• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • snaily

    Tinga
    Näää vad trist att de inte ökar i vikt som de ska! Fortsätter hålla alla tummar för att dagis kommer innebära ett positivt inflytande på deras ätande! *skickar över lite av min överdrivna aptit till Piff & Puff*


    Tinga skrev 2010-01-27 11:33:33 följande:
    Snigeln - usch, stackars dig som åkte på en överstimulering, mitt i det andra eländet. Du förtjänar verkligen att få ligga på soffan och ta hand om dig själv. Jag undrar också hur du kollade med UL på dig själv, och vad säger FK:s läkare om att en veterinär diagnosticerat?
    Ja det kan man undra!! Hoppas slippa blanda in FK i det hela, och måste jag det får jag väl gå till en riktig läkare då!

    Telis/Tinga - vi har ingen VUL-maskin för kor, så det så Det är en vanlig människoultraljudsapparat och jag bara satte proben direkt mot bukväggen vid sidan av naveln - enkelt penkelt och det syntes jättetydligt fri vätska och jättestora äggblåsor/äggstockar.

    Egentligen hade man inte behövt ultraljud för att konstatera att det är vätska i den här magen, så stor och skvalpig som den är.
  • snaily

    Mäh - nu har det slutat snöa!! Det hann inte bli många centimetrar.

    EA
    Hur går det med budgivningen??

  • BrudSommar2006

    Snigeln, jag skulle annars säga att OM du nu hade använt VUL-apparaten för kor så ville jag nog inte veta det, vilken tur att så inte var fallet!!!

  • BrudSommar2006

    Ingen snö än här, kanske blir det ingen här trots allt?

  • BrudSommar2006

    Stress, vi måste ha en hjälm med oss till dagis imorgon för Iris ska åka stjärtlapp. Maken ska se vad han hittar idag, annars får han åka ikväll.

  • Tinga

    Snigeln - tur att det var vanligt UL! T o m här i Skåne snöar det; börjar nog närma sig 5 friska cm ovanpå den gamla snön. Fast det blåser också, så det är skönt att hålla sig inne.

    EA - ja, hur går det med budgivningen?

  • Tinga

    Snigeln igen - vi vill ju helst slippa klödda med sond på daigs, för att signalera att här sitter vi vid bordet och äter som alla andra barn. Därför kom vi överens med dietisten om att ha is i magen i en månad till, så att vi ser vad som händer. Två veckor på dagis känns som att det är för kort tid för att hinna dra några slutsatser.

  • BrudSommar2006

    Bah! Det var 50% rea på Pippilotta så jag passade på att beställa och vad händer - 75% slutspurtsrea så klart.

  • Tinga

    Sådärja, nu har jag gjort av med ytterligare en del pengar på POP:s rea. Deras byxor i Slim-modell passar sparrisarna i den här familjen, så det blev varsitt par marinblå chinos och varsitt par gråa jeans till Piff & Puff, lämpligt nog på rea och e-butiken har dessutom fraktfritt nu.

  • BrudSommar2006

    Tinga, hoppas så att det löser sig med dagismaten. När ni måste sondmata, hur kommer det sig att de inte drar ut sonden? Det känns som att det var svettigt nog att hindra Astrid från att dra ut den av misstag.

    Dagis är för övrigt en fantastisk uppfinning, tänk om jag hade blivit tvungen att ha Iris hemma hela dagarna, vilken mardröm.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge