• Martinaa

    MAJ 2010 del 5

    Tiden går bara fortare och fortare och nu är det dags för vår FEMTE tråd! Nummer fyra hittar du här: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3614591.html

    Här samlas alla maj-brudar och pratar, diskuterar, ältar och bollar idéer med varandra. Finns inga regler, vi pratar om allt från brudklänningar och blommor, till husrenoveringar och vilket lim som är bäst till trycksakerna!
    Hjärtligt välkomna hit gamla som nya maj-brudar!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/datum.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Så kom igen nu majbrudar, sista tråden innan vi får stå brud tillsammans med vår livs kärlek! Sätt igång och prata, så får vi se om vi kan komma upp till 2000 inlägg i den här tråden!

    Nu kör vi!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 5
  • CiaLovesAndreas

    Lycka till allihop!!
    Borde sova nu, men är så uppe i varv

    Har försökt packa allt...känns som att man ska iväg på nån 2-veckors resa eller nåt sånt

  • johi77

    Fru B här! Nu snart varit gift en vecka! Lycka till alla som har den underbara roliga dagen framför er. Skulle kunna skriva så mkt om vår dag men det är enklare att ni spanar in på:

    teacherjohi.blogspot.com

    Kram majbrudar!

  • Zavannah
    jaao skrev 2010-05-21 21:18:41 följande:
      Åhå, dig känner jag igen från ett annat forum ;) Fina bilder, du är alltid så snygg!Lycka till alla 22:a brudar! wwwiiihooo
    Där ser man Tack så mycket!!
  • Hillena

    Lycka till idag alla 22-maj brudar!!

    Idag ska det sista planeras och göras klart inför nästa helg. Pirr pirr i magen!

  • moule

    Lyckades faktiskt med bedriften att sova 8 timmar i natt. Lokalen blev vackrare än i mina drömmar och nu ska jag njuta ohejdat av denna underbara dag! =)


    Den 22 Maj smäller det!
  • Emsan o Davve

    Grattis till er som blir fruar idag! Hoppas att ni får vackert väder.


     


    Hippades igår...världens sorgligaste tillställning...alla utom fyra fick "förhinder" och tre av de fyra som var med kunde bara vara med en liten stund...jag är så arg och ledsen och besviken...känner mig snuvad på det som skulle ha varit en fantastisk dag...hur ska jag kunna titta dessa människor i ögonen på lördag och inte känna ilska och besvikelse?


    Mannens svensexa var (tack o lov!) kanonfin och han kunde inte har varit mer nöjd...:)

  • jaao

     


    Emsan o Davve skrev 2010-05-22 11:18:03 följande:
    Grattis till er som blir fruar idag! Hoppas att ni får vackert väder.   Hippades igår...världens sorgligaste tillställning...alla utom fyra fick "förhinder" och tre av de fyra som var med kunde bara vara med en liten stund...jag är så arg och ledsen och besviken...känner mig snuvad på det som skulle ha varit en fantastisk dag...hur ska jag kunna titta dessa människor i ögonen på lördag och inte känna ilska och besvikelse? Mannens svensexa var (tack o lov!) kanonfin och han kunde inte har varit mer nöjd...:)

    Usch va tråkigt för dig Se till att vara lite extra missnöjd över det i veckan så du kan släppa det på lördag! Kram

    Min sambo blev precis hämtad av svensexe gänget...de var utklädda till pirater och stod utanför dörren och spelade "våran låt" tills vi reagerade haha. Hoppas att vädret håller i sig nu bara, de är helt beroende av det för att aktiviteterna ska bli kul.

Svar på tråden MAJ 2010 del 5