• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • passionsblomman

    Från det ena till något helt annat:

    Lägg märke till att på FILM, mina vänner, så svettas kvinnor alltid på lite sexiga ställen, som OVANPÅ brösten, vid nyckelbenen och andra osannolika ställen, men som får deras fantastiska kroppar att gläns på precis det rätta sättet och ljuset att spela över deras lemmar som bara av en händelse....

    ...i VERKLIGHETEN är ställena en kvinna svettas på i det närmaste onämnbara.

  • viktualia

    Porchez - det där med att växa ifrån vänner är rörigt. Men samtidigt - det är inte särskilt farligt att flytta till något nytt ställe. Varför inte testa den större grannstaden? Ju större stad desto större sannolikhet att hitta fler i samma livssituation!  Och skaffa vänner som vuxen tycker jag funkar rätt hyfsat.. fast det kanske beror på att jag är rätt social av mig... hm... och blyghet ligger inte för mig..  Jag har ju många gånger gnällt över mitt livsöde att jag hamnat här i hålan, men nu har jag ju genom Trollets existens fått tag i lite folk att umgås med. Att jag är inne på min andra arbetsplats i jobbstaden gör ju att jag har ett rätt rejält kontaktnät där också.... hm....


    Dagens sociala aktivitet bestod annars i att Ore kom förbi på fika! Supertrevligt! Så om inte annat kan den här tråden "orsaka" nya vänskapsrelationer!! Dvs: Du får ta bilen och komma svängandes till min metropol! Eller undersök om inte Snorkfröken är en rejält trevlig person - vilket jag gissar! För hitills har jag verkligen inte blivit besviken över NÅN som jag träffat genom denna särdeles trevliga tråd!

  • viktualia

    Hattis - mina missfall i samma vecka har också inneburit att blödningen pågått längre än vad mitt tålamod pallat... *hoppas att det går över*


    Sweetan - förstår att frågan om din sysselsättning är klurig som attan... Byta spår efter din superengagerade bana hittills är ju inte helt lätt... Och när frågan om vilket land ni ska bo i också spelar in så kan man ju bli stressad bara av tanken... Plus det röriga faktum att det handlar om TVÅ personers sysselsättning och ett barns välbefinnande... *styrkekramar*


    Passionsblomman och Parnassia - i min röriga skalle börjar en idé dyka upp om att träffa er båda innan jag lägger ner min föräldrarledighet... det är ju inte oöverstigligt långt emellan er, bara ganska.. hm... En tripp till Parnassia med dagsutflykt till Passionsblomman kanske?!

  • passionsblomman

     


    viktualia skrev 2010-07-22 14:32:30 följande:
    Passionsblomman - enligt eniro är det drygt 15 mil mellan Parnassia och dig.. i lite nordlig riktning...

    Är det jag som isåfall ska bege mig norrut för att hitta henne?

  • Hattis

    Tjo, nu drar jag åt lantligare nejder, parmiddag med grillning (och VIN!) väntas.

    Aha, Vickan, det var samma för dig. Känns fånigt att skriva att det var "skönt" att höra, trösterikt är nog ett bättre ord. Nu har blodflödet varit till och från i drygt två veckor, den senaste veckan ständigt "till" och förmodligen tilltagande. En del av problematiken är nog den moderna tidsålder vi lever i, att man kan göra VUL och veta med bestämdhet hur det står till och därmed kunna bearbeta det tidigare än om det inträffat för hundra år sedan. Då hade jag fått ana mig till det i början och kanske fattat först idag och ändå inte varit säker.

    PB, ha ha, skön beskrivning av alla "goda råd". Du känner nog bäst själv vad du vill göra. Jag är mest förundrad över att en person som uppenbarligen har så mycket att ge inte har något jobb. Världen är upp och ned.

    EA, hoppas att din kropp är med på tåget nu, har för mig att den verkade ÄL-krångla. Håller en tumme för att den är på gott humör.

    Trådstartare - varför inte allas vår BF-listaskapare som alltid har full koll - MSW?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen