• _koko_

    Livets toppar och dalar

    Åh, hej nya tråden och toppen TS, MSW!

    snaily - Det regnar även i stockholm, kram! Hur är det med positiva utrop om regnet? Gissar att det är lika ovälkommet så jag låter bli. Viskar i stället: tack.

    Fy för ännu en stockning, vickan, stackars! Helt klart en jobbig baksida med att ha mycket mjölk...

    nenne och snorkis, hohooo?? Tror det är dags för daglig inrapportering för er.

    Shoppade järnet i en MYCKET färgglad butik igår, helt underbara grejjer! www.juliet.se

    Annars mår jag bättre idag, ni är underbara som engagerar er (fast det visste jag ju redan)!  

    Hoppsan, nu kommer lillebror, bäst jag postar innan han hinner trycka på alltför många knappar...

  • _koko_

    lunagarden - Välkommen! Det var jag som skrev om omföderskor, fast jag menade nog mest i samband med förlossningen och inte så bokstavligt.

    snorkis - Åååh, hoppades ju att du var på bb (för din skull alltså, jag kan vänta ). Vill se din trädgård, och kavajen lät ju jättefin! Jag shoppade present (en klänning, ett par strumpbyxor och en body), samt ett par shorts och ett par byxor till lillebror och en t-shirt till conny. Färgerna var rött,rosa,lila,grönt,ljusblått,blått och en aning beige.

    lappis - Håller med om att det är synd för de nyblivna semesterfirarna! Jag har åkt på det massor med gånger och det är så BITTERT!

    Hjälp, ser anna bergendahl på melodikrysset (heter det va?), och hon ser ut som en fjortis, så oväntat!

  • _koko_

    Ja, vickan, och du överdriver inte ens.

    Vinkar till fruLlan och skickar tusen kramar åt ditt håll om du tittar in igen (och hittar hit)!!! Min telefon har fått spel men när jag får ordning på den ska jag ringa. Tack söta du för ditt fina sms, det betydde så mycket!!

    Jaaa, fru Muffins måste ju rapportera lite också! Tänk vilka efterlängtade trådbebisar som är på g!!

  • _koko_

    Fan, sean banan är ju skitrolig. Har sett honom i något annat program förut, någon annan som vet vilket? Kan inte komma ihåg...

  • _koko_

    lunagarden - Ja, mina andra var både lättare och svårare än första (andra blev akut snitt utan föregående värkarbete, dvs själva förlossningen var fysiskt lätt för mig, men efteråt, fy FAN!), så jag är väl inget skolboksexempel då. Som sagt, alla förlossningar är olika. Och du, vilket frieri!!!

    PB - Ja, när man får kämpa som du hoppas man ju att de är extra förstående (vid ivf har man förresten ett helt eget mödravårdsschema med extra kontroller och det tror jag man har även som omföderska om man inte ber om något annat).

  • _koko_

    Har förresten förstått nu på sistone att jag hade betydligt mer ont än jag hade behövt, och mitt bästa tips till snittade är att inte tacka nej till morfin... Jag hade någon idé om att jag skulle bli avtrubbad och inte ta hand om bebisen lika bra, och hade i stället helt överjävligt ont i flera dagar. Smartare val har jag gjort.

  • _koko_

    Muggles - Hur var konserten?? Löööv Pink!!

    Och Vickan, förresten, jag har sett Europe tre gånger nu sedan deras "comeback".  Sista gången hade jag varit nöjd även om de inte hade spelat the final countdown eller carrie. Det ni!

    Nu sängen. Sov gott på er alla!

  • _koko_

    ore - Sååå vanligt att inte fatta vad det är man blir tjock av... Mackor, yoghurt, kräm, så mycket tomma kalorier, och så tråkigt... Jag gillar den här kokboken: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9173630004

    Samtidigt är jag normalviktig och brorsan rätt kraftigt överviktig och vi har samma föräldrar och är uppfödda på samma mat (hemlagad och vällagad)! Dvs det handlar om annat också.

    Ser det omtalade Jamie Oliver i Sverige-avsnittet och det är riktigt underhållande! Undrar om Jamie skulle bli imponerad av min rödtunga med cayennepeppar och räkost??

    Idag har vi bokat NY-resan, och det blev Waldorf Astoria, lappis! Tänkte att om man åker dit med ledorden "atmosfär" och "historia" i stället för "lyx" och "nytt" så kanske man blir nöjd. Sen vet jag också efter många hotellnätter i london att vi är väldigt bortskämda med vår "scandic-standard" i sverige, i andra länder/storstäder är ju hotellrummen betydligt mindre och kan vara väldigt slitna trots att hotellet har många stjärnor.
    sweet, mailar dig vilka datum det gäller, vore såååå roligt att ses över en fika eller något! Vill gärna ha lite shoppingtips också.

    lunagarden - 13 månader?! Jag och grannen har bondat över att vi har tätt, dvs 20-21 månader mellan, hahaha...

    Funderar på om jag ska ta ett till glas vin eller gå och lägga mig, lutar kraftigt åt ett till glas vin.

  • _koko_

    omsan - Grattis till nya sängen till lilltjejen! Conny fick ny i våras och det gick också bra. Nu funderar vi på att flytta in lillebror i samma rum, känns som att det är dags! Jag ammar sedan ett par dagar bara tidig morgon, och ska sluta med det snart också. 7e augusti är deadline, för då ska vi ha barnvakt över natten.

    lunagarden - Jag fick tillbaka mensen efter 7 månader med första sonen (helammade 5 månader, sen mer och mer ersättning + plus mat), som är provrörsbarn, så att lillebror skulle vara så enkel att få till (tre försök), trodde vi ju aldrig. Fast vi ville gärna ha syskon tätt vi med, vi trodde bara inte att det skulle vara möjligt.

Svar på tråden Livets toppar och dalar