• Soldemor

     


    lunagarden skrev 2010-07-19 13:13:47 följande:
      Vad kul :) Vår bebbe är beräknad till 17 dec enligt sista mens, men på KUB-UL ville hon flytta fram en vecka, men vi ska också göra UL den 27 - spännande!!! Läste om det hemska bemötande du fick, usch... Vi har haft så tur i Lund har de alla varit väldigt trevliga och proffsiga. Vi har ju en liten på 8 månader, så det var inte så längesen vi var på tre UL med honom i magen också.

    Är du Lundabo?

  • Soldemor

     


    Diz skrev 2010-07-19 21:46:50 följande:
    Hej tanterna! Håller på att landa på marken igen, har svävat i det blå senaste dagarna. Vi gifte oss i lördags, dagen innefattade åsknedslag, el och vattenlös lokal, glömda strykbrädor och strejkande bilar. Men precis när vi gick runt hörnet på lokalen till vår underbara ingångsmusik så bröt solen genom molnen och efter det gick allt som en dröm.     Nu är jag fru!

    GRATTIS!

  • Soldemor

     


    Cantaton skrev 2010-07-19 22:41:37 följande:
    GRATTIS!! Så det var DÄR åskan var. Vi väntade på åska, regn och spöregn, men kom undan med lite blåst och duggregn. TACK för det - eftersom jag ju var på bröllop på en båt.

    Den var på Gotland också! Hela ön var svart!

  • Soldemor

     


    Heloise skrev 2010-07-21 12:19:22 följande:
    Igår kväll träffade vi underbara bruttan, och hennes härliga familj. Fick mysa med fina grodan och träffa både den stora dottern och lilla vild, som var urguliga. Herr fjällbruttan var även han jättetrevlig, och bruttan precis så underbar som jag trott!

    Visst är hon härlig! Och grodan växer?

  • Soldemor

     


    lunagarden skrev 2010-07-21 20:39:36 följande:
      Nej, vi bor i Stockamöllan - mellan Eslöv och Höör

    Då har jag varit och härjat i din församling rätt mycket för några år sedan!

  • Soldemor

     


    lunagarden skrev 2010-07-22 09:15:15 följande:
    Soldemor - så trevligt, här är jättefint, men vi har bara bott här i ett år

    Ja, mycket vackert! Åk och titta på Billinge kyrka när ni har möjligthet, häftig katedral så där mitt ute på landet!

  • Soldemor

     


    Cantaton skrev 2010-07-22 12:38:49 följande:
    Ja, här är det också varmt. Jag sjöng på en begravning nu på förmiddagen och när jag kom till kyrkan och började repetera RANN det verkligen i ansiktet och om benen. Kändes väldigt pinsamt att jag skulle stå och svettas så sedan under begravningen. Tack och lov lade det sig till själva begravningen...

    Gissa då hur man svettas när man ovanpå sina egna kläder har liturgiska dito, i mysig syntet! Det i princip bara på vigslar, dop och begravningar som jag har upplevt hur det är när svetten rinner i knävecken...

Svar på tråden Tantvarning numero 9