• Martinaa

    MAJ 2010 del 5

    Tiden går bara fortare och fortare och nu är det dags för vår FEMTE tråd! Nummer fyra hittar du här: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3614591.html

    Här samlas alla maj-brudar och pratar, diskuterar, ältar och bollar idéer med varandra. Finns inga regler, vi pratar om allt från brudklänningar och blommor, till husrenoveringar och vilket lim som är bäst till trycksakerna!
    Hjärtligt välkomna hit gamla som nya maj-brudar!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/datum.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Så kom igen nu majbrudar, sista tråden innan vi får stå brud tillsammans med vår livs kärlek! Sätt igång och prata, så får vi se om vi kan komma upp till 2000 inlägg i den här tråden!

    Nu kör vi!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 5
  • AnniFidde

    sköönt att det ordnade sig för er majsan..
    förväntan2010 jag undrar oxå vad det är man glömt...haha

  • HelenaO

    Åhhh..nu har lite bröllopsyra lagt sig här hemma och jag har äntligen tid att sätta mig ner och rapportera lite ifrån vår dag! Trots superförkylning kunde inte dagen ha blivit bättre!

    Morgonen började med förberedelser på salongen tillsammans med mina tärnor, vi åt jordgubbar och drack champagne och de gjorde mig så fin! Både hår och smink blev helt perfekt, jag var så nöjd! Satt bara och log och var så lung och nöjd. Det speglade hela min dag, jag bara skrattade konstant medan min älskade man stod för tårarna, han var så rör sötnosen! :)  Sedan mötte vi upp med pojkarna på salongen, de hade ätit hotellfrukost och varit på spa och var så snygga! :)

    Därefter begav vi oss till vår fotografering! Solen strålade och vår fotograf var hur bra som helst, han skojjade och busade med oss hela tiden, vi var båda väldigt avslappnade och fnittriga och jag hoppas såklart att det blev fina bilder! Ska bli spännande att se när de är klara! Därefter for vi till kyrkan och då började vi bli nervösa båda två!

    Det var helt underbart att gå in i kyrkan, en fantastisk känsla! Alla var så fina, kyrkan var så fin och musiken! Jag skrattade och bubblade hela ceremonin, kraxade fram JA med världens hesaste röst och bara nöjt. Mina söta tärnor grät konstant! :) Sen var det bubbel, riskastning och bröllopsbubblor och vi kramades med alla våra glada gäster!

    Efter transport till festlokalen i världens sötaste bil började festernas fest. Maten var såååå god, servicen hur proffsig som helst, min bror var kanon toastmaster och vi fick 10 helt fantastiska tal! Det var konstant sång och det plingades i pussklockorna hela tiden! Mellan rätterna passade vi på att mingla bland borden och skåla med alla våra gäster, väldigt uppskattat! Efter middag och tårta blev det party party, vår DJ spelade superbra musik och alla röjde loss fram till 03.00, sen blev det nattamat och promenad till hotellet.

    Det var verkligen den bästa dagen i mitt liv, och dagarna efteråt har varit underbara de med. Att få höra allas versioner av hur de upplevt dagen och kvällen, att se bilder och filmklipp! Gud som vi skrattat och gråtit här hemma! Och allt beröm vi fått ifrån allt till borddekorationer, festhäften och favors gör en väldigt stolt! Att man lixom klarat att ordna "tidernas" fest ( för så tror jag att alla brudar nog känner efteråt och det är en härlig känsla!)

    Ni som har det framför er, lycka till och njut av stunden! Ni har en underbar dag framför er! Själv ska vi på bröllop nu på lördag då en av mina bästa vänner gifter sig, ska bli fantastiskt kul att få uppleva deras glädje och hela stämmningen igen så tätt inpå ens eget bröllop! Och så blir det 2st till i sommar, vilken bröllopsyra! :)

    Jag ska försöka lägga upp bilder om jag reder ut det :)

  • HelenaO

    La upp lite partybilder oxå, man kan inte va så himla snygg hela tiden ;) Och en bild på vår fina tårta :) Nu ska jag lägga mig och sova hos min man :)

  • Pärlis

     


    Megi skrev 2010-05-26 13:17:56 följande:
    Hade en underbar dag, det var så fint väder =) Kunde inte bli bättre och jag såg ut somen princessa enligt alla gäster =)

    Det låter precis som mitt och min mans bröllop, hihi =)

  • majsan801

    Måste fråga en sak om telegram. Hur funkar det? Var skickas såna. Vår toastmaster hade inte en susning och inte vi heller.

  • Martinaa

    Majsan801:
    Telegram kan skickas till värdpar/toastpar eller direkt till feststället. Vi hade annons i tre tidningar i lördags med adress.


    a n n a:
    Gu vilken fin bild! Förstår att du är nöjd!


    HelenaO:
    Vad underbart! Tack för att du delar med dig av din dag! :D Och vad otroligt fin du var! Skulle jag få tigga nån bild på ditt hår bakifrån/runtom som jag kan ta med till min frisör? Något sånt hade jag tänkt mig i hårväg nämligen...! Jättefint!!

  • HelenaO

    Martinaa: Tack :) Skickar gärna bilder, vilken mail vill du ha dem till? Via BT?

Svar på tråden MAJ 2010 del 5