• Martinaa

    MAJ 2010 del 5

    Tiden går bara fortare och fortare och nu är det dags för vår FEMTE tråd! Nummer fyra hittar du här: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3614591.html

    Här samlas alla maj-brudar och pratar, diskuterar, ältar och bollar idéer med varandra. Finns inga regler, vi pratar om allt från brudklänningar och blommor, till husrenoveringar och vilket lim som är bäst till trycksakerna!
    Hjärtligt välkomna hit gamla som nya maj-brudar!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/datum.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Så kom igen nu majbrudar, sista tråden innan vi får stå brud tillsammans med vår livs kärlek! Sätt igång och prata, så får vi se om vi kan komma upp till 2000 inlägg i den här tråden!

    Nu kör vi!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 5
  • majsan801

    Nu är det nära till tårarna med 2 dagar kvar till bröllopet har vår serveringspersonal hoppat av pga sjukdom. Jag dör!!! Var ska vi hitta ny?

  • Bluebride

     


    majsan801 skrev 2010-05-26 09:37:55 följande:
    Nu är det nära till tårarna med 2 dagar kvar till bröllopet har vår serveringspersonal hoppat av pga sjukdom. Jag dör!!! Var ska vi hitta ny?

    tråkigt. vår hoppade av kvällen innan. Så gästerna fick ställa upp, var väl blandade känslor där. Är det kompisar eller catering? är det catering så får de fixa ny personal

  • majsan801

    Inte kompisar och inte catering. Bekanta till min mor som jobbat med servering. Där fick man för att man tänkte ha svart personal.

  • snuttfia

    Åh, vilken frustration. Skatteverket har fått in vårt vigselintyg redan måndagen efter vi gifte oss, men de har 1 månads handläggningstid och mitt körkort går sant ut eftersom jag bytte förnamn så tidigt. Jag vill verkligen inte skaffa två nya och betala för det *surar* Och så vill jag vara gift på pappret nu också, tecknade nytt mobilabbonemang och fick göra det i gamla namnet och hur skoj är det då? Då måste ju det också ändras sen. Jag vet, små bekymmer egentligen, men jag är ju en otålig själ som bara vill vara fru Isaksson nu.

    Vi hade också tokdåliga väderprognoser men fick jättefint väder. Det regnade på morgonen, men ärligt talat så var jag bara lite orolig att håret skulle hinna rasa innan vigseln, annars brydde jag mig inte så hårt. Men när jag ringde till hon som tog emot utanför kyrkan för att vi var sena så sa hon att där strålade solen och det var helt perfekt varmt hela dagen, inte så att jag svettades men jag frös inte heller och kunde gå baraxlad ute under kvällen. Ärligt talat hade det kvittat om det öste ner för jag var så glad :) Håller med jaao (visst var det du som skrev det???) att det vore rock n' roll att gifta sig i åska och ösregn Det är det ju ingen som glömmer sen. Bara opraktiskt om man ska vara ute eller i kyrkan och gästerna ska vänta utanför/kasta ris eller nåt efter vigseln. annars är man ju mest inomhus.

    Lycka till på lördag alla 29 maj-brudar och grattis till er nygifta :)

  • Megi

    Hade en underbar dag, det var så fint väder =) Kunde inte bli bättre och jag såg ut somen princessa enligt alla gäster =)


    22 maj =)
  • Emsan o Davve

    majsan: skulle du kunna fråga någon jobbarkompis eller någon bekants äldre tonårsbarn? När jag gick på gymnasiet serverade jag på många bröllop och det enda som behövs egentligen är att det är en person som har kontakt med toastmaster/toastmadame, som berättar för de andra när de ska ut med maten. locka med en 500-ring eller något.


    HOPPAS att det löser sig!

  • majsan801

    Allt har ordnat sig nu mamma tjatade järnet på de lokala resturangerna. Och efter mycket om och men så ställer kocken upp och en kompis till han från en annan resturang. Underbart nu kan man slappna av.

Svar på tråden MAJ 2010 del 5