• _koko_

    Livets toppar och dalar

    (vad jag menade var att jag var så urlakad några dagar efter en förlossning på bara 6h)

    B som i Bebis? Blomknopp? Nej men nu vet jag - Bajsa var det ju!! Eller var det bara om det blev en tjej?

  • _koko_

    nenne - Ja, såklart, Bajse! Härligt, man ska sätta ribban från början, skönt att veta att han inte kommer att bli mobbad iaf.
    Skickar en jättekram till P, låter som att han drabbats av lite för mycket jobbigt på en gång tillsammans med jätteurladdningen Förlossningen... Mitt mantra är "det är bara pengar", för det är det ju faktiskt bara. Det kommer nya såna.

  • _koko_

    nenne -

    Sen känner jag att jag måste inflika att jag får ha med mig 23kg bagage och 18kg handbagage hem från NY. Bara apropå ingenting liksom.

  • _koko_

    Vi har iaf en murgröna som klättrar uppför ett äppelträd, och på gotland finns de ju i parti och minut som hela väggar, så nog klättrar murgröna?!

    Grattis MSW!!

  • _koko_

    Hej kikki! Tycker ju helt klart att det låter som att din bebis är redo att titta ut!! Men jobbigt när det börjar och avstannar igen!

    Reflekterade över det häromdagen, att pricken var 10cm längre och 1,7kg tyngre än lillebror, sug på det ni som träffat både mig och nenne...

  • _koko_

    oupsie - Continental. Micket bra, micket bra...

    nenne - Ja, den katten tog det hela (uppenbarligen) hemskt dåligt, men jag tror att vi försummade honom lite också. Han krävde aldrig särskilt mycket uppmärksamhet, utan var nöjd med att bara vara i närheten och iaktta, men den där utomjordingen som intog vårt hem och skrek fattade han inte alls... När vi tog honom till veterinären var han helt uttorkad och de var osäkra på om han skulle överleva... Tydligen kan det gå rätt fort när katter matvägrar (rätta mig om jag - eller väsbyveterinären närmare bestämt - har fel, snaily). Men jag tror faktiskt inte det är någon risk med nancy, dels verkar hon "kräva" er när hon vill, och dels anstränger ni er redan för att hon ska känna sig delaktig (vi trodde nog lite i vår enfald att det skulle lösa sig av sig själv, även om jag hade läst på en del innan).

    De har gått ut hårt med connys potträning på dagis nu, igår kissade han ner två par byxor, idag har han varit helt torr!! Sagt till och gått på toa tre gånger sen han kom från dagis!! Asså, jag tror ju inte han är torr redan, men tycker ännu mer att vårt dagis är fantastiskt.

  • _koko_

    Hej lappis! Jag är värdelös på att sammanfatta, men jag tror inte snorkis varit inne sen du åkte. Eller?? Härligt att ni hade det så skönt!

  • _koko_

    lappis - Jag fick bevittna en kvinna bli fullständigt utskälld av en annan häromdagen för att den förstnämnda hade trängt sig före i busskön, där har vi lite svensk upprördhet att fnissa åt.

    PB - Ha en härlig dag med trådisarna, ser oerhört mycket fram emot 5-årsjubileet nästa år!

  • _koko_

    BS - Håller med, hur klarade vi oss över huvud taget innan tråden (vet att du varit inne på det förut)???

Svar på tråden Livets toppar och dalar