvudet kommer ihåg att kommentera.


    Ridning har jag ägnat mig åt. Båda varianterna Men den varianten som inbegriper en häst var det länge sedan nu... 


    Cicci: Fasen vad trist med nödlösningsjobb... Extremt dålig stil av dem, men det är ju deras förlust. Man får ju inte en engagerad anställd på det sättet, helt klart! Tråkigt med mf, även om det kanske inte var så bra timing för graviditet i alla fall?


    PB: Usch med sparklekar, bra att ni (du!) talat om vad som gäller!


    Snöstormen 95: kommer bara ihåg att skolan var inställd


    Sweet: Härligt att Sverige-trippen inte blev alltför stressig... Sött med lillskruttans Svengelska!


    Nenne: Hälsa Pricken att hur skönt det än är i mammas mage, så är det faktiskt inte så dumt utanför heller... Dags att komma ut nu!


    Ballongoverall ser förresten ut ungefär så här: shop.wilmamorris.se/5967-dimmu-vinteroverall-2011.html Litet mer vidd runt rumpan, helt enkelt... Verkar bra för småttingar, tycker jag.


    (Budar litet på en overall på Tradera, hoppas det går vägen...)


    Matkasse kan vi inte ha här ute i obygden, såvitt jag vet. Men idag vankades det AM:s Zucchini-soppa. Vilket tyvärr fick maken att konstatera att han inte gillade getost något vidare (Vi har nog inte ätit det i någon större utsträckning...)


    Kängu: Nidblödning?


     

  • Ore

    Telis: Åh, vad skönt för Televinken med en stoooor bajsblöja!


    Har börjat läsa litet i första tråden Vore kul att gå igenom de gamla trådarna, får se hur jag lyckas... (Om jag ens hittar alla!)


    MSW: GRATTIS till husköp! Berätta mera!!!


    Apropå hus, hur går det för Fru E? Med både huset, makens ryggont och uppkörningen?


    Är också nyfiken på om Fru Muffins känner sig litet mindre blå nu... *hoppas*

  • Ore

    Ser att fru E är inne... Nackdelen med att posta ett inlägg man börjat skriva några timmar tidigare...

  • Ore

    Också jag tycker det är bra med info om skor och mätning. Vågar inte köpa vinterskor än, känns som att den storleken kan ändras ganska rejält.


    Cicci: Härligt att de var intresserade på nya jobbet. Guuuud vad lovely det vore att få gå tillbaka till idiot-företaget och säga upp sig!


    Hmm, apropå jobb-byte så har jag fått ett litet dilemma. Jag har sett en annons på ett jobb, där både min utbildning och erfarenhet passar jättebra. "Problemet" är väl att jag inte alls känner mig klar på mitt vanliga jobb, det skulle kännas som att jag lämnade något som jag precis påbörjat? Samtidigt som det har varit en hel del som varit jobbigt med mitt arbete, och som jag vet att jag inte kan räkna med en omedelbar ändring på. Gaaah! Får nog bolla litet med maken ikväll...

  • Ore

    Kommer säkert gå lysande, Fru E!


    Hihi, läser litet parallellt i första tråden, och konstaterar att Koko gör en liten tankevurpa på sidan 12. (Som jag nog inte ens tänkt på om inte min syster hade gjort exakt samma tankevurpa...)

  • Ore

    Ja, hur det än blir så hoppas jag att det är du som är allra mest nöjd med situationen i slutändan, Cicci. Antingen får de hosta fram en riktigt bra position till dig på gamla jobbet, eller så blir det något nytt

Svar på tråden Livets toppar och dalar