• Ore

    Livets toppar och dalar

    Oooohhhh, spännande Nenne! HOPPAS att det är Pricken som börjar signalera sin ankomst.


    Och hörru du, själva födandet har ju inte börjat än, så du har fortfarande chans att glänsa i det!!! Det är helt enkelt så att du är så strålande på att vara gravid, så Pricken stannar gärna ett tag till

  • Ore

    Telis och Kängu: Trist med missfärgad tvätt. Jag lyckades få med ett vitt underlakan till spjälsängen med övriga bäddsetet, som var starkt starkt blått. Å andra sidan så matchade det ju bättre efteråt Men nästa gång lyckades jag få med det starkt blå örngottet med litet andra lakan. Mindre skoj...

  • Ore
    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-22 12:24:44 följande:
    Ananas, ja det får bli en tur till affären idag med. Och hallonbladste ska vara grejt. Ore jo men snacka om att suga på karamellen... När kommer trappan då, eller ska han bygga den själv också? 
    Nej, den ska tack och lov INTE byggas själv. Men litet vill han allt vara med och pilla på den, pratar om att sätta upp stolpar för staketet runt trapphålet. (Och med tanke på vad trappan verkar kosta kan jag inte klandra honom för det...).

    De hade inte tid att bygga den förrän nu i höst, så jag har litet tid till på mig att fundera ut exakt hur jag vill att den ska se ut... Tror jag har ganska bra koll på det.

  • Ore

    Luna: Vi bygger nytt. Och med vi menar jag mest maken, och ja - han gör det helt själv... Om någon månad kan vi "fira" att det är tre år sedan vi började med bygget. Visserligen med att fälla träden som växte på på den inte byggklara tomten, men ändå.


    Ibland tycker jag att vad sjutton, vi har hunnit mycket ändå. Och ibland är jag bara totalfrustrerad.


    Men vi siktar helt klart på att ha flyttat in innan jul!!!

  • Ore

    Kängu: Hoppas att lilla Ru blir frisk!


    Salt i messmör??? Jag har inte hittat något på innehållsförteckningen på någon fjällbrynt-variant. Däremot innehåller de flesta av dem socker, men man kan hålla utkik efter den gröna byttan, Messmör Natur, den är utan socker... (Irriterande nog så verkar den inte finnas kvar i den butik jag handlar i - måste fråga om det, även etiketten på hyllan var borta...)


    BS: Aha, där fick jag en förklaring till varför lillkillen haft ganska lös mage på sistonde


    Telis: Angående sömn hos barn, så har jag märkt att lillkillen vill sova betydligt mer på dagarna nu när han kryper omkring och är i farten av sig själv (han somnade i bilen idag, fortsatte sova när han flyttades över i vagnen och rullades in, och när han vaknade till efter en timma så öa jag honom i spjälsängen för att morna sig, då somnade han och sov 1,5 h till!!!)... Och han börjar även mer och mer komma på saker att underhålla sig själv med, i längre stunder än tidigare...


    Kanske att det blir så med Televinken också? Håller tummarna för det!

  • Ore

    Vickan: När jag ville ha katrinplommoneffekt, så balanserades detta upp så att det blev litet katrinplommon och desto mer äpple (Det ska väl vara litet stoppande?)

  • Ore

    Ååååhhh Snorkis... Jag grät för er skull när jag läste om det första gången, och jag gråter nu igen så jag kan inte ens föreställa mig hur hemskt det är för er, för det är säkert värre än alla hemskheter jag kan tänka mig!


    OM du vill skriva mer än du känner för att göra här i tråden får du gärna skriva inbox-meddelande eller mail. Vi kan säkert ordna så att det skickas vidare till övriga i tråden, om du tycker att det känns bra, såklart!


    Skickar JÄTTESTORA kramar till dig och maken, men måste nu gå och ta ut linserna innan de flyter bort.


    Ta hand om dig vännen, så gott det går!!!

  • Ore

    Och nu gråter jag igen här, trots att jag denna gången visste vad jag skulle läsa...


     


    Hattis: Det har inte varit prat om att göra galleriet mer offentligt än vad det är nu! Det var mer diskussion om "hur snabbt" man ska lämna ut det till de som är nya här i tråden. Och den gemensamma slutsatsen var nog att efter att man hängt här med oss i något halvår eller om man varit/ska med på någon irl-träff så känns det ganska lagom, även för den skaran som vill vara litet anonyma. Men självklart är det ALLTID så att vill man att någon bild ska tas bort så gör Telis det, oavsett anledning...

  • Ore

    Vickan: Jag har typ en sådan (fick som premie i Barnens bokklubb). Smidigt att ha när lillkillen ska äta hos någon som inte har barnstol


    Det jag hört om just sack n seat är att den inte passar så bra på stolar med hög rygg, vilket många har nu för tiden? Kan ju vara värt att kolla upp innan köp!

Svar på tråden Livets toppar och dalar